Bildirim
Mysterious Ore'den Düşen iteme bakın yuh.gif :D
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
New
Ard arda 2 Monster Stone
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaNoZ -- 14 Aralık 2009; 21:04:03 > -
Geçen de ilk günlerde biri raptor düştü dediydi de inanmamıştım Hayırlı Olsun -
bu mage hacı galiba -
Bana opal cristal çıkıyor anca. -
bugün gittim oraya mattock da aldım da millet kazıyor ama nereyi kazacağımı bilemedim -
quote:
Orijinalden alıntı: AnimoSity
bugün gittim oraya mattock da aldım da millet kazıyor ama nereyi kazacağımı bilemedim
Ben genelde kristal alanları kazmıyorum toprağı kazıyorum -
aynı konular f-r-m-t-r de de var -
Toprağa mı tıklayacağız ne yapacağız ? ismi var mı bu kazılaan şeyin ? -
arka arkaya iki tane monster stone çıkmış deli olucam ya 2 gündür arıyorum . -
quote:
Toprağa mı tıklayacağız ne yapacağız ? ismi var mı bu kazılaan şeyin ?
o alana gidiyosun eline kazmayı alıyosun space tuşuna basıyosun kendi atak yapıyor itemlerde çantana kendi geliyor yapman gereken tek şey arada bi rpr yapmak ve üstünü boşaltmak bu kadar.
ayrıca 5 sayfa kırdırdım 1 tane bile monster düşmedi -
Çok üzülmeyin canım. 2 Monster stoneyide Bastım İçerde ilk seferde çabuk keserim dedim nerdeyse içerdeki canawarların canı Juraid deki mobların kadardı. (Lwl Farkından dolayı sanırım.)
son bosu zar zor kestim Ama hiç uniq atmadı şans yani.
@4Lost
Frmt-r deki de benim üyeligim sorun degil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaNoZ -- 14 Aralık 2009; 23:24:46 > -
Mattocklar rpr ettirilmezse kazmayı bırakıyor mu ? -
mage in tipe koptum -
quote:
Mattocklar rpr ettirilmezse kazmayı bırakıyor mu ?
evet devam etmiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: muskeder
quote:
Mattocklar rpr ettirilmezse kazmayı bırakıyor mu ?
evet devam etmiyor
saçma aslında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 15 Aralık 2009; 0:32:55 > -
Zengin olmuşsun hocam. Baba itemmiş. -
Şans -
az önce bana 2 tane monster stone , 1 sarı fragman tası 1 de mavi fragman tası düştü.bi sorum olucak ben yıldızı ezik caharımda kasıyorum monster lar ezik charımda hiç item yok ezik charımla diqer oynadıqım charımı monster qörewine qötürebilirmiyim ?_ -
asdfas magenin tipe bak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X