Şimdi Ara

İTÜ KKTC kontenjanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İTÜ KKTC kontenjan düşürmüş çoğu bölümde.

https://oim.kktc.itu.edu.tr/index.php/tr/kabul-kosullar/program-kosullari

%50 Bursluları komple kaldımışlar tam bursluluarda da kontenjan azalmış.

• Artık tercih etmek mantıklı değil zaten, artık itü'de değil kıbrıs'ta eğitim verilecekmiş.

• Evet bunu gördüm. Artık yeni girişliler kıbrısa gideceğinden ve kıbrısta da kampüs olmadığından kontenjan azaltmış olmalılar. Artık beklenecek tek şey ücretler bakalım ücretleri napacaklar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İTÜ KKTC kontenjanları

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt

Siz gitmiyorsunuz değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben bu yazıdan lisans yine İstanbul'da olur diye anlamıştım. Eş zamanlı eğitimden kasıt yeni girenler lisansı Kıbrıs'ta eski girişliler İstanbul'da okuyacak veya ilk 2 yıl Kıbrıs son 2 yıl İstanbul tarzı bir şey mi?

• Evet hocam biz istanbuldayız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ktü Tıp
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kompany K kullanıcısına yanıt
    Bu dediğin 2 şeyin de olma ihtimali var. Söylenti olarak ilk 2 yıl kıbrıs son 2 yıl istanbul olabilir yeni girişlilere. Ama şu ana kadarki tüm itü kktc öğrencileri istanbuldan devam edecek.

aşırı şanslısın he, 35 bine on numara yerde okuyorsun.

bence bunu değerlendirip cgpa'yi 3.0 üstüne çıkar, almanya'daki top okullardan birine mastera git.

• Hocam bunu hedef belirledim kendime. Alttan ders alıp dersleri iyi geçirip 3 üstü ortalama yapacağım. Gelen şansı değerlendirmek lazım gerçekten. Bazen diyorum hayattaki en büyük şansım bu olabilir.

• Bu arada 2.8 2.9 ortalama ile yüksek lisans yapılabiliyor mu? Yoksa hani savunma sanayideki gibi 3 üstü ortalama filtresi var mı

hocam abd ve isviçre hedefin varsa o dediğin ortalama çok düşük, almanya'da orta halli okullar olabilir belki. 2.8-2.9 ile kabul alanlar görmüştüm linkedin'da.

• 3 yapmak lazım ozmn. Tamamdır teşekkürler hocam

Merhaba. 2021-2023 arası YKS'de başka bir yer kazanıp 2024'te İTÜ KKTC'de tam burslu veya %50 burslu bir bölüme MYP ile Yatay Geçiş yapmayı düşünenler İstanbul'da mı okuyacak yoksa Kıbrıs'ta mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 14 Temmuz 2024; 15:1:26 >
  • Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt
    Sanırsam onlar da kıbrıs oluyor. bizim 2023-2024 girişli hazırlığı 1 dönemde bitirip sonra donduranlar hakkında kıbrısa gitme söylentisi vardı veya hala hazırlık okuyanlar daha 1. Sınıf değiller diye kobrısa gidecekler diye söylentiler vardı. Sonra öğrenci işleri açıklama yapmıştı istanbulda kalma olayı girdiğiniz sene ile alakalı diye. Yani halihazırda hazırlıktakiler de seneye istanbula gelecek. Önemli olan giriş senesi. Şu anda yatay atarsanız yüksek ihtimal kıbrısa gönderiliyor olmanız lazım. Ama bunu tanıtım günlerinde kesinlikle birkaç kişiye sorun. 20 temmuzda başlıyor ben de gidip bilgi alacağım yemi girecek dostlar için

• Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt

Ben 3.Sınıfa geçtim ve yatay geçiş yaparak gelmiştim. Geçen sene hazırlık okuyup başlayacak olanlara da eğitim İstanbulda bitirilecek dendi, yani yatay geçişle gelirsen burada bitirirsin.

/ Yeni girişli olanlar için değişiklik yapılmış sanırım ama tercih günleri başlayacak bu hafta yine de dileyen sorabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarper2452 -- 19 Temmuz 2024; 0:13:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.