Şimdi Ara

N.5800.XM satanlar klübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

Arkadaşlar tartışmanın anlamı yok bence telefon sorunsuz bi telefon değil ama abartıldığı kadar sorunluda değil. Zamanında telefonun fiyatı 900 800TL'ydi bu telefona göre çok fazla bi miktardı ama o zamanlar fazla alternatifi olmadığı için fiyatı böyle uçuktu. Zamanla rakipleri çıktıkça fiyatı indi. Şimdiki durumuna bakarsak alınıcak bi telefon değil hem güncelliğin yitirdi hemde piyasada çok iyi telefonlar var ama gelelimki bütçe kısıtlıysa 450TL'den fazla çıkmıyosa yine bi alternatifi yok alınabilcek en iyi telefon oluyo tekrar.

Ha bide bence piyasadaki 500 - 600TL lik andorid cihazlarında pek bi artısı yok netten flash oynatmazlar etmezler sadece daha hızlılar. Telefon alınıcaksa oyun program vs. için gidip 1000TL gözden çıkarıp adam gibi android işletim sistemli bi cihaz alıcaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 16 Nisan 2011; 14:08:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

@Bu dediklerinin hepsi senin hatan....İncelemeden almasaydın..Hem internette gezip hem müzik dinleyebiliyorum sorun yok. program dışında opera kullanarak internette dolaşıyosan onu bilemem zaten opera telden rami çalıyor...Her programın çaldığı gibi oda normai zaten..Ram sorunun vrsa araştırıp alacaktın....Bu telin rami nedir diye...Dokunmatikdede bi sorun yok...Bırak bu işleri KULLANIM HATALISISIN SEN!!!

burada ne demeye çalıştığın anlaşılmıyor, önce cümlelerini dikkatli kur.
    cihazı 3 hafta araştırıp aldım 2009 şubat ayında, o kadar çok abartılıyordu ki gerçekten iphone alternatifi sanmıştı herkes telefonu. 1 yıl iyi güzel dedim kullandım telefonu, sonrasında iphone almaya karar verdim ve iphone 3gs aldım. ama 5800'ı kullanmaya devam ettim ve iphone killer falan olmadığını da anladım, aynı kulvarda değil bu telefonlar. ama kullanıcı hatasının ne olduğunu da bilirim. önce şunu bir sor bence "aldığında işlemci-ram değerlerini bulabildin mi" diye. nokia kendisi yayınlamıyor bunları alan kişiler yazıyor, o dönemde onları bulamadım. yıllardır akıllı telefon kullanıyorum, kullanıcı hatası yapıp yapmadığımı anlarım, sen nokia fanboy'luğu yapmayı bırak önce, sonra da insanlarla konuşma tarzını kontrol et. beni tanımıyorsun, ben de seni tanımıyorum. bu kadar gaza gelmene gerek yok. 5800 bana göre artık zamanı geçmiş ve verdiğim 800 liranın hakkını vermemiş bir telefondur. gidip 500 liraya alıp burada benimle laf yarışına girmeye çalışmayın. ben bu telefona verdiğim parayla şimdi android telefon aldım, 1ghz işlemcisi 512 mb ram'i ve grafik hızlandırıcısı var. ayrıca arkaplanda 20 uygulamayı rahat rahat çalıştırıyor. ekranı da kapasitif, multitouch destekli. ben verdiğim paraya ve söylenen sözlere karşın telefondan memnun olmadım, telefonu ben üretmediğime göre benim hatam değil. böyle saçma sapan yorumlar yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marko Ramius

quote:

@Bu dediklerinin hepsi senin hatan....İncelemeden almasaydın..Hem internette gezip hem müzik dinleyebiliyorum sorun yok. program dışında opera kullanarak internette dolaşıyosan onu bilemem zaten opera telden rami çalıyor...Her programın çaldığı gibi oda normai zaten..Ram sorunun vrsa araştırıp alacaktın....Bu telin rami nedir diye...Dokunmatikdede bi sorun yok...Bırak bu işleri KULLANIM HATALISISIN SEN!!!

