Bildirim
N 95 MODEL CEP TELEFONUM SÜREKLİ KAPANIYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Batarya durumun nasıl ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: andires42
Batarya durumun nasıl ?
Süper -
Radyasyondan olmaz kendim şu anda stajyerlik yapıyorum hastanede radyasyondan en fazla telefonun kamerası titrediğini gördüm.Bataryası ölü olan telefon uyarı vermeden kapanabilir bu yüzden sordum batarya durumunu iş yerindeyken batarya süresinde fark oluyor mu?
İş yerinde iken kamerayı aç video kaydı yaparken bir anormallik olup olmadığına bak.
quote:
Radyasyondan olmaz kendim şu anda stajyerlik yapıyorum hastanede radyasyondan en fazla telefonun kamerası titrediğini gördüm.Bataryası ölü olan telefon uyarı vermeden kapanabilir bu yüzden sordum batarya durumunu iş yerindeyken batarya süresinde fark oluyor mu?
İş yerinde iken kamerayı aç video kaydı yaparken bir anormallik olup olmadığına bak.
Kardeş 3 tane bataryam var hepsinde oluyor -
Sade iş yerinde mi . İş yerinde ne gibi cihazlar var. Anormal bir durum . Kamerala ile video kaybı yap ekranda titreme olup olmadığına bak .Başkaların telefonunda sorun var mı ?Farklı bir forumda da aç konuyu istersen .Maxi cep gibi orda daha fazla yardımcı olurlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andires42 -- 25 Şubat 2016; 19:43:47 >
quote:
Sade iş yerinde mi . İş yerinde ne gibi cihazlar var. Anormal bir durum . Kamerala ile video kaybı yap ekranda titreme olup olmadığına bak .Başkaların telefonunda sorun var mı ?Farklı bir forumda da aç konuyu istersen .Maxi cep gibi orda daha fazla yardımcı olurlar
İşyerimde sadece PC var başka bir şey bu olay sadece iş yerinde oluyor başka arkadaşların olmuyor -
Dediğim forumda aç konuyu oradan daha çok yardım gelir. Kusura bakma yardımcı olamadım
quote:
Dediğim forumda aç konuyu oradan daha çok yardım gelir. Kusura bakma yardımcı olamadım
Tamam kardeş iyi akşamlar -
N95mi kaldii
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Raid Leader
N95mi kaldii
Kalmaz mı kardeş ? ben hala kullanıyorum Telefonda radyo, internet ve fotoğraf çekme'de var -
bu sıra bu sorun bende de var kıçı kırık bir android model telefon kullanıyorum iki bataryam var şarjım full olmasına rağmen taktığım batarya aniden düşüş yaşayıp kapatıyor kendini. gerçi siz de şarj düşmüyormuş kapanmadan önce ama. çok araştırdım çözüm yolunu bulamadım. yakındır değiştirecem herhalde telefonu.
bu arada virüs olabilir sizin telefonunuzda güncellemelerinizi de yapınız. telefonun markasına ait site vardır oradan telefon markanıza göre güncelleme yapmayı deneyiniz. inşallah düzelir sorun.
quote:
Orijinalden alıntı: mcquazer
bu arada virüs olabilir sizin telefonunuzda güncellemelerinizi de yapınız. telefonun markasına ait site vardır oradan telefon markanıza göre güncelleme yapmayı deneyiniz. inşallah düzelir sorun.
Kardeş anladımda bu sorun sadece işyerimde oluyor bu esrarengiz olayı çözemedim mesela şimdi radyo dinliyorum 5 dakikada bir kapanıyor ve açılıyor kafayı yiyeceğim -
batarya tutmuyordur desem o da değildir. telefonun değişme vakti gelmiş o halde yeni bir model bakınız bence. yakındır ben de düşünüyorum
Arkadaşlar bu sorun daha devam ediyor çözümünüz var mı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X