Yeni açılan Bölüm --> Beden eğitimi ve Spor Öğretmenliği(25) ------------------------------------------------------------------------------------------- Kontenjanı Değişen Bölümler Bilgisayar 105-->110| Çevre 50-->40 | EE 180-->170 | Endüstri 65-->55 Gıda 60-->50 | Havacılık 75-->70 | İnşaat 160-->120 | Kimya Müh 80-->60 Makine 150-->120 | Petrol 40-->30 | Mimarlık 70-->65 | Şehir Bölge 60-->50 İşletme 80-->70 | Siyaset 80-->85 | IR 70-->75 | Sosyoloji 60-->40 Tarih 60-->30 | Biyoloji 60-->50 | İNG Öğretmenliği 70-->50 ------------------------------------------ --------------------------------------------------- Kontenjanı Sabit Kalan Bölümler Fizik,Kimya,Matematik ÖĞR.(20) | Bilgisayar,Fen Öğr.(30) | İlköğretim MAT(40) Okul Öncesi(35) | Felsefe (40) | Fizik(80) | İstatistik(40) | Kimya(50) | Genetik(50) Matematik(80) | Psikoloji(60) | İktisat(90) | Endüstriyel Tas(40) | Jeoloji(40) | Maden (40) | Malzeme(60) ---------------------------------------------------------------------------------------------- TOPLAM KONTENJAN [2440---->2230] |
ODTÜ 2024 Kontenjanları
-
-
Okulun baya yarısı eğitim fakültesiymiş yaparken fark ettim.
-
niye kontenjanlar azaltılıyor ki?
besyo güzel bölüm. atanınca hiçbir iş yapmadan maaş alıyorsunuz
-
BESYO çok iyiymiş ya, ODTÜ gibi bi okulda milletin saçı başı ağarırken yata yata okunacak tek bölüm heralde
-
Sözel kısımda özellikle tarih ve edebiyatta yarıya düşmüş kontenjanlar boğaziçi üniversitesi içinde bu durum böyle. Büyük ihtimalle ben de yerleşemeyeceğim bu sene ne güzel ilk bine girdik diye seviniyorduk sözelde ilk 500 bile zor bu okullara girmek için.
-
endüstriyi kapatmayı düşünüyorlar herhalde kontenjan azaltılacaksa en önden koşuyor ağabeyler
-
odtü iktisat 1715'ten kaça gider bu sene sizce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilgisayar kontenjani azaltilmasi gereken yegane bolum. oturacak yer yok bolumde
-
976'ya bilgisayar mühendisliği gelir mi
-
işletmenin kontenjan azalmış. korkmak
996.yım gelmicek diye korkuyom. hayvan gibi çekiyo
hocam o garanti gelir ya öyle bir çekiş de mümkün değildir artık
bana da doğal sınırlarına ulaştı gibi geliyo ama işletmenin arkasından iktisat yazıyodur herkes net, -10 kontenjan :D
Bir tek eng dersleriyle uğraşırlar yata yata okuyacaklarsa.
-
Besyo açılmasının alakase seviyesini anlamadım açıkçası. Okulda zaten eğitim fakultesi olması bile ilginçken ekstra bir bölüm daha.
Ceng'in de endüstrinin yolundan gitmesi gerek açıkçası bölüm binası aşırı kalabalık mesela oturacak yer bulamıyorsun. Üstüne bir de kontenjan arttırmışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spor dallarında futbilda falan koçun vs. Gerisindeydik bence stratejik bir karar :afro: sporda dominasyon geliyo deriz...quote:
Orijinalden alıntı: orientis
Besyo açılmasının alakase seviyesini anlamadım açıkçası. Okulda zaten eğitim fakultesi olması bile ilginçken ekstra bir bölüm daha.
Ceng'in de endüstrinin yolundan gitmesi gerek açıkçası bölüm binası aşırı kalabalık mesela oturacak yer bulamıyorsun. Üstüne bir de kontenjan arttırmışlar.
makina kontenjanı iyi düşmüş, bi 2-3k ya çekse sarar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
okullar kontenjan artırırken bölümün popülaritesi ile beraber öğrenci başına düşen imkan, m2 ve oksijen miktarını da düşünüyo mu acaba, ceng binasına tanıtım zamanı gittiğimde çok da iyi bir izlenim bırakmamıştı. tamam fiziki şartlar ilk sırada değil elbet ama 4-5 yıl geçecek oralarda.
-
O kadar çekmez bence ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- acil yayınları zor mu
- kyk ütü yasak mı
- doktorlar haftada kaç gün çalışır
- yineleme ikileme farkı
- whywouldnt 30 günde tyt pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X