burada ne demeye çalıştığın anlaşılmıyor, önce cümlelerini dikkatli kur.
    cihazı 3 hafta araştırıp aldım 2009 şubat ayında, o kadar çok abartılıyordu ki gerçekten iphone alternatifi sanmıştı herkes telefonu. 1 yıl iyi güzel dedim kullandım telefonu, sonrasında iphone almaya karar verdim ve iphone 3gs aldım. ama 5800'ı kullanmaya devam ettim ve iphone killer falan olmadığını da anladım, aynı kulvarda değil bu telefonlar. ama kullanıcı hatasının ne olduğunu da bilirim. önce şunu bir sor bence "aldığında işlemci-ram değerlerini bulabildin mi" diye. nokia kendisi yayınlamıyor bunları alan kişiler yazıyor, o dönemde onları bulamadım. yıllardır akıllı telefon kullanıyorum, kullanıcı hatası yapıp yapmadığımı anlarım, sen nokia fanboy'luğu yapmayı bırak önce, sonra da insanlarla konuşma tarzını kontrol et. beni tanımıyorsun, ben de seni tanımıyorum. bu kadar gaza gelmene gerek yok. 5800 bana göre artık zamanı geçmiş ve verdiğim 800 liranın hakkını vermemiş bir telefondur. gidip 500 liraya alıp burada benimle laf yarışına girmeye çalışmayın. ben bu telefona verdiğim parayla şimdi android telefon aldım, 1ghz işlemcisi 512 mb ram'i ve grafik hızlandırıcısı var. ayrıca arkaplanda 20 uygulamayı rahat rahat çalıştırıyor. ekranı da kapasitif, multitouch destekli. ben verdiğim paraya ve söylenen sözlere karşın telefondan memnun olmadım, telefonu ben üretmediğime göre benim hatam değil. böyle saçma sapan yorumlar yapmayın.

@Marko ben kişiliğini değil yorumuna eleştiri yapıyorum...Seni tanısam ne tanımasam ne....Senin yaptığın cihaz karşılaştırması saydığın cihazlarla 5800 ne alakası var...Saydığın cihazlar 5800 dan üstün..Karalıyanda yok kullandıklarını,anlamak istediğin yöne çekiyorsun cümlelerimi...Bende yarın bigün 5800 özelliklerinden daha yüksek bi donanımlı cihaz alayım bende diyeceğim 5800 hamallıkmış boşa kullanmışım diye...Ama şuan her işime yarıyor... tatminlerimi zorlayarak artık bu telefon bana yetmiyor yükseltmeliyim dediğimde değiştirdiğim zaman 5800ra nankörlük etmem senin gibi...Sen Paranla teknolijiye ayak uyduruyorsun anlaşılan...Teknoloji her geçen gün geliştikce o anlattığın cihazlarada verdiğim paraya yazık diyip karalarsın...

• ben verdiğim paranın hakkını almak istiyorum, yaptığım şey nankörlük mü oluyor? para karşılığında bir cihaz alıyorum ben, 800 lirayı kolay kazanmıyorum. aldığım zaman da uzun süre işime yaramasını isterim.
    söylemek istediğim şey "o paraya daha iyi telefonlar da alabilirim" idi ama yanlış anladın galiba. yaptığım cihaz karşılaştırması da verdiğim parayla ilgili.
  • quote:

ben verdiğim paranın hakkını almak istiyorum, yaptığım şey nankörlük mü oluyor? para karşılığında bir cihaz alıyorum ben, 800 lirayı kolay kazanmıyorum. aldığım zaman da uzun süre işime yaramasını isterim.
    söylemek istediğim şey "o paraya daha iyi telefonlar da alabilirim" idi ama yanlış anladın galiba. yaptığım cihaz karşılaştırması da verdiğim parayla ilgili.

Böyle bi saçmalık yok yaaaa....İyi o zaman ben zamanında 6600 almıştım 800 liraya...Şuanki değeri ile saydığın cihazları alabiliyorum...Hakkını versinler sana verebiliyorlarsa...Ayrıca 6600 verdiğim paraya şuan bile yanmıyorum çünkü her işimi yine görüyordu...ZAMANINDA!!!!...Senin demen gereken artık bu cihazı almayın daha çok altarnatifi var diyip başka cihazlara yöneltmen..Yok rami bu yok arka planda uygulama çalıştırmıyor yokk ağırlaşıyorr...Bunların hepsi karalama...ve Kullanıcı hatası

• telefonu karaladığım falan yok, ram yetersizliğine kullanıcı hatası diyeni de ilk kez görüyorum. sanki o cihaza 128 mb ram'i ben monte ettim. symbian'ı da ben programladım ondan ağırlaşıyor cihaz.

