Değerli arkadaşlarım selam öncelikle Son 4 yılda Tıp sıralamalarının düşüşe geçtiğini fark ettim. Neden düşüyor? Tıp eski cazibesini yitirdi mi? Ve hala okunabilecek bir bölüm mü? Son olarak da siz olsaydınız Bilgisayar/Yazılım mı tercih ederdiniz yoksa Tıp mı? Tamamen merakımdan ötürü konu açmış bulunuyorum yanlışım varsa affola yeniyim :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03D7516A4 -- 19 Temmuz 2022; 22:14:8 > |
Tıp sıralamaları neden geriliyor?
-
-
Hocam Tıp'ın düşmesinin nedeni eski cazibesini yitirmesi. Birincisi çalışma şartları ve saatleri çok kötü, 36 saat nöbet gibi insanlık dışı uygulamalar var. İkincisi maaşla alakalı problemler vardı ama son bir iki hafta önceki değişiklikli bazı şeyler düzeltildi diye duydum (ek gelirlerin merkezi bütçeye bağlanması gibi).
Ben ne yapardım diye düşündüm, eğer 4-5 bin gibi bir sıralama yaptıysam mühendislik, daha düşüğünü yaptıysam tıp yazardım herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VitoTheFather -- 19 Temmuz 2022; 23:59:13 > -
tıp yazılımın yanında daha az para kazandırıyor
tüm dünyada böyle hemde
-
- Bilişim özellikle yazılım noktasında talep patlaması var dolayısıyla hem işsizlik sorunu yok hem maaşlar çok dolgun.
- Neredeyse her sene 1-2 yeni tıp fakültesi açıyorlar kontenjan arttığından sıralamalarda yükseliyor.
-
Kim diyor iş var diye?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kim demiyor ki, herhangi bir bilgisayar mühendisliği yeni mezun birine piyasayı sor cevabı versin.
-
İşte ben mühendisim çevrem de mühendis. Artık çoğu yeni mezun bilgisayar mühendisine yapılan teklif en az 2 senelik iş sözleşmesi köleliği ve orta düzeyde bir maaş. Ülke hindistana döndü elini sallasan bir framework öğrenip yazılımcıyım diye geziyor. İşin garibi işte buluyorlar, bulduklarıda 7k 8k aralığında tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ankara mamak en iyi mahallesi
- ders alinacak gerçek hayat hikayeleri
- yıllardır xanax kullanıyorum
- ağrı kesiciden kaç saat sonra alkol içilebilir
- hz mehdi fiziksel özellikleri
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- telegram indirim kanalları
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X