Şimdi Ara

N.5800.XM satanlar klübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hevesimi alıp satmıştım.Güzel bir telefon aslında.Artıları olduğu gibi eksileride var.Satmamda ki en büyük sebep şarjının eskisine göre daha az gitmesiydi.Çok rahatsız ediyordu beni,dayanamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

İşte bu yüzden kaybediyoruz biz....
    Arada sorun mesajlarına da bakarsanız iyi olur...

O sorun mesajlarının %95'i telefonu yeni alıp özelliklerini keşfederek öğrenmeyi istemeyip her çıkmazda sorun var diye sızlanan kişiler birader.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimser -- 15 Nisan 2011; 23:22:29 >
  • 300 tl'ye sattım, android'e geçtim. 5800'ımı 800 liraya almıştım zamanında, şimdi de 800 lira verip android'li acer liquid e aldım. dokunmatik süper, android apayrı.

ben hayatım boyunca sadece symbian'lı telefon kullanmıştım, iphone aldım bir kere güzeldi falan ama dayanıksız bana göre, kırıldı zaten 3 ayda.

şimdi android kullanıyorum derin bir oh çektim.
  • Bu söylem bitti artık, kullanıcıları suçlamaktan vazgeçin, ufkunuz açılsın....

quote:

Orijinalden alıntı: grimser

quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

İşte bu yüzden kaybediyoruz biz....
    Arada sorun mesajlarına da bakarsanız iyi olur...

O sorun mesajlarının %95'i telefonu yeni alıp özelliklerini keşfederek öğrenmeyi istemeyip her çıkmazda sorun var diye sızlanan kişiler birader.

Fark bu işte kardeşim....

quote:

Orijinalden alıntı: Marko Ramius

300 tl'ye sattım, android'e geçtim. 5800'ımı 800 liraya almıştım zamanında, şimdi de 800 lira verip android'li acer liquid e aldım. dokunmatik süper, android apayrı.

ben hayatım boyunca sadece symbian'lı telefon kullanmıştım, iphone aldım bir kere güzeldi falan ama dayanıksız bana göre, kırıldı zaten 3 ayda.

şimdi android kullanıyorum derin bir oh çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 15 Nisan 2011; 23:47:41 >

• 1 yıldan fazladır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. kullanmasını biliyoruz nede olsa
  • Malesef hep aynı hikaye...
    Hiç bir sorun yaşamadın mı gerçekten, iyi düşün bakalım...

quote:

Orijinalden alıntı: visivo

1 yıldan fazladır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. kullanmasını biliyoruz nede olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 16 Nisan 2011; 8:51:54 >
  • quote:

1 yıldan fazladır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. kullanmasını biliyoruz nede olsa

+1907
  • Sen de bir ara sorun konusu açmıştın, ama şimdi hiç sorun yaşamadım diye onay veriyorsun....?

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

+1907
  • @ Gökmay sen sorunlarını yaz bakalım ne sorunlar yaşadın sırala bakalım merak ettim..Senden dolayımı Yoksa cihazdan dolayımı?????Her sorununa inan yanıt vardır...Bekliyorum sorunlarını
  • tamam arkadaşlar gokmay arkadaşımız haklı hiç sorun yaşamayan arkadaşlarımız yalan söylüyor, hiç sorun çıkarmaz diye bir şey yok hepsi sorunlu bu telefonların, kullanmasını bilen diye birşeyde yok. Hemen 5800ımızı satıp gokmayın bize önereceği android telefonu alıp huzura eriyoruz. Böylece tartışmalarda son buluyor. Hatta hemen telefoncuya gidiyorum telefonumu satıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

+1907

+ 666
  • Hayret bende burdaki arkadaşların söylediklerini söylediğimde gokmay beni fanatik cahil on yargılı vs. yapmıştı size hala öyle bi sıfat yakıştırmamış
  • Sana sadece kullandığın kelimelleri iade etmiştim. Herkes hitabına göre cevap alır. Tekrar aynı konuları açmanın anlamı yok...

quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

Hayret bende burdaki arkadaşların söylediklerini söylediğimde gokmay beni fanatik cahil on yargılı vs. yapmıştı size hala öyle bi sıfat yakıştırmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacan06
    @ Gökmay sen sorunlarını yaz bakalım ne sorunlar yaşadın sırala bakalım merak ettim..Senden dolayımı Yoksa cihazdan dolayımı?????Her sorununa inan yanıt vardır...Bekliyorum sorunlarını

