Bilgisayarima mydoom virüsü bulasti. temizledim ama ecel dosyalarinda pek eser yok bir kac program denedim bulamadim. winXP (ntfs) kullaniyorum yardimci olabilecek var mi
gecmi$ olsun... http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=c14bfbe4-3d50-464d-a26c-9c287f8a08c5&displaylang=en remove toolla temizleyip emin olduktan sonra File Rescue Plus 3.0 ,BadCopy Pro 3.73,VirtualLab Data Recovery 4.0 programlarini dene... easyrecovery yi oneririm...bundan sonra da..madem cok onemli o file lariniz.. devamli cd ye yada alternatifine yedek alirsiniz.. ;) ve devamli microsoftdaki hotfix leri takip edin ve yukleyin... iyi bir antivirus software kesinlkle olsun mcafee 4.5.1 yada norton 2004...birde firewall yukleyin... zonalarm or norton firewall...
quote:
Orijinalden alıntı: mmd
Bilgisayarima mydoom virüsü bulasti. temizledim ama ecel dosyalarinda pek eser yok bir kac program denedim bulamadim. winXP (ntfs) kullaniyorum yardimci olabilecek var mi
10 yıl olmus biliyorum ama arakdas acaba şuan yazıyı okusa ve dünyanın en büyük en zararlı en hızlı yayılan virüsüne bulaşmış olduğunu okusa ne gülerdi :)