Şimdi Ara

My Time At Portia Resmi Olarak Türkçe!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çarşamba Günü (12.06.2019) Steam'e gelen 2.1 güncellemesiyle beraber My Time at Portia oyununa resmi olarak Türkçe dil desteği eklenmiştir.

Steam Sayfasından Alıntı:

Portia'nın büyüleyici kasabasında yeni bir hayata başla! Komisyonları yerine getirerek, ürünler yetiştirerek, hayvanlar büyüterek ve bu büyüleyici kıyamet sonrası bölgesinin eğlenceli sakinleriyle arkadaş olarak Pa'nın göz ardı edilen atölyesini eski haline getir!

Pa'nın eski el kitapçığı ve çalışma tezgahıyla toplamalı, kaynak çıkarmalı ve üretim yaparak Portia'daki en iyi atölye haline gelmelisin. Köylülerin kasabayı yeniden inşa etmesine ve onun derinliklerindeki sırları ortaya çıkarmasına yardım et. Ama hazırlan... Bu kolay olmayacak!

Portia kasabası, tanışacağın dost canlısı yeni yüzlerle dolu. Arkadaşlar edin, istekleri tamamla, hediye değiş tokuş et, biriyle çık ve romantizmi çiçeklendir!

Studio Ghibli'nin büyüsünden esinlenen My Time at Portia, seni unutamayacağın güzelliklerle dolu bir harikalar dünyasına götürüyor. Portia'daki vaktini nasıl geçireceksin?

Ekran Görüntüleri:

(Not: Ekran görüntülerinde grafiklerin normalden daha çirkin görünme sebebi sistemimin oyunu yüksek ayarlarda kaldırmamasıdır. :D)

Oyunu satın almak için tıklayın.

v2.1 Güncellemesi Detayları

Buradan çeviri ile ilgili sorunları bildirebilirsiniz. Çeviri henüz beta aşamasında ve yeni içeriklerin çoğunun çevirisi yok. Bana dosyalar iletildiğinde çeviriye devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DAD5424B4 -- 14 Haziran 2019; 14:52:54 >

• Pahalı ya. 30 dolar olmasına karşılık yine iyi fiyat tabii de 49 tl falan olsa belki düşünülürdü.
  • Erken erişim ya dai ndirimle almıştım 20 lira gibi bir şey idi. O zaman TR yama yoktu ama şimdi destek gelince baya kıymetli oldu oyun benim açımdan. En kısa zamanda DOS'tan başımı kaldırırsam deneyeceğim. Grafikleri oynanışı masal gibi :)
  • Hangi kafaya göre o fiyatı belirlemişler çok merak ettim. İndirim dönemi o fiyata full paket GTA 5 alıyorsun direk steam üzerinden.

@yusuf0808,

Emeğinize sağlık hocam. Oldu ki yapımcı firma ile tekrar iletişime geçerseniz sorabilir misiniz. Kendileri mi, yoksa Yayıncı Firma mı belirlemiş bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Hangi kafaya göre o fiyatı belirlemişler çok merak ettim. İndirim dönemi o fiyata full paket GTA 5 alıyorsun direk steam üzerinden.

@yusuf0808,

Emeğinize sağlık hocam. Oldu ki yapımcı firma ile tekrar iletişime geçerseniz sorabilir misiniz. Kendileri mi, yoksa Yayıncı Firma mı belirlemiş bunu.
    Hocam fiyatın yüksek olmasına katılıyorum. Çeviriyi tamamen bitirdiğimde 30-50 lira bandına çekmelerini söylemek istiyordum ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla şikayet fazla. En kısa zamanda bu şikayetleri ileteceğim şüpheniz olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Stardew Valley sonrası ikinci simülasyon oyununuz sanırım değil mi. Köy özlemi, şehir hayatından bir kaçış düşüncesi mi seziyorum ne.
  • muthiş. elinize saglik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A Hat in Time Türkçe Çeviri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Teşekkürler. Stardew Valley sonrası ikinci simülasyon oyununuz sanırım değil mi. Köy özlemi, şehir hayatından bir kaçış düşüncesi mi seziyorum ne.
    Aslında köy gibi bir ilçede büyümüş olmamdan kaynaklanıyor sanırım bu tarz oyunları sevmem. Bir de indie stüdyoların Türkçe dil desteği ekleme fikrine daha sıcak bakması var. Yoksa ben de isterim ki Marvel's Spiderman oyununu Türkçeleştireyim.

Yorum yapan herkese teşekkür ederim bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DAD5424B4 -- 17 Haziran 2019; 12:21:58 >

• Çeviri isteği bu başlık altından mı yapılıyor Yusuf bey.
    https://store.steampowered.com/app/365360/Battle_Brothers/
    https://store.steampowered.com/app/262060/Darkest_Dungeon/

İnsanları tur bazlı oyunlar ile tanıştıracakmışsınız diye duydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Çeviri isteği bu başlık altından mı yapılıyor Yusuf bey.
    https://store.steampowered.com/app/365360/Battle_Brothers/
    https://store.steampowered.com/app/262060/Darkest_Dungeon/

İnsanları tur bazlı oyunlar ile tanıştıracakmışsınız diye duydum.
    İstek çeviri almıyorum hocam. Aynı zamanda resmi olmayacaksa çeviri yapmıyorum. Bu yüzden Battle Brothers için benden umudu kesin. Çünkü daha İngilizce dışında hiçbir dil eklenmemiş. Darkest Dungeon için de oynayıp seversem yapımcısına e-posta atarım. Eğer geri dönüş olursa bir şeyler düşünürüm. Onun dışında hiçbir şeye söz vermiyorum şu an.

• my time at portia çevirisi için teşekkürler.

darkest dungeon çevirisi düşünürsen şuan 20 tl atarım emeğine ön sipariş babında. umarım düşünürsün.
  • Ellerine sağlık, artk indirim döneminde oyunu satın alabilirim.
  • Konsol sürümlerinde de dil desteği var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vengeful Spirit

Konsol sürümlerinde de dil desteği var mı?
    Şu an için yok ama gelecek.

• Teşekkürler dostum. Yama konsol sürümü için gelince, buradan bilgilendirme şansın var mı ?
  • Yama konsol sürümü için ne zaman gelir bilen varmı.
    Xbox da hala İngilizce.

• quote:

Orijinalden alıntı: *HKN*

Yama konsol sürümü için ne zaman gelir bilen varmı.
    Xbox da hala İngilizce.
    Portlama işlemlerini yayımcı Team17 yapıyor. Sorduğumda kesin bir tarih olmadığını söylediler:

Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/pymqz9

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DAD5424B4

Portlama işlemlerini yayımcı Team17 yapıyor. Sorduğumda kesin bir tarih olmadığını söylediler:

https://prnt.sc/pymqz9

Alıntıları Göster
    İlgin için çok tşk ederim.

• Merhaba,oyunu Epic Games'ten almayı düşünüyorum.Ordan aldığım zamanda Steamde olduğu gibi Türkçesi var mı biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHINJI

Merhaba,oyunu Epic Games'ten almayı düşünüyorum.Ordan aldığım zamanda Steamde olduğu gibi Türkçesi var mı biliyor musunuz?
    Wikisinde yazılana göre Epic Games sürümü güncelmiş. Ama Microsoft Store'dan alırsanız yüksek ihtimalle içinde Türkçe bulunmayacaktır.

Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/qjk01r

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.