Şimdi Ara

mysql lisans ücreti??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mysql lisans ücreti hakkında bilgi almak istiyorum.
    Anladığım kadarıyla ticari olmayan uygulamalarda kullanmak tamamen ücretsiz, ama eğer uygulama ticari olacaksa ve mysql kütüpaneleri bu uygulamada kullanılacaksa ücretli.
    ben kendi uygulamamda mysql kütüpanelerini kullanmak zorundamıyım? ücretsiz olarak ticari bir uygulamada kullanabilme şansım varmı? sitesinden anladığım kadarıyla sadece teknik destek için bir lisans ücreti ödenmesi gerekiyor.
    ticari projemizi windowsserver2003 + sqlserver2000 üzerinde geliştiriyoruz. projeyi linux mysql üzerine taşırsak maliyetimizin nekadar düşeceğini hesaplamaya çalışıyoruz.
    windows +mysql+c# kullansak nasıl olur, windows üzerinde mysql lisansı farklımı oluyor bu konularda yardımlarınızı bekliyorum...
    cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• Eğer kullanıcağın web alanını bir host şirketinden alacaksan ücrete karışmazsın.Ama kendi serverini kuracaksan ücret ödemelisin.
  • MySQL yerine PostgreSQL kullanırsanız lisans ücreti ödemezsiniz, ama yapı olarak düşünülürse, Oracle-PostgreSQL, SQLServer-MySQL birbirlerine benziyorlar. O yüzden MySQL'e geçişte fazla zorluk çekmezsiniz ama PostgreSQL de biraz daha fazla değişiklik olur, mesela en son eklenen kayıdın otomatik olarak türetilen ID'sini almak Oracle ve PostgreSQL de birbirine benzerken MySQL ve SQLServer bunlardan farklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Office 2019 Lisans
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.