Düşünceleriniz Bu şekilde kapatacağını tahmin ediyorum çünkü bu dönem tıpa ilgi baya azaldi https://unsalim.com/ 250binden fazla verinin olduğu anket Program Adı 2024 UTM 2023 YKS Nasıl Yorumlanmalı? Bilgisayar Mühendisliği 8,69% 7,69% İlgi Arttı Elektrik-Elektronik Mühendisliği 7,96% 4,59% İlgi Çok Arttı Hemşirelik 6,96% 13,33% İlgi Azaldı Tıp 6,67% 9,19% İlgi Azaldı Makine Mühendisliği 5,81% 3,31% İlgi Çok Arttı Diş Hekimliği 5,66% 5,77% İlgi Çok Değişmedi Endüstri Mühendisliği 4,54% 3,50% İlgi Arttı Yazılım Mühendisliği 2,85% 2,27% İlgi Arttı Fizyoterapi ve Rehabilitasyon 2,73% 3,53% İlgi Azaldı İnşaat Mühendisliği < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Devlette tıp sıralamaları 38binden kapattı
-
-
31.5 ile kapatacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tıp 27kden geri gitmez. Eski kudretine geri gelcektir.
-
Abartma aw
-
Hocam veriler doğrudur da yorumlanmasında hata var bence geçen yılın utm verileri ile kıyaslansa doğru olmaz mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geçen seneki konunuza denk geldim 25 küsür sıralama yapmışsınız o zaman siz de böyle geri çeker gelir v.s diye umutlanmışsınız şimdi size tıp gelmişken sınırdaki insanları demolize etmeye çalışmayın bence
-
Ne alaka 30bin civarında kapatır düşer de 38k abartı
-
ben sizi karıştırdım hocam kusura bakmayın sizi seviyorum ya özür dilerim. ama siz 29 küsür diyordunuz sanırım neden 30a çektiniz
-
Tıp ilgisi düştü haberleri var Salim Ünsal bu işin duayenidir güveniyorum o adama tıp düşer belki 31e de gelir kontenjan da arttı zaten
-
google trends hakkında ne düşünüyorsunuz tıp sıralama son 5 yılın pikine ulaşmış
-
Tıp sıralamalarının 5 yıl öncesine dönmesi için ytü makinenin 40kdan fln kapaması gerekiyor Google trendsin doğruluğuyla ilgili pek bişi bilmiyorum da tıp yükselmez bence
-
5 yıl eskisi gibi olmaz ama bence artan ivme ile yükselir tıpın güvenilir liman olması insanları cezbediyor
-
Bence yükselmeye en müsait sene geçen seneydi onda da pek yükselmedi bu sene en kötü ihtimalle sabit kalır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tıp 27kden geri gitmez. Eski kudretine geri gelcektir. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X