Şimdi Ara

My name is Khael in olimpia (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla kardeşim helal olsun dediğin gibi intçi priestlere bakışımı değiştirdin ellerine sağlık tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGu4rdian

ilk yorum benden

HANİ NERDE YORUM BEN BÖYLE YORUMA ...
  • tşkrlr yorumlar için
  • Güzel oLmuş . HayırlI olsun
  • Tek kelimeyle süper olmuş bence
  • tşkkrlr
  • upup
  • uppp
  • videoyu izleyemedim erişim yasaklanmış gene ama seninle vs yapmak isterdim,benim char lvl 67 str priest seni oly de görürsem bir vs yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: eri

videoyu izleyemedim erişim yasaklanmış gene ama seninle vs yapmak isterdim,benim char lvl 67 str priest seni oly de görürsem bir vs yapalım

çok güzel bi vs olur
  • çok gözel olmuş
  • üstteki yorumumu yazarken videoyu izleyememiştim, video güzel olmuş ama karşında genelde arkasına priest almamış adamlar var. en azından bi tane bp ile vs koysaydın gerçekten daha fikir verici bi video olurdu. ben bi bp yi bu setupla kesebileceğini sanmıyorum tabi itemlarını normal seviyede düşünüyorum. hatta şunu da diyebilirim bu setupla bi bp seni 1h+kalkan ile bile kesebilir bence, tabi bi denemek lazım ben de olydeyim belki bi ara deneriz.

--edit
    biraz meydan okumuş gibi oldum heralde
    --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cubic -- 26 Kasım 2007; 12:08:14 >
  • güzel char bro iiide oynuosun.asaslar adamın canını sıkıo ama:) sıkıstılarmı vs falan dinlemeyip kacılorya:))
  • cok guzel tebriklr
  • çokkkkkkkkkkkkkk güzel eski günleri ösledim walla ben charımı ösledimmmmmmmmmmmmm
  • fena degil ellerine saglık
  • videoyu şimdi izledim baya güzel olmuş,sağlam bir charın var

ama yorumlarda dedikleri gibi keşke bir de bp ile bir vs olsaydı,
    bu arada videoda kestiğin charlar sağlam charlar en azından insan öyle izlenime kapılıyor çünkü cz de baya adam alan charlar

eline sağlık
  • tşkkrler arkadaşlar.

Aslında yukarda yazmıştım konu başlıgında Video sadece 1 günlük pk görüntülerinden ibaret o gün czde bana karşı duran tek priest S_myhonor muydu neydi tam hatırlamıyorum öle bir priest wardı saglam bir pri bir tek onunla yaptıgım vs leri koyamadım çünki o pek vs ye yanaşmıyordu :) genelde topuk..(Kimse yanlış anlamasın şimdi birileri çıkıp o seni keser sen kendini ne sanıyon bi videoy la adammı oldun derler filan.Çünki o gün gerçekten vs yapmıyordu benle sanırsam debuff deildi sadece malice i açıktı o yüzden olabilir)Onun dışında başka bir priest yoqtu cz de atak yapabilecek yoqsa bende koymak isterdim daha fazlsını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cubic

ben bi bp yi bu setupla kesebileceğini sanmıyorum tabi itemlarını normal seviyede düşünüyorum. hatta şunu da diyebilirim bu setupla bi bp seni 1h+kalkan ile bile kesebilir bence, tabi bi denemek lazım ben de olydeyim belki bi ara deneriz.

--edit
    biraz meydan okumuş gibi oldum heralde
    --

Walla arkadaşım cahilligime wer setup nedir?
    Ayrıca sakın söliceklerimi yanlış anlama ama Bu iş sadece sence bence lerle olmaz denemeden hiç bir şeyi ögrenemezsin Aksine ben hiç sanmıyorum bir bp bni kesebilecegini Charı buff yapmadan önce bir çok bp ile karşılaştım arkasında warrior olanlarda dahil buna ve o kadar kolay olmadı beni yatırmaları.Ama dedigim gibi Sence veya Bence lerle olmaz bu iş.denemek lasım(aslında ben çok denedim ama:P)

Zaten meydan okusan bile şu an vs yapamayız :) 75 e kasıyoruz charı ve hack yedik:S

• Emeğine SağLık. Gayet GüzeL Olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.