Şimdi Ara

My System

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız ? Umarım iyisinizdir. Her neyse arkadaşlar ben 3.5 yıldır aynı bilgisayar kasasını tabiri caizse taciz ediyorum :D. Kaç kere çöktürdüm,açık çok bıraktım vs vs… Bende şuan upgrade vakti dedim ve kasamı upgrade etmeye karar verdim.
    Hala Notebook ile kasa arasındayım.
    Şuanki pc donanımı:
    Intel Pentium 1.8Ghz
    2 Gb ram
    HD 3600 series ekran kartı vs.
    Kendi imkanlarımla upgrade yapacağım için en fazla 1750TL.(Kamera+Klavye+Mouse+Monitör ekli değil.)
    Ekran Kartı: (2 Tane) Toplam 500TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-engtx550-tidi1gd5-gtx550-ti-gddr5-1gb-192bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59525
    RAM: (2 Tane) 132TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cml8gx3m1a1600c10-8gb-vengeance-lowprofile-ddr3-1600mhz-cl10-siyah-sogutuculu-ram/productdetails.aspx?I_ID=65236
    İşlemci:422TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/amd-fd8350frhkbox-fx-x8-8350-soket-am3+-4ghz-16mb-cache-32nn-islemci/productdetails.aspx?I_ID=63160
    İşlemci Soğutucu:47TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-cac-d9hh3-u01-praeton-ld963-lga775115511561366&-fm1fm2am2am2+am3am3+-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=65501
    Anakart: (Daha iyi öneriniz varsa bekliyorum.) 276TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-f2a85-v-f2a85-v-amd-a85-soket-fm2-ddr3-2400mhz(oc)sata-30-usb-30-hdmi&dvi/productdetails.aspx?I_ID=64793
    HDD: 215TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/wd-wd20ezrx-35-2tb-caviar-green-sata-30-64mb-cache-intellipower-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=64962
    DVD YAZICI:
    Eski kasamdakini alacağım.
    Kasa: (153 TL)
    http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/cooler-master-rc-k280-kkp500-elite-k280-500w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=65567
    Ses Kartı:(51 TL)
    http://www.vatanbilgisayar.com/OEM%20Muhtelif%20Kart/creative-live_71_value-sb-audigy-value-71-pci-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=20253
    Monitör:
    Eski kasamdakini alacağım.
    Klavye:51 TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/a4-tech-x7-g800v-x7-g800v-kablolu-gamer-klavye-usb/productdetails.aspx?I_ID=56811
    Mouse: 75TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/a4-tech-bloody-v7-bloody-v7-multi-core-gun3-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=63295
    Web Cam: 259TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-960-000767-c920-full-hd-1080p-15mp-carl-zeiss-webcam/productdetails.aspx?I_ID=59015#allImages

Web Cam+Mouse+Klavye YOKKEN: 1,769TL
    Web Cam+Mouse+Klavye VARKEN: 2,181TL
    Arkadaşlar sizden güzel bir kulaklık ve mikrofon istiyorum. Çünkü video çekerken sesimin güzel çıkmasını istiyorum. Güzel bir şey olmalı.
    Şimdi bilgisayarda ne yapacağım:
    1)Tasarım(Photoshop + Solidworks + Az da olsa 3DS Max)
    2)Programcılık (Android Programcılık
    3)Youtube Partnerliği (Gameplay videoları çekiyorum.)
    4)Tabii ki gamer!!
    Şimdiden herkese teşekkürler, iyi günler.

• Hocam önceliğiniz tasarım ve proğramcılık olduğu için işlemciye daha çok önem verdim şimdi arkadaşlar o ekran kartı ne dememesi için bunu belirtiyim. Bütçenizi aşabilirseniz %25 indirim ile 1825TL tutuyor. İstediğiniz herşeyi karşılayacak bir sistem bence...

AMD FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ
    GIGABYTE 970A-UD3 AMD 970/SB950 AM3+
    SAPPHIRE HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256BIT
    CORSAIR 8GB (2X4GB) VENGEANCE DDR3 1600MHZ
    CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W
    SANDISK 120GB EXTREME SATA 3.0 SSD (OKUMA 550MB / YAZMA 510MB
    SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-Dylan -- 29 Mayıs 2013; 19:25:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Hocam önceliğiniz tasarım ve proğramcılık olduğu için işlemciye daha çok önem verdim şimdi arkadaşlar o ekran kartı ne dememesi için bunu belirtiyim. Bütçenizi aşabilirseniz %25 indirim ile 1825TL tutuyor. İstediğiniz herşeyi karşılayacak bir sistem bence...

