Şimdi Ara

MYSQL yapılan sorgulamaları raporlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

C# ile MYSQL veritabanında iki tarih arasında yapılan bütün sorgulamarı görebilmenin/raporlayabilmenin otomatik bir yolu var mıdır?

Kodlarla bunu yapabiliyorum;

Bir tablo oluşturup, yapılan sorguları onun içine string olarak, tarihini saatini falan kaydedebiliyorum. Onları sorgulayabiliyorum fakat mysql'in bunu yapan otomatik bir fonksiyonu, sql kodu falan mevcut ise beni büyük bir yükten kurtarabilir.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Cem.

• Arkadaşlar konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
  • Merhaba,

İstediğiniz işlemi bu sql komutu ile gerçekleştirebilirsiniz:

select * from [tablon] where [tarih değerlerini tuttuğun kolon] between '[birinci tarih]' and '[ikinci tarih]'

Önemli: [birinci tarih] ve [ikinci tarih] değerlerini girerken mysql format ile aynı olmasına dikkat et 2013-08-09 00:00:00 şeklinde olması gerekiyor.

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgür beyin -- 9 Ağustos 2013; 17:42:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür beyin

Merhaba,

İstediğiniz işlemi bu sql komutu ile gerçekleştirebilirsiniz:

select * from [tablon] where [tarih değerlerini tuttuğun kolon] between '[birinci tarih]' and '[ikinci tarih]'

Önemli: [birinci tarih] ve [ikinci tarih] değerlerini girerken mysql format ile aynı olmasına dikkat et 2013-08-09 00:00:00 şeklinde olması gerekiyor.

Kolay gelsin...

Cevabınız için teşekkür ederim. Fakat; bu işlemleri kendim halledebiliyorum. Ama öyle bir sql söz dizilimi yazmalıyım ki, mysql'in kendi hazırladığı olay günlüğü raporunu alabileyim. Mesela;

12/08/2013 09:00:44 Ali giriş yaptı
    12/08/2013 09:10:22 Ali, yön tablosundan satır sildi
    12/08/2013 12:00:52 Ali çıkış yaptı,

Gibi. Ama dediğim gibi sizin anlatığınız işlemi kendi tabloma kaydedip ben yapabiliyorum. Sadece otomatik olan veriyi çekmek istiyorum. Olay günlükleri sanırım mevzu araştırıyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    java çalışma alanları
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.