Arkadaşlar bu ürünü aldım fakat mac için olduğunu bilmiyordum. Herneyse vista laptobuma bağladım usb kablosundan çünkü firewire girişi laptobumda yoktu e sata kablosu ise kutuda yoktu :D (bu arada u diski almamın sebebi laptobumda e-sata girişi olasıydı. Hala uygun kablo bulamadığımdan usb ile kullanıyorum.) evet taktım fakat bilgisayarım harddski tanımadı. Sonra işte kutuda mac ibaresni gordum tam ahlayıp uhlarken windows içinde kullanılabilir olduğunu soyleyen nota gozüm ilişti ve sevinerek bir çare arayışına girdim. Vistanın disk yönetim programına girdim ve eet hardisk görünüyordu. Fakat bu siyah olarak gozukuyordu yani kullanılabilir değildi. Formatlayarak (format birimi olarak ntfs seçtim) 4 bolume ayırdım ve harddiskim çalışmaya başlamıştı.
Buraya kadar herşeyi halletmiş gözükmeme rağmen formatladığım için diskin içindei progrramları kaybettim. Şimdi bu programları (vista için) bulup kurmak istiyorum ki haddisk yönetim ve yedekleme özelliklerini kullanmk için. İşte bunu nasıl halledebilirim. ve ayrıca bu ürüne uygun e sata kabloyu nasıl bulabilrim. Yardım ederseniz cok sevinicem.
Ürünün içinden çıkan proğramların hepsi Link'te mevcut.
teşekürler baktım ama şöyle bir sorun var nedense ya hiç yuklemeyi başlatmıyor yada 5 kb gibi bir hıuzda ki bunun için cok ugrastım baslatıp bitmeden hata veriyor. İnternetim ile ilgili bi problemim yok acaba siteden midir problem. Rapidden 110kb çekiyoru cunku. Alternetif adres yada rapidde atmış bir arkadaş varmıdır bu siteden ,ndiremedim mumkun değil hele 100 mb dosyayı 3-4 un gosteriyodu ve koptu