+1
  • Cevre birimleri hakkında yorum yapıyım fikir olsun

O klavye bizim okulda vardı gecen seneydi heralde elinizle denemeden almayın derim. Ben rahat edemedim

Mouse unda core 3 ozelliği var arastırmıssanız o ozelli için 20$ ek fiyat istiyolar, bu yuzden baska modellere bakın derim makro istiyosanız. elime otursun, hızlı olsun diye alıyorsanız iyidir tabi. logitech g300 cok onerilir mesela, ben yan tuslara basmayı beceremedim deneyince, ellerde buyuk iki tusa birden basılıyo

Webcam niye lazım bilmiyorum, youtubeda gameplay kenarına kendinizi cekip koymicaksanız gereksiz bence. Bide fiyatı tuzluymuş

Ucuz ses kartı yerine anakartı kullanın derim. bu para başka yerlerde kullanılırsa memnuniyetdaha cok artacaktır

Dip not: Ekran kartı ve ram linkleri acılmadı bende
  • quote:

Hocam önceliğiniz tasarım ve proğramcılık olduğu için işlemciye daha çok önem verdim şimdi arkadaşlar o ekran kartı ne dememesi için bunu belirtiyim. Bütçenizi aşabilirseniz %25 indirim ile 1825TL tutuyor. İstediğiniz herşeyi karşılayacak bir sistem bence...

SSD eklemeyi ben de planlamıştım. Sizce karı ne olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: LastJoker

Cevre birimleri hakkında yorum yapıyım fikir olsun

O klavye bizim okulda vardı gecen seneydi heralde elinizle denemeden almayın derim. Ben rahat edemedim

Mouse unda core 3 ozelliği var arastırmıssanız o ozelli için 20$ ek fiyat istiyolar, bu yuzden baska modellere bakın derim makro istiyosanız. elime otursun, hızlı olsun diye alıyorsanız iyidir tabi. logitech g300 cok onerilir mesela, ben yan tuslara basmayı beceremedim deneyince, ellerde buyuk iki tusa birden basılıyo

Webcam niye lazım bilmiyorum, youtubeda gameplay kenarına kendinizi cekip koymicaksanız gereksiz bence. Bide fiyatı tuzluymuş

Ucuz ses kartı yerine anakartı kullanın derim. bu para başka yerlerde kullanılırsa memnuniyetdaha cok artacaktır

Klavye internet kafede oynadığım klavyedir öneririm
    Webcamde vloglar ve ekrana kendi görüntümü koyacağım.
    Ses kartı hakkındaki yorumunuzu anlayamadım ? Anakart derken ?
    Mouse hakkındaki yorumunuzu da açıklar mısınız ? :D

• quote:

o ekran kartı ne dememesi için bunu belirtiyim. ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitimaster

quote:

Anakart üzerindeki ses girişlerini kullanmanızı önermiştim bütçeyi fazla zorlamamak adına ses kartı konusunda

Klavye ve mouse cok kişisel seylerdir. Ben o klavyede rahat edemedim siz ettiyseniz iş bitmiştir, siz kullanıcaksınız

Mouseun 3 ozelliği var. Bunlardan 1 ve 2 mouseu satın alınca acılıyo ve kullanabiliyorsunuz. 3 uncu ozellikki bu diğer ikisinden baya farklı, mouse u alanlar bunun için alıyo yani coğunlukla. Ama bunu acmak için a4teche 20$ lık bi odeme daha gerekiyor. Almadan once bilginiz yoksa belirtiyim demiştim. Bunun dısında bu tarz ozellikler aramıyorsanız mouseta tepki suresi, laser veya olusu, elinize oturması onemli olacaktır sadece. Kısaca yine kişisel beğeniye geliyo olay. Yorumdan cok teknik bilgilendiriyim demiştim. Bi mousetan beklenti bile cok değişir. Kimisi 20 tuşlu MMO mouse u sever kimi aynı paraya 3 tuşlu alır. Bu mouse unda nesi farklı derlerse core3 ozelliği var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fitimaster

quote:

Anakart üzerindeki ses girişlerini kullanmanızı önermiştim bütçeyi fazla zorlamamak adına ses kartı konusunda

Klavye ve mouse cok kişisel seylerdir. Ben o klavyede rahat edemedim siz ettiyseniz iş bitmiştir, siz kullanıcaksınız

Mouseun 3 ozelliği var. Bunlardan 1 ve 2 mouseu satın alınca acılıyo ve kullanabiliyorsunuz. 3 uncu ozellikki bu diğer ikisinden baya farklı, mouse u alanlar bunun için alıyo yani coğunlukla. Ama bunu acmak için a4teche 20$ lık bi odeme daha gerekiyor. Almadan once bilginiz yoksa belirtiyim demiştim. Bunun dısında bu tarz ozellikler aramıyorsanız mouseta tepki suresi, laser veya olusu, elinize oturması onemli olacaktır sadece. Kısaca yine kişisel beğeniye geliyo olay. Yorumdan cok teknik bilgilendiriyim demiştim. Bi mousetan beklenti bile cok değişir. Kimisi 20 tuşlu MMO mouse u sever kimi aynı paraya 3 tuşlu alır. Bu mouse unda nesi farklı derlerse core3 ozelliği var

3.özellik nedir ?

• http://forum.donanimhaber.com/m_75558358/tm.htm

Burayı bi oku, bide aşağıda video var izlersen yardımcı olur baya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.