Şimdi Ara

My name is Khael in olimpia (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayalmdek,i asasn bi deişk versionu
    hella güsel playersn
  • qüsel video
  • güsel video
    nasıl aldın tek nefesi yaw
  • tşkkrler yorumlar için
  • güncell
  • güncelll
  • videoda izlemeye gerek yok benim için bende olydeydim, zaten sağlam diyebileceğim bir kaç tane priest var (trabzone, agentshypo, khael..vs) bilindik kişiler zaten
  • videoda orcsun eğer yanlış görmediysem dün seni o1 de gördüm human male idin,bu arada hala rezz+ heal ise vs teklifim geçerli,bu kez elimde lvl 75 paper buffer var

seni tekrar görürsem teklifimi oyundan da iletirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: crayzdance

videoda izlemeye gerek yok benim için bende olydeydim, zaten sağlam diyebileceğim bir kaç tane priest var (trabzone, agentshypo, khael..vs) bilindik kişiler zaten

Çok tşkrler arkadaşım.
    Aslında Bu videoyu koymaktaki amacım bu idi.Bu char arkadaşımın ve bir çogu insanın bu charı tanıdıgını biliyorum.Ben bile Çogu kez karşılaşmıştım ve sağlam bir char oldugunu biliyorum.Bir nevi insanların görüşleri duymak istemiştim.Ama biliyorlarmı bilmiyorlarmı bilmiyorum ama BİLENDE BİLMEYENDE yorum yapmadı şu zamana kadar. 3 siteye koydum sanırsam kimse tanımıyormuşş.Oysaki ben bir çogu kisiyi tanıyorum arkasında arkadaşımın bu charı warken kahraman kesilen.Kendinden geçip Olmucak yerlere giren ve saglam çıkan.ama buraya gelince kimse taktir etmiyor sonucta bir emek gösteriyoruz.
    Ama bir kişinin bile bunu söylemesi benim için yeterli oldu.Yorumu yazdıgın ellerine saglık çok teşekkürler...
    Bu arada olideki Nick nedir? :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JameL -- 30 Aralık 2007; 22:45:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eri

videoda orcsun eğer yanlış görmediysem dün seni o1 de gördüm human male idin,bu arada hala rezz+ heal ise vs teklifim geçerli,bu kez elimde lvl 75 paper buffer var

seni tekrar görürsem teklifimi oyundan da iletirim

Walla char 75 oldukdan sonra hiç oyuna girmedim.Şu an şifre de elimde deil öyle bir teklifte bulunursan chardaki ben olmam büyük bir ihtimal.Ama şu günlerde içim kabarrdı şifreyi aldıgım zaman görürsem seni yaparız vs mizi :)
    Ayrıca seninde Nick i alabilirmiyim..
  • izleyemeyenler için güncell
  • güncell
  • güncelllll
  • guzel video olmus hic vs gibi degil ama hep kacip kacip vuruyolar can dolduruyor tekrar geliyor oyle vsmi olur :P 4:20 deki warior baya saglammis kacmasan ezerdi seni
    eline saglik gayet guzel olmus
  • mükemmel şarkıların isimlerini tek tek yazarsan sevinirim
  • helal güzel video olmuş pahalıya geliodur hep sc sc cüzdan kalın galiba
  • Çok güzel video

arkadaşımada izlettim söylediği şu a.s adama bak lan en sağlam warriordan daha sağlam vuruyo
  • S.a
    sen bunu buraya koymadan öncede izlemiştim cok kıyak tı 2. kez izliyorum videoların devamını diliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: alien23

guzel video olmus hic vs gibi degil ama hep kacip kacip vuruyolar can dolduruyor tekrar geliyor oyle vsmi olur :P 4:20 deki warior baya saglammis kacmasan ezerdi seni
    eline saglik gayet guzel olmus

eet o Ayı türü(Warrior) srryusta baya saglam.ben ona orda bir türlü massive yediremedim ondan kaynaklandı tam yerdirdim bu defa town attı:P
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.