Şimdi Ara

Mybiletten bilet alamiyorum yardim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
16.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik 10dk once 3 kez bilet almayi denedim 3unde de ayni hatayi verdi: 95-Hata detayı için HOSTMSG alanına bakın.-GUN SONU MUTABAKATI YAPMALISINIZ

gun sonu mutabakati ne oluyor bilenler yardim etsin lutfen

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mybiletten Bilet Alamıyorum: Gün Sonu Mutabakatı Yapmalısınız Hatası

Mybilet üzerinden bilet satın almaya çalışırken "Gün Sonu Mutabakatı Yapmalısınız" hatasıyla karşılaşabilirsin. Bu hata, genellikle gün sonu mutabakatı yapılmadığında ortaya çıkar.

Gün Sonu Mutabakatı Nedir?

Gün sonu mutabakatı, bir iş günü sonunda şirketin kayıtlarındaki toplam satışların ve banka hesaplarındaki toplam mevduatın uyuşup uyuşmadığını kontrol etme sürecidir. Bu süreç, herhangi bir kayıp veya tutarsızlığın tespit edilmesini sağlar.

Gün Sonu Mutabakatı Yapmalısınız Ne Demek?

Mybilet hatası, sistemin gün sonu mutabakatının tamamlanmadığını tespit ettiği anlamına gelir. Bu durumda, bilet satın alamayabilirsin.

Hostmsg Alanına Bakın Ne Demek?

Hostmsg alanı, genellikle sunucu tarafından gönderilen ek hata mesajları içerir. Bu alanda, gün sonu mutabakatının neden tamamlanamadığı hakkında daha fazla bilgi bulabilirsin.

Ne Yapmalısın?

Gün Sonu Mutabakatı Yapmalısınız hatasını çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Hostmsg alanını kontrol et ve ek hata mesajları için ara.
    • Mybilet müşteri hizmetleri ile iletişime geç ve sorunu bildir.
    • Daha sonra tekrar bilet satın almaya çalış.

Bu hatanın kalıcı olduğunu tespit edersen, Mybilet'in sistemlerinin gün sonu mutabakatını tamamlaması için beklemen gerekebilir. Bu süre genellikle kısa olsa da, iş saatleri veya yoğun dönemler gibi faktörlerden etkilenebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • UP
  • Alma canım sende,
  • ankarada tiyatro biletleri en rahat boyle alinabiliyor neyse yarin sabah demerim bi de gun sonu felan olmaz heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.ozy

Yaklasik 10dk once 3 kez bilet almayi denedim 3unde de ayni hatayi verdi: 95-Hata detayı için HOSTMSG alanına bakın.-GUN SONU MUTABAKATI YAPMALISINIZ

gun sonu mutabakati ne oluyor bilenler yardim etsin lutfen

Konu biraz hortladı ama az önce bende benzer bir sorunla karşılaştım. Kredi kartı bilgilerini girerken kart sahibi ismi girdisinde türkçe karakter kullandıysanız onları düzelterek (ş'leri s yapınız vb.) tekrar deneyiniz, ben bu şekilde çözdüm aynı sorunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucak Bileti Harf Hatası
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.