• quote:

telefonu karaladığım falan yok, ram yetersizliğine kullanıcı hatası diyeni de ilk kez görüyorum. sanki o cihaza 128 mb ram'i ben monte ettim. symbian'ı da ben programladım ondan ağırlaşıyor cihaz.
  • quote:

telefonu karaladığım falan yok, ram yetersizliğine kullanıcı hatası diyeni de ilk kez görüyorum. sanki o cihaza 128 mb ram'i ben monte ettim. symbian'ı da ben programladım ondan ağırlaşıyor cihaz.

Senin hatan işte anLa artık ya:) Ramden şikayet ediyorsan ramine baksaydınız o zaman aLmadan önce..!!!Araştırıp aLsaydın anLıyacağın..Symbianıda beyenmiyorsan aLmasaydın...ZorLamı sana aL dediLer 15 gün deneme süreLeri oLuyor beyenmezsen iade etseydin...
  • quote:

quote:

Senin hatan işte anLa artık ya:) Ramden şikayet ediyorsan ramine baksaydınız o zaman aLmadan önce..!!!Araştırıp aLsaydın anLıyacağın..Symbianıda beyenmiyorsan aLmasaydın...ZorLamı sana aL dediLer 15 gün deneme süreLeri oLuyor beyenmezsen iade etseydin...

300 mb lık oyun kurarsan ram tabi yetmez kapasite yi olduğu kadar kullan birader benim telefonda 70 den fazla uygulama var ram 50 civarı yetiyo bana fazlasıni beklemiyorum zaten cfw yüklü . Ayrıca otomatik ram temizleyici çalışıyor sorun çıkarmıyo . Bu yüzden dedim herseyi telefona bırakırsan tam performans alamazsın tabi kullanıcıda biraz uyanık olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 16 Nisan 2011; 19:38:59 >

• quote:

quote:

önceki mesajlarımı tam okumadın herhalde, aldığım dönemde hiç bir yerde yazmıyordu işlemci-ram değerleri. 15 gün içerisinde değil 1 yılda bu kanılara ulaştım demiştim. mesajlarımı okumadan cevap veriyorsun, seni dikkate almak hata olur zaten. symbian'ı da beğeniyordum bir zamanlar, çok iyi bir işletim sistemiydi ama nokia içine etti, geliştirmeye çalışmadı sonuç da bu.

quote:

300 mb lık oyun kurarsan ram tabi yetmez kapasite yi olduğu kadar kullan birader benim telefonda 70 den fazla uygulama var ram 50 civarı yetiyo bana fazlasıni beklemiyorum zaten cfw yüklü . Ayrıca otomatik ram temizleyici çalışıyor sorun çıkarmıyo . Bu yüzden dedim herseyi telefona bırakırsan tam performans alamazsın tabi kullanıcıda biraz uyanık olmalı.

ben telefonda oyun oynamam. sadece müzik dinleyip kendi tarayıcısından internete girdikten 10 dakika sonra ramin yetersiz olduğunu yazdı. ramblow vb. programlar kullandım ama o da kullandığım handy taskman vb. programları kapatıyordu o nedenle fazla kullanmadım.

• önceki mesajlarımı tam okumadın herhalde, aldığım dönemde hiç bir yerde yazmıyordu işlemci-ram değerleri. 15 gün içerisinde değil 1 yılda bu kanılara ulaştım demiştim. mesajlarımı okumadan cevap veriyorsun, seni dikkate almak hata olur zaten. symbian'ı da beğeniyordum bir zamanlar, çok iyi bir işletim sistemiydi ama nokia içine etti, geliştirmeye çalışmadı sonuç da bu.

Önceki msjların iştah açıcı değil....Aldığın 2009 tarihlerinde googleye gir bakalım 5800 ram değeri ne diye SANA Bİ TON BİLGİ ÇIKAR...Cahilmi sandın milleti...Kendin kanmışsın dediklerine millete kansın istiyorsun pişmansan pişmansın kardeşim alıp satmışsın daha ne uzatıyorsunkii....Dikkate alma o zaman benim sana şuan yaptığım gibi block koy...Marko Ramius
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

quote:

Orijinalden alıntı: faruk_17
    Ben telefondan son derece memnunum. Sonuçta nokia üretti

nokia olsunda ne olursa olsun :))))))

Siz böyle dedikçe kusura bakmayın ama geçirmeye devam edeceklerdir.
  • 2. el piyasası baya ölmüş yani :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: htayvali

.......... iki haftadır telefonumun kitlendiğine ağırlaştığına şahit olmadım............