Sen oraya buraya sataşmayı bırakda benim sorduğuma bi cevap ver bakalım????
  • ben telefonun tüm potansiyelini kullandım. cfw'lar yükledim, hızlandırmaya çalıştım, olmadı. 1 ay kullandıktan sonra çok yavaşlıyordu. tekrar format atmak vb. gerekiyordu. açıkçası ekran da zamanla kullanılmaz hale geldi, htc touch2'de de resistif ekran var ama çok daha iyi çalışıyor. ben 800 lira verdim 5800'a. "hiç sorun yaşadın mı söyle" diyorsunuz da telefonun kendisi bi sorun zaten, internette gezip müzik dinlerken 10 dakika sonra ram yetersizliğinden kapanıyordu programlar. ben telefona verdiğim paranın karşılığını alamadım. "biz kullanmayı biliyoruz ondan sorun yaşamadık" demeyi de bırakın biz özürlü değiliz herhalde, her yolu denedim 3 kere garantiye gitti cihaz, en son v52'yi yükledim biraz iyileşti derken yine 1 ay içinde ağır vasıtaya döndü telefon.
    telefon kullanmayı da sadece sizin bildiğinizi düşünmeyin, insanları aşağılamayın burada.

• ilk dokunmatik telefonumdu aralik 2009 da keyfi aldim mart 2009 da keyfi sattim gittim e52 aldim gittim onu sattim iphone aldim haziranda gittim onu sattim 32 gb olanini aldim simdi gidip bunu da saticam iphone4 alicam
  • Arkadaşlar tartışmanın anlamı yok bence telefon sorunsuz bi telefon değil ama abartıldığı kadar sorunluda değil. Zamanında telefonun fiyatı 900 800TL'ydi bu telefona göre çok fazla bi miktardı ama o zamanlar fazla alternatifi olmadığı için fiyatı böyle uçuktu. Zamanla rakipleri çıktıkça fiyatı indi. Şimdiki durumuna bakarsak alınıcak bi telefon değil hem güncelliğin yitirdi hemde piyasada çok iyi telefonlar var ama gelelimki bütçe kısıtlıysa 450TL'den fazla çıkmıyosa yine bi alternatifi yok alınabilcek en iyi telefon oluyo tekrar.

Ha bide bence piyasadaki 500 - 600TL lik andorid cihazlarında pek bi artısı yok netten flash oynatmazlar etmezler sadece daha hızlılar. Telefon alınıcaksa oyun program vs. için gidip 1000TL gözden çıkarıp adam gibi android işletim sistemli bi cihaz alıcaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 16 Nisan 2011; 12:05:38 >
  • En önemlisi bu zaten kardeşim...

quote:

Orijinalden alıntı: Marko Ramius

ben telefonun tüm potansiyelini kullandım. cfw'lar yükledim, hızlandırmaya çalıştım, olmadı. 1 ay kullandıktan sonra çok yavaşlıyordu. tekrar format atmak vb. gerekiyordu. açıkçası ekran da zamanla kullanılmaz hale geldi, htc touch2'de de resistif ekran var ama çok daha iyi çalışıyor. ben 800 lira verdim 5800'a. "hiç sorun yaşadın mı söyle" diyorsunuz da telefonun kendisi bi sorun zaten, internette gezip müzik dinlerken 10 dakika sonra ram yetersizliğinden kapanıyordu programlar. ben telefona verdiğim paranın karşılığını alamadım. "biz kullanmayı biliyoruz ondan sorun yaşamadık" demeyi de bırakın biz özürlü değiliz herhalde, her yolu denedim 3 kere garantiye gitti cihaz, en son v52'yi yükledim biraz iyileşti derken yine 1 ay içinde ağır vasıtaya döndü telefon.
    telefon kullanmayı da sadece sizin bildiğinizi düşünmeyin, insanları aşağılamayın burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi
    Telefonu 170e alıp 380e satıyorlar.ikinci el telefondan 200 liradan fazla kar yapıyorlar.cok yazık.sırf bu yüzden gittin 5230 aldim 6 aylık cihaz 200 lira.oda tanidik oldugu icin o fiyata verdi

ben 270 tl ye ağustosta 0 5230 almştm
  • @gokmay bırak bu karalama politikasını....Bu sorun değil kardeşim bilgisayrmı zannettiniz telefonu...Arka planda her uygulama çalıştırırmı hiç..Ki zaman geçtikçe bilgisayarınıza uygulama program oyun vs...yüklediğinizde kasılma yavaşlama olmuyormu sonra format atmayı kimse denemiuormu???Biraz gerçekci olun...Bu telefondan üstün telefon yok demiyorum ama benim isteklerimin hepsini karşılıyor..Siz cihazı başka telefonlarla karşılaştırma yaparak yorum yapıyorsunuz...Bahsedilen cihazla bu cihaz arasındaki farkları görün ona göre yorum yapın..Yapın ama eskiden kullanmış olduğunuz seve seve aldığınız cihazı karalıyarak değil...İnsan oğlu hep nankördür daha iyisini gördümü eskisine ihanet eder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atacan- -- 16 Nisan 2011; 12:18:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.