Şimdi Ara

__ My New Intro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yeni videolara yeni intro
    Sade bir şey yapmaya çalıştım; umarım beğenirsiniz.

Link 1:http://www.you(bu boşluğu silin)tube.com/watch?v=WjwFi2hfn1I
    Link 2:http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/1995cbfbc20ba3015946617bffe51d377a808b04069cdc0c29c33ceb2fb5b04daf5e0ed9b603d3e618945

EDIT: link ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 21 Eylül 2009; 22:55:01 >

• Güzel olmuş..Pvp videosu daha güzel olacagını umuyorum.
  • izliyemiyorum..--yorum yok--
  • Güzel Olmuş Eline Sağlıkda Hybrid Chardan Memnunmusun Lakin Elinde Sun Olunca Her Türlü İnsan Memnun Olurda ?
  • iyi olmuş gerçekten
  • güzel olmuş, oyunu farklı göstermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kale2

Güzel Olmuş Eline Sağlıkda Hybrid Chardan Memnunmusun Lakin Elinde Sun Olunca Her Türlü İnsan Memnun Olurda ?

4 yıldır aynı karakter... Sence memnun muyum?
  • link verirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

quote:

Güzel Olmuş Eline Sağlıkda Hybrid Chardan Memnunmusun Lakin Elinde Sun Olunca Her Türlü İnsan Memnun Olurda ?

Mümkün Olabilir Belkide Zorunlu Oldugun İçin Oynuyorsundur ? Bilinmez Ama İyi Bir Char Oldugu Belli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

quote:

Mümkün Olabilir Belkide Zorunlu Oldugun İçin Oynuyorsundur ? Bilinmez Ama İyi Bir Char Oldugu Belli.

İyi iyi

• guzel olmus..ama muzik olmamis..biraz daha yavas veri sert muzik koyarsan bence guzel olur..biraz daha yavaslatirsan videoyu daha guzel olur..benim dedigim muzik turu soyle :

once yavas bi 20sn felan ondan sonra ritmi artiyor muzigin tam ritmi arttigi sirada sen introyu bitir mesela..
  • Çok güzel olmuş hocam..Pvp'yide en kısa sürede bekliyorum..Hybrid bowun harika olduğundan eminim..
  • Gayet güzel
  • ellerıne saglık guzel olmus
  • Videolar çok güzel çoğunu seyrettim . Devamını bekliyoruz . . .
  • Görüntü~Video 10 Numara; Ancak Müziğin daha uygun, daha güzel bişey olabileceğini düşünmekteyim ( Kişisel düşüncem bu, senin zevkin farklıdır bunu yapmışsın benimkisi farklıdır bunu söylerim..) Ama üstünde emek var, Nice uniquelere, pvp lere nasip olur İNŞALLAH ...
  • Öncelikle izleyenlere ve de naçizane fikirlerini belirtenlere teşekkür ederim. Evet, ben de müzik olarak başta rock tarzı bir müzik seçmiştim. Video ile de gayet iyi senkronize hale getirmiştim; fakat böyle güzel müzikleri-şarkıları PvP esnasına saklıyorum. Elimde şu an yaklaşık 30 şarkılık rock ve hafif metal karışımı, tam videoluk, şarkılar var.
    Bu müziği seçmemin nedenine gelirsek; farklı olmasını istedim. PvP videoları ağırlıklı olarak rock, metal ve rap tarzı müzikler eşliğinde hazırlanıyor. Hem intro olması, hem de dediğim gibi farklı olması asıl sebeplerdi bu müziği seçmemde. İyi oturduğunu da düşünüyorum ; kendim yaptım diye demiyorum, başına oturup defalarca izliyorum

EDIT: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 23 Eylül 2009; 12:53:30 >

• Daha iyi giderdi
  • Umarım her türlü eleştiriye açıksındır :))

Bu intro değil, Trailer olmuş. intro bukadar uzun olmaz. İntro 5-10 saniyelik, yapanın adı , resmi ,kısa bi animasyon videosu vs. gibisinden bir kısımdır.. Sen ise, çıkarıcağın yeni videona Trailer(Tanıtım) yapmışsın. Youtube da 100 lerce sro videolarında senin yaptığını Trailer olarak yapıp, ardından full versiyon halini yayınlıyorlar..

Mesela, bu Trailerdır..

http://www.youtube.com/watch?v=EeNqJ4U6S3Y

Bu videodaki 0-11 saniye arasındaki kısım ise introdur.

http://www.youtube.com/watch?v=XQ4CYg0Cv9k

kızıp darılmaca yok ama senin yaptığın Trailer oluyor :))

• @ | LuFFy | Piece |

Gerçekten güzel; emin ol değerlendireceğim

@ WarriorAngel

Eleştiri tabi ki yapacaksın, mutlaka kabulumdür; sağol. Verdiğin örnekler güzel, evet biri trailer biri de intro tam anlamıyla.
    Fakat;
    Intro'nun herhangi bir zaman sınırlaması yoktur; ki benimki yanlızca 30 saniye zaten.
    Intro'da ileride gösterimi yapılacak olaylara dair ipucu, ya da örnek görüntü verilmez; ki benim intro'mda da zaten yok.
    Intro, introduction (tanıtım) demektir. Ki benim intro'mda da, karakterimi tanıtıyorum. Giyisisini, silahını ve karakteristik özelliğini belirtiyorum; yani tanıtım yapıyorum.

Kısaca; gayet iyi biliyorum ki, benim videom intro

NOT: Ben alınmadım söylediklerine; lütfen sen de alınma. Atışma gibi bir niyetim zaten yok. Sen doğru bildiğini söylemişsin, ki ben de aynen katılıyorum. Fakat benim videom senin de dediğin ve benim de tekrar sözel olarak ifade ettiğim gibi, intro

EDIT: düzenleme, imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 23 Eylül 2009; 13:39:11 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.