Şimdi Ara

MYO'lular mitinge hazırlanıyor !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim okuduğum bölümün de 2 yıllık yüksek okulu var.
    Yani sen şu durumda şunları söyleyerek ya beni deli yerine koyuyorsun, ben "2 yıllık sıkıştırılmış program varken" 4 yıllığa boşu boşuna kafamı patlatıyorum.Ya da sende bi problem var.Kusura bakma yav ben anlayamadım bu söylediğini.Benim kafa basmıyo ya 2 yıllık sıkıştırılmış program varken boş yere 4 yıllık fakülte okuyorum.

Yok 4 yılda görülen dersleri 2 yılda görüyormuş, yok sıkıştırılmışmış.
    Yani uzun lafın kısası kusura bakma ama bu tip söylemlerle anca kendinizi kandırabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Closed

Şu anki sisteme göre hiçbirini haketmiyorlar. 4 işlem yapmayı bilmeyen insanlar MYO lardan mezun oluyor. Bu mu okumuş insan?

Maden mühendisliğini bitirmiş adam ama yumurta kırıyor kahvaltı salonunda çalışıyor duvarda diploması var?

Hemen yan tarafımızda.
  • Bu arada neyle sıkıştırıyolar bu programları 4 yıllıktan 2 yıllığa, WinrarWinzip mi ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

quote:

Şu anki sisteme göre hiçbirini haketmiyorlar. 4 işlem yapmayı bilmeyen insanlar MYO lardan mezun oluyor. Bu mu okumuş insan?

gel gösteriyim sana 4 işlemi

Yaş kaç?

MYO mezunuyum.22 yaşındayım. 3,25 diploma notum var.varmı başka soru?
    Hala ısrarlıyım istediğin dört işlemi gösterebilirm sana her MYO mezununu aynı kefeye koyma

• Açıköğretim veya myoları üniversiteli saymıyorsanız kapatsınlar bu bölümleri daha iyi.Aof işletme 2. sınıfım bu yıl össye girip 2 yıllık myo'ya girmek istiyordum.Ama çevreden duyduklarım moralimi bozdu hevesim kalmadı.Birine üniversiteye girecem diyorum 4 yıllık mı diyor hayır 2 yıllık diyorum ağzı yüzü buruşuyor.Salağa bak der gibisinden bakıyor 2 yıllık okuyupta napacan diyor.Niye o da üniversite değil mi?İnşaat veya radyoloji düşünüyordum kolay iş bulabilmek için.4 yıllık sanat tarihi okusam işsiz kalsam daha mı iyi.2-4 arasında fark olmamalı kitapta yazanlar kitapta kalıyor teknik işlerde önemli olan uygulama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Orada olacağım.

Imzan cok guzel.
  • İlgisiz alakasız saçma cevap verenlere anlam veremiyorum. Kendi egolarınımı tatmin ediyorlar anlamış değilim. Bende MYO mezunuyum fakat DGS ile istediğim bölüme geldim. Evet yalan söylemiyorum gözümle gördüm doğru dürüst 4 işlem yapmaktan aciz insanlar mezun oldu. Ama gerçekten içlerinde kaliteli insanlarda var ve sistem yüzünden harcanıyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kriptografi

Benim okuduğum bölümün de 2 yıllık yüksek okulu var.
    Yani sen şu durumda şunları söyleyerek ya beni deli yerine koyuyorsun, ben "2 yıllık sıkıştırılmış program varken" 4 yıllığa boşu boşuna kafamı patlatıyorum.Ya da sende bi problem var.Kusura bakma yav ben anlayamadım bu söylediğini.Benim kafa basmıyo ya 2 yıllık sıkıştırılmış program varken boş yere 4 yıllık fakülte okuyorum.

Yani uzun lafın kısası kusura bakma ama bu tip söylemlerle anca kendinizi kandırabilirsiniz.

kaç defa 2 yıllık okulda okudun ?

evet sıkıstırılmıs bir dönemde toplam 10 ders var staj harıç

• quote:

Orjinalden alıntı: samsunlusemih

quote:

hocam benim cevap vermem ne kadar doğru olur bilemem ama MYO da 20 tane ders olsa bile lisans daki 1 tane ders kadar zor değil bence. En basitinden Diferansiyel denklemler. Bilen bilir.

• quote:

hocam benim cevap vermem ne kadar doğru olur bilemem ama MYO da 20 tane ders olsa bile lisans daki 1 tane ders kadar zor değil bence. En basitinden Diferansiyel denklemler. Bilen bilir.

Bu işler bence ile olmuyor ne yazık ki.
    2 yıllık Myo'lar da çok ağır dersler verilir ancak zamane düz liseleri gibi kopya v.s. benzeri olaylar üst düzeydedir çünkü sistem yüzünden Myo'lara gelen öğrencilerin seviyeleri o dersi kaldırabilecek nitelikte değildir. Bu sebepten de birşey öğrenemeden bitirirler okulu.

Ama gerçekten 2 yıllık bir Myo'da 4 yıllık Üniversite eğitimi daha sıkıştırılmış bir biçimde verilir ve bunu o derslere girmeyen bilemez, bilmesi mümkün değildir. (Yıllar öncenin bir Myo mezunuyum...)

