Şimdi Ara

MYO'lular mitinge hazırlanıyor !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende MYO'ların, Lisans mezunlarıyla aynı haklara sahip olmasına karşıyım.
    Arada bir fark olmalı
  • kimse herkes doktor ya da mühendis olsun demiyor madem öyle bazı nedenler sunup kat sayı engeliyle önümüzü tıkamasınlar bizde sınava eşit şartlarda girelim eşitlik bu mu?
  • ama yani ilkokul mezunlarıyla aynı kefeye konulmama istekleri hakları.
    ayrıca askerlikte de istemek hakları

objektif bakınca bunlar gözüme çarpıyor hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 30 Mart 2008; 0:34:12 >
  • Evet onlar da sistemin çarpıklıkları tabi.
    Ona bakılırsa anadolu öğretmen liselerinin de hem öğretmenlik için ek puanları var hem de diğer normal fakültelerde puan kırılması yok.Ee burda da normal düzden ya da anadolu ve fenden girmek isteyenlere bi haksızlık olmuyo mu? Bu da çifte standart oluyor.

Ama yukarda arkadaşların istedikleri bambaşka bişe yani.Biraz da sanki "ne kadarını alırsak" mantığıyla hareket gibime geliyor ama hayırlısı ne diyelim.
  • Orada olacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Orada olacağım.

bekleriz arkadaşım sen yoksan biz bir eksiğiz bunu unutma
  • 1- Üniversite mezunu olmamıza rağmen, askerde neden ilkokul mezunu ya da hiç okumamış adam muamelesi görüyoruz.
    2- MYO bittikten sonra lisans tamamlamada neden bu kadar engelle karşılaşıyoruz.
    3- İş yerlerinde neden mevki sorunu yaşıyoruz.
    4- Neden imza yetkimiz yok.

1. Askerlik olayı çözümlenemez tsk nın yaptığı açıklama var ülkede ne kadar çok myo mezunu var biliyormusun bunların hepsi kısa dönem yapsa asker kalmıyacak teğmenlik yapsalar tsk para yetiştiremicek..
    2. Engelle karşılaştığınızı zannetmiyorum galiba engelsiz olsun diyorsun tanıdığım arakdaşlar vardı adamlar azıcık kasıp dgs ile güzel bölümlere geçtiler.
    3. İş yerinde mevki sorununuz yok myo mezunları tekniker olur teknikerlik bir mevkidir..Bir mühendis altında görevinizi icra edersiniz.
    4. İmza olayına gelince bizim emo bile mühendilere imza yetkisi verirken 40 tane engel koyuyor önüne yani mühendis bile zor imza yetkisi alırken (hoş artık kim imzalıcaksa)teknikerin bu istekte bulunması garip kaçmış..

• Bilgisayar mühendisi olupta Excel'de makro yapmasını bilmeyen adam gördüm ben.Gelipte burda bana ne okudunuz muhabbeti yapmayın.
  • lisans mezununa 6 ay yaptırıyosan önlisansa da 9 ay yaptır askerlik olsun bitsin nedir bu ayrım ?
  • 4 yıllık mezunlar gibi askerlik yapmaları 4 yıllık mezunlara haksızlık olur

lise mezunu gibi de yapmaları haksızlık olur ortası bulunmalı
  • burdaki yorum yapan arkadaşların cogu liseyi bile bitirmemiş galiba

cünkü gitsin lisans okusun o zaman diyebiliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

Bilgisayar mühendisi olupta Excel'de makro yapmasını bilmeyen adam gördüm ben.Gelipte burda bana ne okudunuz muhabbeti yapmayın.

Bence biraz alakaya maydonoz olmuş mühendis illa exel bilecek diye bir kavram mı var?Adam algoritma yazmasını öğreniyo mantık öğreniyo office bilse ne olur kaliteli mühendis otursun sana office yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Davidoffmath -- 30 Mart 2008; 1:56:33 >
  • bende mayolu kızlar görücem diye içeri girdim , tek benmiyim içi fesat olan
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkaN

quote:

Orjinalden alıntı: Closed

Şu anki sisteme göre hiçbirini haketmiyorlar. 4 işlem yapmayı bilmeyen insanlar MYO lardan mezun oluyor. Bu mu okumuş insan?

sınavsız geçişin 2 yıllıkları ne hale getirdiği malum ama böyle bir genelleme yapmak yanlış bana göre..

• askerlik genelegesi su sekilde olabilir

Our yazar ve Ilkoogretim : 15 ay
    Ortaogretim liseler : 12 ay
    MYO lar : 9 ay
    4 yil Lisans : 6 ay

sahsi gorusumdur.uzerne bos muhabbet olmasin lutfen
  • quote:

Şu anki sisteme göre hiçbirini haketmiyorlar. 4 işlem yapmayı bilmeyen insanlar MYO lardan mezun oluyor. Bu mu okumuş insan?

sen cokmu biliyıosun birader konsuyosun
  • Ne kadar bilgisiz cahil insanlarımız var benim tuzum kuru diyosunuz ayrıca siz bilerek meslek lisesine gittiniz diyosunuz size sadece şunu sölüyorum şu katsayı kanununun tam olarak kaç yılında çıktığını bilmiyorum ancak diyelim 99 da çıktı e peki meslek lisesine 2 yıl önce giripte bu katsayı engeli olmadan lise 2. sınıfta olan adamın günahı neydi onlara bu hak verilmedi o adam bilmeden gitti ve biranda önü kesildi.Madem bize gidilebilecek sadece öğretmenlikleri bırakıyolar peki neden o öğretmenlikleri diğer liselerde yazıyo bizim önümüzü kesiyo onlar bizim bölümlerimizi yazarken biz neden bilgisayar mühendisliğini yazamıyoruz biz bilgisayarın temel şeylerini bildiğimiz halde mühendisliğe gidemiyoruz ancak adam açmayı bilmiyo ohh keap neymiş efendim mühendisim bizim yanmamızın tek nedeni imamhatip liseleridir zamanında amaç imamhatiplerin önünü kesmekti ama özellikle imamhatip diye ayıramadılar ve meslek diye ayırdılar yani kurunun yanında yaş da yandı.Biz akşama akdar atölyelerde ellerimiz kablo bağlicaz diye nasır tutarken siz dersanelerde soru çözüyodunuz hala bu anlattıklarımın üstüne bişi diyen çıkıcaksa heal olsun diyorum.

• guzel AMA samsun dayim
  • ulan bazilari zaten direk geciyorsunuz demis onemli olan kapagi atman degil okulu bitire bilmen hocalarin hem ing. HoCasinin yaptigi tip fakultesinde okuyan kisiye yaptigi muamele gigi Okuyan larida goruyoruz hepsi birbirindem Mamalak!...
  • quote:

gel gösteriyim sana 4 işlemi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.