Normalde telefonlar takılmaz ama nokia takılıyor. Sonra insan başka bir telefon alıncada telefon takılmıyor, ağırlaşmıyor diye seviniyor... İşte nokia bu kadar
  • arkadaşlar bu telefonu ben 2009 Aralık ayında aldım..1 ay araştırıp telefonları karşılaştırdım

ve fiyat perfrmans bakımından o 2009 yılının ve 2010 yılının ilk aylarının en iyi telefonu 5800dı

ve ben bu süre cihazımda v40dan en son yazıloıma kadar cfwler her türlü uygulamayı aklınıza gelen herşeyi cfw modding hariç herşeyi yaptım denedim..

şurası açık ki bu telefon mükemmel bir telefon değil..

Bu telefonun bu hallere düşmesi bilinçsiz kullanıcıdan kaynaklanıyor desekte buna en büyük etkenlerden biride nokia dır..

nokia kendi yazılımını bu cihaza oturtamadı.. farkındaysanız rds meselesi v52 de düştü...

ve düşünün bir..

cfw yükleyenler en fazla ne kadar kullandı... kullandıkça cihazda sıkıntılar beliriyor.. fazla ram.. hafızanın azalması.. (verileri silersin fln farketmez telefon ağırlaşır vs.) kullanılan ramin zamanla artması..

ve zamanla pilin ömrünün azalması (her batarya için geçerlidir bu)...

ben v51 c6 modunda stabiliteyi gerçekten yakaladım...uzun bir sürede kullandım ama en sonunda o da radyodan patlak verdi.. kendiliğinden kitlenmeler fln...

v52ye geçtik ama o da sıkıntı stabiliteyi yakalayamadım..

ben ankara kayseri yolunda gelirken gps i açtım .. güzelce yolda seyrediyoruz ama düz yolda bana sola dön dedi ! inanın moralini iyi bozuyor bu durum ki benim a-gps fln onlarda açık gps çekiminde de sıkıntı yoktu..

yani zamanla patlak veriyor..

ayrıca multi tasking patentini elinde bulunduran nokia inanın son dönemlerde başarılı değildir..

düşününkü bu işlemci bu ram ile arka arkaya

mp3 dinlerken nette gezinin ardından canınız sıkılsın fotoğrafa bakın gps i açın...

bakalım cihaz ne kadar dayanıyor...o sırada takılmalar başlar hemen...

bu kullanmasını bilmemek değil.. bu bir kıstastır.. en fazla kaç tane programı aynı anda kullanabiliyorsun ? işine ne derece yarıyor hangi hızda yarıyor istediğin anda herşeye hızlıca erişebiliyor musun ?

ve bakarsanır ovi ye.. dandik dandik programlar ne kadar para istiyorlar..hani onuda kullansak nereye kadar... (içlerinden güzel olanları kullandıklarımızda oldu unutmamak gerek)

bu telefon sorunsuz fln değildi sorunları vardı ve biz minimum derecede görmeye çalışıyorduk sorunlarını halletmeye çalışıyorduk..burada nokia nın suçu kendi telefonuna destek vermeden üstüne 40 tane cihaz çıkarmasıdır..

bu yaptıkları yüzünden müşteriyi binevi kandırmaya çalıştıklarından zor duruma düştükleri apaçık ortadadır..

bir tane yap en iyisini yap ya da piyasayı çin telefonlarına bırak :)

nokia kendisi dahi açıkladı türkiye pazarını kaybediyoruz diye..

ve bu konuyu açmamda sebeb bu telefonu kullanan çok kişi var ve bu duruma düşende çok kişi var.bende bu kullanıcılardan biriydim...

bir çok kişiye bu telefondan almasını tavsiye ettim..ki tavsiye etmesekte ne kadar çok kullanıcısı var bu telefonun...

ve bu cihazı almak isteyenlerede yegane tavsiye 2. el cihazlar almasıdır..piyasada bulabileceleri çok temiz olanları var.. garantisi devam eden aksesuarlı fln...

