Şimdi Ara

MY NUMBERONE DEIL O TELLI TURNA. SAHTEKAR YUNANISTAN!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu my numberone sarkısını dınleyın.. arka plan bizim TELLI TURNA sarkısının aynısı.. boyle sahtekar bir millet daha gorulmemis..

"TELLI TELLI TELLI BU TELLI TURNA SANMAKİ DÜNYAYA GELMEZ BİRDAHA" -> böyle bir şarkımızdı

ama şimdi MY NUMBERONE oldu...

• aynısını bende farkettim bi trk ezgisi alıyordum ama tam olarak neydi anlayamamıştım haklısın
  • EVT HOCA BUNU ILK BENMI BULDUM ACABA AMA VALLA OYLE HIRSIZ BU ADAMLAR TÜÜ ILK DINLEYISIMDE ANLADIM YAZIKLAR OLSUN DIYORUM BU KADARDA OLMAZ.. ZATI KENDIMIZ RIMI RIMI LAY LOY YAPARIZ KENDI OZ SARKILARIMIZLA MILLET BIZIM TURKUMUZLE BIRINCI OLUR.. KINIYORUM

• bize de yabancı gelmiyordu.hakikaten bravo. e bildirelim yetkili mercilere nasıl yapacaksak.
  • hep beraber bişeyler yapmamız lazım ama nasıl ve ne?
  • sen bizim hep beraber bir şey yapabildiğimize hiç rastladın mı? unutulur gider ne yazık ki
  • yaw telli telli turna aslında rumca bi parça değilmiydi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neden unutulsun... rumca oldundanda emin deilim ama ortada buyuk bi sahtekarlık var arkadaslar. hakkımız yenildi.
  • valla ben rumcasını dinledim ama hangisi aslı onu bilmiyorum...
  • evt rumca olmasıda onemli deil isterse yunanca olsun kardeş şike var şike
  • BEYLER ADAMLAR ORDA BİZİM MÜZİKLE HORON TEPİO VE YARIŞMAYI KAZANIO BİZ HALA ONLARA 12 PUAN VERİOZ YUNAN ŞARKISINA

• özenti
  • avaramo yada benziyo şarkı
  • ewt. oraya cikip bizim horon tepecemize adamlar bizim backgroundla horon tepiyolar. ustune ustuk soz ve muzik bizim diyorlar. daha nereye kadar rimi rimi ley diyecez? hep susacazmı?
  • Bi .ok yapamayız adamlar . oldu işte... rimi rimi fos u getirmeden önce düşünecektik....

(no smoke)
  • pee yazıklar olsun ne dıyım ya. bu olay bana cok koydu ne bu ya birileri bişeyler yapmalı
  • Telli turnayla alakası yok şarkının şarkının temel melodisi , esinlenilen şarkı AVARE şarkısıdır. Bi telli turnayı bide Avare yi dinleyin bakalım hangisine benziyo?
  • Şarkı çalıntı değil..Evet bizim kullandığımız bazı ritimler ve melodileri adamlar kullanmış sen kullanmayı bilmiyosan başkası kullanır...bizim ritimlerdede hindu ezgisi vardı sanki bizimkisi yetmezmiş gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kahramanozkan

Telli turnayla alakası yok şarkının şarkının temel melodisi , esinlenilen şarkı AVARE şarkısıdır. Bi telli turnayı bide Avare yi dinleyin bakalım hangisine benziyo?

ewet. avare ye çok benzior. ne alakası war telliyle.
  • Arkadaşlar şarkı süper. Birinciliği hak ediyor. Bizim şarkımıza 13 bile fazlaydı. Yunanlılar kazandı diye olmaz söyledikleriniz. Biz kendimizi sorgulayalım. Kaldıki o kadar andırmıyor bizim türkümüzü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.