Şimdi Ara

MYSQL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar site yapmak için web alanı aldım yalnız buna ben mysql database yuklettim sorun şuki ben bundan hiç bişi anlamadım yaptığım sayfaları nereye atmam gerekiyo onu bile çözemedim bi yardımcı olursanız sevinirim ayrıca şu mysql hakkında biraz bilgi verebilirseniz yada bilgi alabileceğim bi yer söyleyebilirseniz sevinirim ders siteleride olabilir teşekkurler

• Şimdi tasaladığın siteni hostingi aldığın yerden bir ftp adresi vermiş olacaklar, sen ftp programını açıp(google da ara download ftp diye) ordaki alana bütün tasarladığın siteyi kopyala yapıştır,

MySQL a gelince orayı sadece script ve ziyaretçi defteri kullanacaksan ihtiyacın var yoksa yok, bunda fazla birşey öğrenmene gerek yok, kuracağın scriptler ya kendisi otomatik olarak hazırlar ya da sana şu kodu ordaki text areasına yapıştır der yani o, o kadar önemli değil bence.
  • arkadaşım çok sağol hallettik yalnız bu seferde sitemi açmaya çalışıyorum (bu sayfayı görme yetkiniz yok) diyor hata bende mi hizmet verendemi daha yeni aldım web alanını da teşekkurler yardımın için
  • onu alanı aldığın kişiye danışacaksın!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.