Merhaba. Ben vakıf üniversitesinde tam burslu hemşirelik okuyorum. Ama cidden bölümü sevmiyorum. Ataüni de bilgisayar müh tutuyordu ama babama kafa tutamadığım için bunu yazdım. Herneyse. Oraya MYP ile geçmek istiyorum. Geçme imkanım var mıdır? Zaten yök ü de arayacağım ama ne bileyim hertürlü bilgiye açığım. Okul içi yatay yapsam hem bursumu kaybederim hem de MYP yapamam çünkü burslu olana tutmuyor sıralama. Bide 1 sene boyunca okumam gerekir mı yani ağustos aylarını mı beklemeliyim MYP için? Ortalamanın 2 olma şartı var mı? Allah aşkına bilgisi olan yazsın ya ağlamak üzereyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MYP Nasıl oluyor

-
-
Bende senin gibi benzer durumdayım yanlış tercih sonucu sağlık bolumune kayıt oldum bilgisayar programciligina myp ile geçmek istiyorum detay öğrenirsen banada haber verirmisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Veririm inşallah. Ama sanırım mecbur bir sene boyu burdayiz ya da son çare tekrar hazırlanmak :/
Hocam yök numarasını aradım konuştum. MYP ile geçersin hiçbir şart aranmaz dedi. Yeterki puan ve sıralama tutsun ve kontenjanda sıkıntı olmasın. Ama her türlü bu sene yapılamaz sene sonunda yapılması lazım dedi. 4 yıllıklarda ara dönem açılmıyormuş MYP. Yine de takipte kalın belki açarlar ve geçersiniz dedi.
Ha gayret dişimi sıkarsam inşallah geçerim ya çok umutlandım
Ben 2 yıllık önlisans sağlıktayım şuan benim beklememe gerek varmı yoksa başvuru açarsa bi üniversite başvuru yapabilirmiyim bekleme olayı varmı
bide vizeler başlıyor bizde sizdede başlayacaktır siz girecekmisiniz bunlara ne yapacaksınız fikriniz nedir
Hocam kusura bakmayın görmemişim cevap verdiğinizi. Ben vizelere gireceğim. Ki bu hafta bitiyor bizim vizeler. Hiçbirine de Pek çalışmadım.
Demiş olmam lazım 1 sene boyu sene bitene kadar okula devam edicem. Gitmek istediğim üninin duyurularını takip edip oraya başvurucam direkt.
Eğer bu sene MYP açmazlarsa okulu dondurmaya çalışıp yks ye girmeyi düşünüyorum. Ben kendime en zıt bölümü seçmişim çok pişmanım. Resmen oturup çalışasım yok.
2 yıllıkken MYP ile geçiş oluyor mu bilmiyorum sormadım. Yökü arayıp sorun ve doğru bilgi alın hocam. Yanlış yönlendirmeyeyim .
Hakkınızda hayırlısı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X