Şimdi Ara

N.5800.XM satanlar klübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhalde aynısı gibi olmuş, hatırladığım bir çok noktayı tekrar yakalayıp aktarmışsın, bravo valla...
  • bu cihazın ve 5230 un film kalitesi inanılmaz derecede iyi.film izlemek için dahi alınır
  • 5800 sonuçta
  • bu fiyata alınabilecek en iyi telefondur . Yani fiyat performans olarak çoğu teli geride bırakır bunu kabul etmeyen kendini kandırır
  • İlla 3 senelik, reset şampiyonu cihazı alın diyorsun, yeni cihaz düşünmüyor ve önermiyorsun yani......?

quote:

Orijinalden alıntı: visivo

bu fiyata alınabilecek en iyi telefondur . Yani fiyat performans olarak çoğu teli geride bırakır bunu kabul etmeyen kendini kandırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 17 Nisan 2011; 10:01:15 >
  • ya ne kadar boş boş tartışıyosunuz
    bu 5800ı beğenmeyenlerin çoğu bu telefonu ilk çıktığında 800-900 lira verip alanlardır onlarada hak veriyorum
    ama bu ticaret böyle ne kadara satarsa. rekabet oldu satışlar yükseldi telefon 3-5 ay içinde 500 ytl oldu tabi pahalı alanların zoruna gitti haklı olarak
    neyse beğenerek kullanmak var bide çok paraya alıp zarar ettiğini düşünerek kullanmak var tabiki memnun olmaz adamlar
    telefonu her özelliğini yoğun olarak kullandım ki 1 yılda enaz 150 film izlemişimdir şuana kadar en fazla 20 kere resetlemiştir ki oyunlar heleki gps bi nimet zaten fazla uzatmaya gerek yok enfazla 500 liranın hakkını verir bu telefon daha pahalıya alanların isyanıda bundan bence
  • Demek istediğim bu....

quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

ya ne kadar boş boş tartışıyosunuz
    bu 5800ı beğenmeyenlerin çoğu bu telefonu ilk çıktığında 800-900 lira verip alanlardır onlarada hak veriyorum
    ama bu ticaret böyle ne kadara satarsa. rekabet oldu satışlar yükseldi telefon 3-5 ay içinde 500 ytl oldu tabi pahalı alanların zoruna gitti haklı olarak
    neyse beğenerek kullanmak var bide çok paraya alıp zarar ettiğini düşünerek kullanmak var tabiki memnun olmaz adamlar
    telefonu her özelliğini yoğun olarak kullandım ki 1 yılda enaz 150 film izlemişimdir şuana kadar en fazla 20 kere resetlemiştir ki oyunlar heleki gps bi nimet zaten fazla uzatmaya gerek yok enfazla 500 liranın hakkını verir bu telefon daha pahalıya alanların isyanıda bundan bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 17 Nisan 2011; 10:10:35 >

• Arkadaşlar boşuna uğramşayın kimseye laf anlatamazsınız öncelikle insanların ön yargılarından kurtulup algılarını açmaları gerek anlattıklarınız anlamaları için yoksa siz anlatır durursunuz.
  • Ön yargı, önceden yapılan yargıdır. Yani bilmeden, kullanmadan....
    Bu konuda haklısın, kimse kullanmadan hiç bir cihazla ilgili yorum yapmamalı...

quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

Arkadaşlar boşuna uğramşayın kimseye laf anlatamazsınız öncelikle insanların ön yargılarından kurtulup algılarını açmaları gerek anlattıklarınız anlamaları için yoksa siz anlatır durursunuz.
  • aynen öyle ben adamlarında haklı olduğunu anlatmaya çalışıyorum adam daha resetlemeye takılmış kalmış
    ya ben 1500 liraya sadece bilgisayar kasası topladım o bile resetliyo
    neyle neyi satın almaya çalışıyoruz (ilginç)
  • quote:

aynen öyle ben adamlarında haklı olduğunu anlatmaya çalışıyorum adam daha resetlemeye takılmış kalmış
    ya ben 1500 liraya sadece bilgisayar kasası topladım o bile resetliyo
    neyle neyi satın almaya çalışıyoruz (ilginç)

resetleme olayı kronik bir sorun değil ben orjinal versiyonda hiç böyle bir sorun yaşamadim yalnız bazı cfw yüklemelerinde oda cfw yi yapanın hatası bazen reset atmıştır oda 3ayda bir defa normalde hiç sorun yok. Ama Bazı arkadaşlar film izlerken bu tarz sorunların çıktığını söylemiştir dediğim gibi yükledikleri yazılımın hatası oda kullanıcı hatası orjinalde hiç sorunu yoktur
  • zaten ben fimleri kendip bilgisayarda çevirim atıyorum telefona yani ne sesden ne görüntüden kısıyorum 1 film enaz 500 mb ki altta kendi internet tarayıcısındanda wifi üzerinden normal film indiriyorum işyerinde net boş durmasın diye budanormaldir usta ya laptoplar ısınıyo yancak gibi oluyo bu telefon zaten o resetlemede ram yetersizliğinden değil ısınmadan kaynaklı o kadarda olur
    ben telefonu çok hor kullanıyorum dediklerimin yanı sıra arada sıkılıp operadan burayı filan takip ediyorum ve en önemlisi telefon şarjda oluyo bataryayı bozuyoru belki ama buna rağmen her işimi görüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsinBoz -- 17 Nisan 2011; 12:18:28 >
  • quote:

zaten ben fimleri kendip bilgisayarda çevirim atıyorum telefona yani ne sesden ne görüntüden kısıyorum 1 film enaz 500 mb ki altta kendi internet tarayıcısındanda wifi üzerinden normal film indiriyorum işyerinde net boş durmasın diye budanormaldir usta ya laptoplar ısınıyo yancak gibi oluyo bu telefon zaten o resetlemede ram yetersizliğinden değil ısınmadan kaynaklı o kadarda olur
    ben telefonu çok hor kullanıyorum dediklerimin yanı sıra arada sıkılıp operadan burayı filan takip ediyorum ve en önemlisi telefon şarjda oluyo bataryayı bozuyoru belki ama buna rağmen her işimi görüyo

bende aynı anda hem telefonu modem yapıp pc den internete giriyorum hemde saatlerce telefonda konuşuyorum haliyle ısınma yapıyo korkuyorum bir gün bozulacak alet :)
  • bu saatten sonra bozulsa bile hakkıdır
    benim telefon sırılsıklam oldu açılmadı güzelce kuruttum temizledim tinerledim düzeldi daha nolsun
  • quote:

bu saatten sonra bozulsa bile hakkıdır
    benim telefon sırılsıklam oldu açılmadı güzelce kuruttum temizledim tinerledim düzeldi daha nolsun

nokia sağlam telefon yapıyor kim ne derse desin ben ilk defa nokia kullanıyorum diyebilirim 5800 dan önce çok telefonlar elimde parçalandı hiç birinide bu kadar hor kullanmadım.
  • vallahi yere düşürdüğümün sayısını hatırlamıyorum maşallah canavar gibi daha
  • Ben baya bi nokia kullandım açıkcası nokia'nın çoğu telefonu için konuşuyorum kasaları iğrenç derecede berbat ve dandik heleki motorola ile kıyasladığımızda çok ucuzlar. Bu güne kadar nokia ve motorola kulandım hep tek tük sony ve samsung oldu.
  • cCc -5800 XM- cCc
  • quote:

ya ne kadar boş boş tartışıyosunuz

çok doğru bir yorum. anlatmaya çalıştığım şey buydu.

• ben burada 5800 satan göremedim hala :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.