Şimdi Ara

Mx550'de Fsr 3 açabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum başlıktaki gibi Mx550 ekran kartım, i5 1235u işlemcim ve 16 gb ramim var.Rdr 2 de 1080p de şuanda 45 civari fps alıyorum Fsr 3 açılırsa ne kadar fps artışı olur?

• Mx550'de Fsr 3 açabilir miyim?

AMD FidelityFX™ Super Resolution | AMD

çok eski o seri sen normalde açabiliyor musun ki fsr1, 2?

• Verilen destek bilgilerine göre mx 550 de fsr 1 bile açılmıyor fsr 3 hiç olmaz. Kart eski seri olduğu için. Siz şu an fsr 1 i bile aktif edemiyor olmanız lazım o kartla.

Fsr açabilmek için nvidia da en düşük galiba 1000 serisi kartları destekliyor Amd fsr. Sonradan tekrar bir güncelleme desteği yapmadıysa amd.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Açabiliyorum?

• scorpyven S kullanıcısına yanıt

o zaman bunu da açarsın her ne kadar listede yazmasa da demek ki onlar masaüstü için? burası notebook bölümü olmayınca aşina değiliz notebook kartlarına. aslında notebook bölümü var oradakiler daha iyi bilir oraya da sorabilirsin ben anlamadım mx550 deyince ne mimari olduğunu çok eski değil o zaman sayısı yanıltıyor?

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Gtx 1650 ile aynı mimariye sahip.Muhtemelen sayısı yanıltıyor çünkü forumda 1050ti 'a denk olarak geçiyor ekran kartı.

• scorpyven S kullanıcısına yanıt

gücü önemli değil 1650 ile aynı mimari ise o yeter ama gtx rtx mx tam kafa karıştırıcı yap şunları tek isim sonuna m koy notebook modellerine yani gtx diye başlayıp ray tracing reklamı yapacağız diye rtx'e dönmeleri hiç olmadı. gtx diye git rt özelliği var de yenilerinde gtx rt mesela? hem gtx bence daha güzel gt arabalarda kullanılanlar gibi. rtx ne yav?Mx550'de Fsr 3 açabilir miyim? 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.