Arkadaşlar sadece bilgi almak icin soruyorum. Bilgisi olan bir kisiye ulasabilirsem bile harika olur. Diyelim ki 22.7k yaptim. 26kdaki tipa myp atsam tutmama ihtimali var midir? Periferdeki tiplar doluyor mu? Bu sene 89 kisi myp atmis bahsettigim uniye ve hepsini almis. Bu %30 siniri sadece 1. Siniflar ozelinde mi gecerli acaba çünkü total tipa 110 kisi aldilar bu sene. 2021den 431 ve 432 puanla myp atabilenler mevcut. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loky19 -- 27 Ağustos 2024; 19:24:44 > |
Myp kontenjan dolması
-
-
Hocam ben taşra tıpa myp ile başvurduğumda sanırım 42. Sırada falan kabul almıştım ve kayıt oldum. Altımda da bir sürü kişi vardı diye hatırlıyorum ama 3 sene oldu net sayı veremem. -
Tıpa mı döneceksiniz hocam
-
Mesajda belirttigim gibi suanlik düşünmüyorum hocam ama donmek istersem diye bir arastirma yapiyorum. Her secenegi iyi bilmek gerekiyor
-
Hocam siz kac k yapmistiniz kac k ile alan tipa basvurmustunuz acaba? Dedigim bölüme geçen sene 25k yapan biri girebilmis sanirim. Tutmayacagini dusunmuyorum zira arada 3k var fakat tecrubeli birine sorup isi garantiye almak lazim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loky19 -- 27 Ağustos 2024; 19:30:12 > -
19k yapmıştım tam olarak hocam başvurduğum yer de 19600le mi ne alıyordu 20k değildi ama ona eminim o zamanlar en kötü tıp 23k falandı -
Hocam 11k yapıp sadece 400 sıra gerimde olan tıpa myp ile başvuru yaptım ve yedek listesindeyim. İnfo olması için söyleyeyim. -
O zaman tutar gibi duruyor hocam. Bahsettigim bölüm 26180 ile kapatmis ben 22700 yaptim. Arafa 2400e yakin siralama var. 110 kontenjani da hesaba katarsak en az 36 yer verecekler. Bunlarin hepsini 1. Sinifa mi açıyorlar yoksa tamamiyle puan usulune gore mi bilginiz var mi acaba
-
Baya güzel info hocam tesekkur ederim. Acaba %30 kontenjan sadece 1. Sinifa mi aciliyor yoksa puan usulu en yuksek olan mi giriyor bilginiz var miydi
-
Tıp fakültesindeyseniz mesela 1. Sınıfı bitirip 2ye geçerken de 2. Sınıf kontenjanı %30 diye biliyorum. Üstelik her sınıf için puan sıralamasına göre alıyor. Zaten başka fakültedeyseniz de 1. Sınıf kontenjanı %30 ve yine puana göre sıralıyorlar. -
1.sınıfı bitirip 2. sınıfta myp ya da normal yatay geçiş yaparsan tıpta baştan mı başlatıyorlar yoksa 2. sınıftan mı ?
-
Ders uyumluluğu varsa 2. Sınıftan başlatırlar. -
Hocam her sınıfın sıralaması ve kontenjanı ayrı diye hatırlıyorum ben. -
O zaman harika haber hocam gecen sene 24k yapan birini almis en son ben 22.7k ile girebilecegimi umuyorum
-
İnşallah istediğiniz ve hakkınızda iyi olan olur hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X