Şimdi Ara

MYO Tercih Edilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sene çoğu arkadaşımız gibi bende YGS/LYS ikilisinden 4 yıllık biryer tutturamayacağım.
    Anadolu Meslek Lisesi 2014 çıkışlıyım.Sınavsız geçiş hakkımı kullanmayı düşündüm. Boş zamanlarımda yazılım ile uğraşıyorum. Asıl hedef Bilgisayar veya yazılım Mühendisliğiydi. Fakat olmadı.
    OBP : 367 ...
    METEB dışı tercih yapmak istiyorum. Bazı üniversitelere baktım dışarıdan alanlar var. Fakat ben iki yıllığın iyisine gitmek istiyorum. (Çok çalışmış gibi birde söylüyor. )
    Mesela MArmara Üniversitesi İÖ dışarıdan alıyor.
    Sizden de bilgisayar prograqmcılığı veya MYO hakkında yorum alayım.
    Gidilir mi? Ortamlar nasıldır? Karı kız?*?

• sakın öyle bir şey yapma 2 yılını heba edersin ben laboratuvar bitirdim bu kardeşimin hesabı üniversite de ki istanbul dan bahsediyorum ben pekte bir şey görmüyorsun kaldı ki ben sağlık okudum gerçi ama bir yıl daha hazırlan bence yazık edersin 2 yılına
  • Ama bu meslek kendini gelistirmekle alakali?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldan sonra dgs ile geçerim dersen zaman kaybetme derim.
  • Gecerim. Peki ortamlari hakkinda bilginoz var mi??

• OKUMAK İSTEDİKTEN SONRA MYO VEYA NORMAL ÜNİ ARASINDA FARK YOKTUR.
    ŞU MYOLARI DIŞLAYANLARI ANLAMIYORUM, MYODA ADAM GİBİ OKURSAN VE DGS İLE 4 YILA TAMAMLARSAN NORMAL ÜNİDEN MEZUNU GEÇER BİLE MYO MEZUNU
  • Cok tesekkur ederim. Sanirim bu hafta tercihi yapacam ve myo yazacam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dgs ile hemşirelik tercih etmek
    2 yıl önce açıldı
    Ek tercih veya 3.mezun
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ApplauseForMe A kullanıcısına yanıt
    Hedefinde YGS-LYS yerine DGS varsa, şuan yaşadığın yerde Gündüz 2 yıllık okumanı ve o 2 yıl boyunca verimli bir şekilde DGS'ye hazırlanmanı tavsiye ederim.

Böylece;
    + Daha rahat ve maliyetli çalışma şartların oluşur.
    + Yazılım konusunda da kendini geliştirebileceğin vaktin olur.
    + İl dışını DGS'yi kazanınca düşünmen senin açından daha iyi olur. Sebep; Artık DGS'yle ilgili tereddütlerinin ortadan kalkmasıdır.
    - İl dışında 2 yıllık okuyup, DGS'ye hazırlanman hem daha yorucu hem de daha karmaşık olacağından bunu tavsiye etmiyorum.
  • Cok tesekkur ederim ^^

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende marmara ve istanbul yazdım. umarım gelir. şimdiden yavaştan başladım sayılır dgs için. ikinci sene biraz daha zorlarsak, kazanmamak için bir sebep yok.
  • Meteb disi misin? Anadolu teknik ve meslek mi?

• Balıkesir üniversitesi nasıldır?
  • uhuuu neler neler konuşulmuş bak ne diyeceğim, ben laboratuvarı bitirdim arkadaşlar sağlık yani benim yazılımla falan ilgilenmiyorum hani o işlerden anlamam İstanbul MYO mezunuyum Mimar Sinan Sinema TV ile devam ediyorum

MYO kötü derim neden?

çünkü ben İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ'nin Proflarından ders almış biriyimve buna rağmen lise bilgilerinin tekrarıdır MYO diyorum. yüksek lisedir

siz ne dersiniz ben bilemem kişilikle alakalı bir durum bu ben 2500 lira maaşla akşama kadar otur tarzı bi memur hayatı istemem

dgs kasıp hemşireliğe geçerdim 4 yıl istemedim ben lys ye hazırlandım 3 bininci oldum o finallerin vizelerin içinden durmadım çalıştım dersaneye gitmedim

bugün lisans tutturamayan adam yarın dgs ile uğraşamaz büyük azim etmen lazım sen karı kız diyosun :D

2 yıllığa gelen adamlarda; aman okul bitsin de gidelim havası olur gidersin ilk yılın bitirirsin son yılın bi üni hayatı bekleme, yok

'imkansız' tam karşılamıyor ama ilk akla geleni

tavsiyeleri değerlendirmek sana kalmış benden olumsuz bir yanıt alıyorsun ama diğerleri sana cazip gelebilir olumsuz yanıtlar da iyidir bazen hayattan beklentisi olmayan adam myo okur ben iki yıl önce ygs den bile çok kötü puan yapmıştım çünkü o hep meslek dersi aldım bilmiyordum bu yıl hazırlanırken Mimar Sinan hayaldi çok zordu, oldu

bilişimden anlamam ama bu işten iyi para götürmek istersen bu yılını hem lys ye hazırlanarak hemde yazılım kasarak geçir derim ben

DGS ye çalışırım kesin diyorsan geçeceğin bölüm sağlamsa bu yazdıklarımı unut istanbul üniversitesine git marmara kasıntı ve bir istanbul değil (BENCE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hurkanyy -- 5 Ağustos 2014; 22:00:18 >

• bir ay olmuş ben yeni görüyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApplauseForMe

Herkese selamlar,
    Bu sene çoğu arkadaşımız gibi bende YGS/LYS ikilisinden 4 yıllık biryer tutturamayacağım.
    Anadolu Meslek Lisesi 2014 çıkışlıyım.Sınavsız geçiş hakkımı kullanmayı düşündüm. Boş zamanlarımda yazılım ile uğraşıyorum. Asıl hedef Bilgisayar veya yazılım Mühendisliğiydi. Fakat olmadı.
    OBP : 367 ...
    METEB dışı tercih yapmak istiyorum. Bazı üniversitelere baktım dışarıdan alanlar var. Fakat ben iki yıllığın iyisine gitmek istiyorum. (Çok çalışmış gibi birde söylüyor. )
    Mesela MArmara Üniversitesi İÖ dışarıdan alıyor.
    Sizden de bilgisayar prograqmcılığı veya MYO hakkında yorum alayım.
    Gidilir mi? Ortamlar nasıldır? Karı kız?*?

sen artık tercihini yapmışsındır ama başkalarına faydası olabilir diye yazıyorum:

biz eskiden iki yıllıkları işe alıyorduk ama artık almıyoruz. zira bilg. müh. puanları oldukça düştü ve tonla bilg. müh. var. buna rağmen neden puansız geçiş yapmış bir sınava girip kapasitesini ispatlayamamış iki senelikleri alayım?

dgs ile kazanırım demişsin. bilg. müh. bölümlerinin puanları bu kadar düşmüşken dgs'den kazanabileceğini hiç sanmam. hem kontenjanları düşük hem de o sınav çalışmadan çok yeteneğe bakıyor.

ben yıldız bilg. prog. mezunuyum. benim mezun olduğum yıllarda sınavsız girilmiyordu. hem öğrenci kalitesi yüksekti hem de iyi iş bulabiliyorduk. ben iyi bir işte çalışıyorum ama iki seneliklerin bu hale geleceğini bilsem burayı okumazdım. artık bu diplomayı beğenmiyorum.

• Ege universitesi bilgisayar programciligi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.