2-3 hafta önce bir MyBook Home II 1TB aldım yanındada Akasa esata kablo. Hız sürat çılgınlık olsun diye. Ama tam bir hüsran yaşıyorum. Yorumlarını okuduğumda eSata bağlantı ile uçtuğu iddia edilen WD maalesef 4gb bir dosyayı 30 dk önce kopyalama yapmıyor. Usb ile bağladığımda. 6-7 dk maksimum sürüyor. Yapmam gereken başka bir ayarmı var daha önce eSata bağlantısı hiç kullanmamıştım. Bu konuda tecrübesi olan varsa yardımcı olabilirmi.
çıkışlarını kontrol et.hem harddiskine hemde mybooka chdsk yaptırt.disk birleştiricisini aksatmadan yaptırt.hepsi olmadı içinde çok verin yoksa format atıp tekrar dene.
Hiç bişey yapma hele format sakın atma. değişen bişey olmayacak. WD MY Book chipseti ile senin anakartın chipseti çakışıyor o yüzden bu yavaşlık. WD My book larda oxford chipset var. Anakartının chipseti jmicron ise çakışma yapıyor.
Hiç bişey yapma hele format sakın atma. değişen bişey olmayacak. WD MY Book chipseti ile senin anakartın chipseti çakışıyor o yüzden bu yavaşlık. WD My book larda oxford chipset var. Anakartının chipseti jmicron ise çakışma yapıyor.