5800 zamanın en iyi telefonu ama FAN olmak için bazı arkadaşlar abartıyorlar meseleyi...saçma sapan yorumlar yazmakla inanın kendi kendinizi yoruyorsunuz..konulara biraz araştırıp objektif bakmak gerek, ahkam kesmek ahmaklıktır...

bu forumda bir çok konuyu okudum.. bir çok cfw yi yükledim..saçma sapan konular oldu şikayetinde de bulundum..arkadaşlarımıza bilinçsiz kullanıcılar yüzünden hakaretler geldi gerektiğinde de savundum

ama bu telefonunda bir ömrü var sonuçta...benim için bu telefonun ömrü bitti bir devir kapandı

bu forumdan ve başka platformlardan çok yararlandım ben..bu cihaza vefa borcum var... bir çok konuda işime yaradı...herşeyinden yararlandim ama istekleri karşılamıyor artık..

bir çok konudan yararlandım ve bu konuda yardımcı olan tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim..

side effect, f@tih abi birol abi.ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim..

bu konuda aynı düşünen arkadaşlar vardır..

teknoloji gayet hızlı ilerliyor, beklentilerimiz tamamiyle değişiyor... sonuçta zamanında 3310 diye bir telefon vardı.. 11 sene önce çıktı...

şimdi der misiniz şu zamana göre 3310 harika diye :)

sx1 vardı 6630 vardı n70 vardı ? herpside çok iyi telefonlardı sonuçta ama devri bitti

5800 da fiyat performans özellikler bakımından zamanının en iyi cihazıydı bunu kimse inkar edemez ve herkes bu şeklde görmeli..

şuan için en iyi telefon demek yanlıştır..

sene 2008 değil malesef..

2011 deyiz arkadaşlar

fiyat performans bakımından çok daha iyi cihazlar mevcut ve alınabilirler..

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk_17

quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

5800 dan pişman olunurmu yahu :)) Sıfırı 450 tl ye satılan ve bu içinde hertürlü özelliği olan başka telefon mu var ?
    sadece dokunmatiği hassas değil ve içinde gpu olmadığı için oyunları iyi değildi.

Hocam dokunmatiğinin neresi kötü. Sen telefona küçücük dokundun mu işliyor. Ha eğer diyorsan diğer telefonlara göre kötü ona birşey diyemem. Samsung'un dokunmatiği daha kötü sanırsam. Arkadaşta vardı, benim 5800'ın kalemi ile denedik kalem işlemiyordu. Oda kapasitif dokunmatik olmasından dolayı heralde. Ama nokia dersek N8 ile 5800'ın dokunmatikleri bir değil sonuçta

Evet kapasitif olmasından ve ve samsungun dokunmatik ekran teknolojisi en iyilerinden biri hatta en iyisi.. Sizin denediğiniz samsungta birşey vardır (!)

• quote:

arkadaşlar bu telefonu ben 2009 Aralık ayında aldım..1 ay araştırıp telefonları karşılaştırdım

ve fiyat perfrmans bakımından o 2009 yılının ve 2010 yılının ilk aylarının en iyi telefonu 5800dı

ve ben bu süre cihazımda v40dan en son yazıloıma kadar cfwler her türlü uygulamayı aklınıza gelen herşeyi cfw modding hariç herşeyi yaptım denedim..

şurası açık ki bu telefon mükemmel bir telefon değil..

Bu telefonun bu hallere düşmesi bilinçsiz kullanıcıdan kaynaklanıyor desekte buna en büyük etkenlerden biride nokia dır..

nokia kendi yazılımını bu cihaza oturtamadı.. farkındaysanız rds meselesi v52 de düştü...

ve düşünün bir..

cfw yükleyenler en fazla ne kadar kullandı... kullandıkça cihazda sıkıntılar beliriyor.. fazla ram.. hafızanın azalması.. (verileri silersin fln farketmez telefon ağırlaşır vs.) kullanılan ramin zamanla artması..

ve zamanla pilin ömrünün azalması (her batarya için geçerlidir bu)...

ben v51 c6 modunda stabiliteyi gerçekten yakaladım...uzun bir sürede kullandım ama en sonunda o da radyodan patlak verdi.. kendiliğinden kitlenmeler fln...

v52ye geçtik ama o da sıkıntı stabiliteyi yakalayamadım..

ben ankara kayseri yolunda gelirken gps i açtım .. güzelce yolda seyrediyoruz ama düz yolda bana sola dön dedi ! inanın moralini iyi bozuyor bu durum ki benim a-gps fln onlarda açık gps çekiminde de sıkıntı yoktu..

yani zamanla patlak veriyor..

ayrıca multi tasking patentini elinde bulunduran nokia inanın son dönemlerde başarılı değildir..

