Olimpianın meşhur priesti.Pk video İnt priler bir işe yaramaz diyenler için.. Not:Video sadece 1 günlük pk dan görüntülerle çeklmiştir.Bİraz aceleye gelmiş olabilir.
Yorumlarınızı esirgemeyin... Hepinize iyi seyirler...
Ben MSNmessengerr belki tanırsın süper olmuş video vede senin hayvan ben sattım :D kib seni ii tanıyom
quote:
Orijinalden alıntı: Webmaster_M2
Ben MSNmessengerr belki tanırsın süper olmuş video vede senin hayvan ben sattım :D kib seni ii tanıyom
Alıntıları Göster
gerçekten güzel çalışma eline emeğine sağlık kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: _iSTANBUL_1453_
gerçekten güzel çalışma eline emeğine sağlık kardeş
Alıntıları Göster
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: JameL
teşekkürler
Alıntıları Göster
Valla Helal Olsun Sana Orda Arkadaş Doğru Yazmış Her Priest Malıce Atar Ama '' Her Priest Combo Çekemez '' Bu Laf Zuper Sanada Yakışıyo Yane
quote:
Orijinalden alıntı: TanGa
Valla Helal Olsun Sana Orda Arkadaş Doğru Yazmış Her Priest Malıce Atar Ama '' Her Priest Combo Çekemez '' Bu Laf Zuper Sanada Yakışıyo Yane
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: TanGa
tşkrlr
oyunu item ve level oynamış ben öle ultra süper bişi göremedim ayrıca rezz + heal 72+ bpden daha kötüsünü beklemek aptallık olur
quote:
Orijinalden alıntı: mrfgyhu
oyunu item ve level oynamış ben öle ultra süper bişi göremedim ayrıca rezz + heal 72+ bpden daha kötüsünü beklemek aptallık olur
quote:
Orjinalden alıntı: mrfgyhu
yoq la ne itemi ne lwl i 74 lwl im kim karşımdakiler daha yüksek lwl liler.item olarak da pek bişi oldugu sölenemez... Ama bunu bir iltifat olarak alıyorum demekki kommbo saglam :P:P
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mrfgyhu
yoq la ne itemi ne lwl i 74 lwl im kim karşımdakiler daha yüksek lwl liler.item olarak da pek bişi oldugu sölenemez... Ama bunu bir iltifat olarak alıyorum demekki kommbo saglam :P:P
Alıntıları Göster
GsL oLmuş. BaşarıLarının Devamını DiLerim.
quote:
Orijinalden alıntı: NeverWalkAlone
GsL oLmuş. BaşarıLarının Devamını DiLerim.
Alıntıları Göster
Çok süper olmuş eline sağlık
quote:
Orijinalden alıntı: el_morad
Çok süper olmuş eline sağlık
Alıntıları Göster
saolun
quote:
saolun
Alıntıları Göster
harika
quote:
Orijinalden alıntı: .YaVuZ.
harika
Alıntıları Göster
tşkkrlr
quote:
tşkkrlr
Alıntıları Göster
deli ettin dün gece arenada ne varsa sallıyon bari alan atma
quote:
Orijinalden alıntı: ZaBeaT
deli ettin dün gece arenada ne varsa sallıyon bari alan atma
Alıntıları Göster
kim la ben mi yoq o charın gerçek sahibidir:P:P ben atmakla kalmam dalarım :P:P:P
quote:
kim la ben mi yoq o charın gerçek sahibidir:P:P ben atmakla kalmam dalarım :P:P:P