![]() https://www.myfi.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/ Altyapı sorguladığınız ve altyapı Myfiber desteklemiyor mu? Üzülmeyin! Hemen talebinizi oluşturun ve mahallenize Myfiber getirin! Bitmedi! Formu dolduran herkes, ilk 3 ay boyunca %50 indirimli abonelik avantajı kazanıyor. Talep oluşturmak için formu hemen doldur, bu fırsatı kaçırma ! * Sakarya, Kocaeli, Düzce ve İzmir şehirlerine özel Dünya Standartlarında Hız Sunan Myfiber Nedir? Myfiber, 1.000 Mbps hıza varan indirme ve yükleme hızıyla kesintisiz ve Dünya standartlarında internet keyfi sunar. İnternetin en keyifli halinin kesintisiz ve yüksek performansla yaşatır. Myfiber ile tanışan ve keyfini süren yüzbinlerce kişi arasına senin mahalleni de katmak istiyoruz. Myfiber için altyapını sorgula, eğer altyapın desteklemiyorsa hemen formu doldur. Mahalleni zirveye taşıyarak Myfiber altyapısının mahallene gelmesi sağla! Ayrıca talep bırakan herkese sunulacak olan ilk 3 ay boyunca %50 indirimli abonelik fırsatını da yakala! Kampanya Katılım Koşulları 1) Myfiber İstiyorum kampanyasına katılım web sitemiz üzerinde yer alan ilgili formun doldurulmasıyla yapılmaktadır. 2)Web sitemizde yer alan altyapı sorgulama bölümünde altyapı sorgulama yapıldıktan sonra talep formu doldurulmalıdır. Talep formu doldurarak kampanyaya katılan herkes, talep formunu ilettiği tarihten itibaren 30 gün içerisinde abonelik başvuru yaparsa ilk 3 ay boyunca güncel fiyat üzerinden %50 indirim hakkı kazanacaktır. İndirimli ayların bitmesiyle beraber fiyatlandırma güncel fiyat üzerinden devam edecektir. 3)Myfiber altyapısının sağlanması noktasında mahallenin konumu, yerel ve yasal izinler, ekonomik durumlar ve coğrafi koşullar gibi faktörler önemlidir. Bu faktörlere bağlı olarak hizmetin götürülmesi süresi değişkenlik gösterebilecektir. Tüm koşulların uygun olması durumunda hizmetin götürülmesi süresi minimum 3 aydır. Hizmetin götürüleceği bölgede oluşabilecek öngörülmeyen durumlar ile beraber deprem ve sel gibi mücbir sebep sayılabilecek unsurlar hizmeti götürülmesine engel oluşturabilir. Böyle durumlar Myfiber projeden vazgeçme hakkına sahiptir ve herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir. Sık Sorulan Sorular Kampanyanın ismi nedir? Kampanya, “Myfiber İstiyorum” olarak geçmektedir ve Myfiber talepleri toplamaya yöneliktir. Myfiber altyapısının olmadığı mahallelere altyapı götürmeyi de hedefleyerek başvuru sahiplerine ilk 3 ay boyunca %50 indirimli abonelik avantajı sunar. Kampanya başlangıç ve bitiş süreleri nedir? Kampanya, 01.01.2025 tarihinde başlayarak 31.12.2025 tarihinde sonlanacaktır. Bu tarihler arasında forum doldurarak kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz Kampanyaya nasıl katılabilirim? Kampanyaya katılmak isteyenlerin öncelikli olarak altyapısının Myfiber’i desteklememeleri gerekmektedir. Bu şartları sağlayanlar formu doldurarak katılım sağlayabilir. İletişim Adresi Adnet İnternet ve İletişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Sakarya (Merkez) Yeni Mah. Sakarya Cad. No:325 Erenler/SAKARYA Telefon E-posta İstanbul (Şube) Maslak Mah. Maslak Meydan Sk. Veko Giz Plaza No:3/79 Sarıyer/İstanbul Telefon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 4 Mart 2025; 11:48:17 > |
Myfiber istiyorum! (MyFi)

-
-
ne biçim firma çözemedim
-
Neyi neyi? Anlatın rahatlayın.
-
Boş işler hocam daha Turknet getirememiş alt yapıyı 3 sene önce talep bıraktık sonuç 0 Buda aynısı olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lordert
Boş işler hocam daha Turknet getirememiş alt yapıyı 3 sene önce talep bıraktık sonuç 0 Buda aynısı olurNe boşu beyefendi kardeşim; bırrak bu işleri, vatandaş zaymınsçı.
Türknet'in dolduramadığı yerleri, doldurmak lazım. Firmalar ufaktan başlıyor bu işlere. Lokal mokal; vatandaşa moral.
Ne demişler; fiber gelir yavaştan, döner yenir salaştan. Uydu mu; uydu gibi. Olmadı; çanaksız uydu, aypi tivi.
-
Link ilk mesaja eklermisiniz?
Düzce üni bölgesine gelsin çok iş yapar. Alt yapı çok fena. Pik zamanlarda Turktelekom kapasitesi bile yetmiyor. Mobil şebeke de yeterli değil.
-
Neyin linkini?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sitenin linkini. myfiber diye aratınca farklı site çıkıyor.
-
Ekledim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10500 tl ye 100 mbps internet satıyor simetrik, hadi onu geçtim adı myfiber ama 100 mbps den yüksek tarifesi yok.. sizde nerde işe yaramaz böcek iss varsa paylaşıyorsunuz vaktinize yazık :)
-
10500 lük tarife nerede? Kurumsal olmasın o.Kendi altyapısından simetrik internet veren hangi firma Tt altyapıdan 100 üstü veriyor. Mantık var mı?
Yaptığımız işin boşa değil, boşluğu dolduran bir faydaya hizmet ettiği aşikar. Birileri rahatsız olmaya başlamış.Vaktimiz feda olsun.
Fiber bu kafayla nasıl yayılacak. Firmalar kendi çapında lokal, mokal birşeyler yapmaya çalışıyor. Şevklerini kırmanın kime faydası var. Böcek möcek; çok dolu ifadeler. Böcek deyip geçme; soktumu maazallah, o biçim yapar adamı.
Siz bir firma açında 100 kişiye kendi altyapınızdan hizmet verin; biz de takdir edelim. Laf çok, hizmet yok. Pes; vallahi pes, sana da pes.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 2 Mart 2025; 10:25:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ne saçmalıyon kardeş sen ya? bir de cins cins gülmüş.. şu attığın firmaların % kaçı kendi altyapısını kullanıyor kaçı tt altyapısı kullanıyor ? karşındakini tanımadan böyle cins cins konuşma üzerler sonra..
-
Konu başlığına bakmadan mantıksız yorum yapman daha tuhaf ve komik; hatta üzücü. Vatandaş soruyor uygun fiyatlı firma var mı bizde yazıyoruz. Yazdıklarımızda kendi altyapısından veriyor mu dedik ? Bazı firmalar Tt altyapıdan verdiği gibi, lokal bazda kendi altyapısından da hizmet verebiliyor. Rahatsız olmanın nedenini anlamadım. Hangi firmayı kullandığınıda merak ettim. Örnek atayım sana. Böcek dediğin firmalara yetkiyi de ben vermedim; servis sağlayıcı olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 2 Mart 2025; 16:12:52 > -
Firmanın dandik olduğunu anlamak için sadece ismine bakmak yeterli. Basit birsey gibi görünsede firmayı kuranların vizyonu hakkında kabaca bilgi sahibi olmanızı sağlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X