düşününkü bu işlemci bu ram ile arka arkaya

mp3 dinlerken nette gezinin ardından canınız sıkılsın fotoğrafa bakın gps i açın...

bakalım cihaz ne kadar dayanıyor...o sırada takılmalar başlar hemen...

bu kullanmasını bilmemek değil.. bu bir kıstastır.. en fazla kaç tane programı aynı anda kullanabiliyorsun ? işine ne derece yarıyor hangi hızda yarıyor istediğin anda herşeye hızlıca erişebiliyor musun ?

ve bakarsanır ovi ye.. dandik dandik programlar ne kadar para istiyorlar..hani onuda kullansak nereye kadar... (içlerinden güzel olanları kullandıklarımızda oldu unutmamak gerek)

bu telefon sorunsuz fln değildi sorunları vardı ve biz minimum derecede görmeye çalışıyorduk sorunlarını halletmeye çalışıyorduk..burada nokia nın suçu kendi telefonuna destek vermeden üstüne 40 tane cihaz çıkarmasıdır..

bu yaptıkları yüzünden müşteriyi binevi kandırmaya çalıştıklarından zor duruma düştükleri apaçık ortadadır..

bir tane yap en iyisini yap ya da piyasayı çin telefonlarına bırak :)

nokia kendisi dahi açıkladı türkiye pazarını kaybediyoruz diye..

ve bu konuyu açmamda sebeb bu telefonu kullanan çok kişi var ve bu duruma düşende çok kişi var.bende bu kullanıcılardan biriydim...

bir çok kişiye bu telefondan almasını tavsiye ettim..ki tavsiye etmesekte ne kadar çok kullanıcısı var bu telefonun...

ve bu cihazı almak isteyenlerede yegane tavsiye 2. el cihazlar almasıdır..piyasada bulabileceleri çok temiz olanları var.. garantisi devam eden aksesuarlı fln...

5800 zamanın en iyi telefonu ama FAN olmak için bazı arkadaşlar abartıyorlar meseleyi...saçma sapan yorumlar yazmakla inanın kendi kendinizi yoruyorsunuz..konulara biraz araştırıp objektif bakmak gerek, ahkam kesmek ahmaklıktır...

bu forumda bir çok konuyu okudum.. bir çok cfw yi yükledim..saçma sapan konular oldu şikayetinde de bulundum..arkadaşlarımıza bilinçsiz kullanıcılar yüzünden hakaretler geldi gerektiğinde de savundum

ama bu telefonunda bir ömrü var sonuçta...benim için bu telefonun ömrü bitti bir devir kapandı

bu forumdan ve başka platformlardan çok yararlandım ben..bu cihaza vefa borcum var... bir çok konuda işime yaradı...herşeyinden yararlandim ama istekleri karşılamıyor artık..

bir çok konudan yararlandım ve bu konuda yardımcı olan tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim..

side effect, f@tih abi birol abi.ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim..

bu konuda aynı düşünen arkadaşlar vardır..

teknoloji gayet hızlı ilerliyor, beklentilerimiz tamamiyle değişiyor... sonuçta zamanında 3310 diye bir telefon vardı.. 11 sene önce çıktı...

şimdi der misiniz şu zamana göre 3310 harika diye :)

sx1 vardı 6630 vardı n70 vardı ? herpside çok iyi telefonlardı sonuçta ama devri bitti

5800 da fiyat performans özellikler bakımından zamanının en iyi cihazıydı bunu kimse inkar edemez ve herkes bu şeklde görmeli..

şuan için en iyi telefon demek yanlıştır..

sene 2008 değil malesef..

2011 deyiz arkadaşlar

fiyat performans bakımından çok daha iyi cihazlar mevcut ve alınabilirler..

Arkadaşım yazını sonuna kadar okudum, çok güzel yorumlamışsın

• valla kardeşim ben 500 liraya aldığım hiç bir telefondan bu kadar memnun kalmadım. Ne ram sorunu var nede kasma nede hız vs.
  • Yazını bulmuşsun, tekrar yayınlamana sevindim...

quote:

arkadaşlar bu telefonu ben 2009 Aralık ayında aldım..1 ay araştırıp telefonları karşılaştırdım

ve fiyat perfrmans bakımından o 2009 yılının ve 2010 yılının ilk aylarının en iyi telefonu 5800dı...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 17 Nisan 2011; 0:20:38 >
  • yazıyı malesef bulamadım

oturdum aynı düşüncelerimi tekrar yazdım :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.