Düzeltme : İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 1 Nisan 2008; 3:10:16 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: samsunlusemih

quote:

cidden samsuna işin düşerse bir gün ingilizce dersine gel bizim sınıfa hoca 2 ders normalde hoca 2:30 saat işliyor aralıksız1 :20 dak. çıkmak verken hocanın bir sey anlattığı yok ya da anlatabildiği hocanın istediği biz bileceğiz evde herşeyi yapacağız sınıfta sadece şu şudur bu budur şakır şakır söyleyeceğiz tamam bazen diyoruz fakat her zaman yemiyor lisede sadece lise birde ing. dersi gördük o ing. derside zaten şapur şupur yoo 1 dak. görmüş müydük suan hatırlamıyorum bile orta okulda görmüştük ama lise :S suan aklımda değil her neyse hoca bizi tıpa giden adamdan ayırmıyor her yanlısra bir yere not alıyor bir seyler alıyor yanı durum vahım doğru dürüst kimse gecemedi herkes kaldı her hoca böyle değil nabza göre şerbet veren hocalar var ama işte.

Anlatılacak Çok Şey Var Ama?

kelimeler kifayetsiz kalıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

quote:

Bu işler bence ile olmuyor ne yazık ki.
    2 yıllık Myo'lar da çok ağır dersler verilir ancak zamane düz liseleri gibi kopya v.s. benzeri olaylar üst düzeydedir çünkü sistem yüzünden Myo'lara gelen öğrencilerin seviyeleri o dersi kaldırabilecek nitelikte değildir. Bu sebepten de birşey öğrenemeden bitirirler okulu.

Ama gerçekten 2 yıllık bir Myo'da 4 yıllık Üniversite eğitimi daha sıkıştırılmış bir biçimde verilir ve bunu o derslere girmeyen bilemez, bilmesi mümkün değildir. (Yıllar öncenin bir Myo mezunuyum...)

Düzeltme : İmla.

yıllar önce demekki eğitim öyleymiş bende 2 sene önce mezun oldum MYO da Diferansiyel denklemler gibi bi dersin çoook uzağından geçen ağırlıklı bir ders göremedim.

• Arkadaşım beninm okulumda benim bölümümü 2 yılda bitirebilecek adam tanımıyorum ben o kadarını söyliyeyim.Bi kere mesai saati yetmiyor.
    Onun 2 yıllığa sıkıştırılmışı da imkanı yok aynı kalitede eğitim alamaz.
    Muhabbete bak nereye gidiyo.Tamanlamıyla s.d.k yarıştırmaya çalışıyonuz yahu fakülteyle yüksekokul arasındaki eğitim konusunda.

O zaman şöyle bi tavsiyem var tüm okulları yüksekokul seviyesine getirsinler.Fakülte kavramını ortadan kaldırsınlar.Millet enayi gibi 2 yılda okuyacağı şeyi 4 yılda okumasın.Hem zamandan kazanç hem kuvvetten hem işten hem de yoldan.Ayrıca bonus olarak da Ünv mezunu sayısı ve doğru orantılı olarak işsiz sayısı artar.Bak ne güzel senaryo işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kriptografi -- 1 Nisan 2008; 20:07:45 >
  • yıldızlı tornavida yerine düz tornavida getiren mühendis çok gördüm aksine sıkmayı bile beceremeyen mühendisler çok gördüm ve günümüzdede çok var onun için boş konuşmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: handanovic

yıldızlı tornavida yerine düz tornavida getiren mühendis çok gördüm aksine sıkmayı bile beceremeyen mühendisler çok gördüm ve günümüzdede çok var onun için boş konuşmamak lazım

MYO'lular mitinge hazırlanıyor !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closed

hayatında hiç tornavida sıktınmı yada hiç evinin lambasıyla yada musluğuyla uğraştınmı ben uğraştım şu an meslek lisesi mezunuyum mühendisin bilmediği anlamadığı yapmaktan üşendiği şeyi yapıyorum ve bana o iş oyuncak geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

quote:

yıldızlı tornavida yerine düz tornavida getiren mühendis çok gördüm aksine sıkmayı bile beceremeyen mühendisler çok gördüm ve günümüzdede çok var onun için boş konuşmamak lazım

Bu devirde 4 yıllığa girmek ve okumak zor birşey değil.Eskidendi o sıkıntılar.Artık zibil gibi üniversite var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

quote:

Bu devirde 4 yıllığa girmek ve okumak zor birşey değil.Eskidendi o sıkıntılar.Artık zibil gibi üniversite var.

artık bologna sistemi çıktı üniversite mezun vermiyor nasıl zor bir şey değil çalışsan bile 60 alıyorsun koşulluya kalıp 2.00 gecemessen o dersten kalıyorsun böle saçmalıkmı olur artık devir değişti 50 ile gecen öğrenci kalmıycak yakında ama adamlar mühendis olmuş sonrada çalışın kardeşim işiniz ney adam kurtulduğuna şükrediyo sonrada çalışın işiniz ney ya bırakın bu işleri sonrada işsiz işsiz geziyoruz ama adam düz lise mezunu bi bakmışsın senin patronun devir değişti artık adam diplomaya bakmıyor senin yabancı diline bakıyor yada tecrübene yeterki tanıdık olsun seni patron bile yapar ço k ciddiyim

• istedikleri itibar nasıl bir şey onu merak ediyorum. fakülte mezunuyla eşit olalımsa yaş o iş. ama getir götür işi yapıyorlarsa amele gibi haklılar. ama gidip ilkokulluyla aynı değeri görüyoruz diyip itibar beklemek olacak şey değil.
  • MAYO'lular mitinge hazırlanıyor diye okuyan varmı benden başka?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.