Şimdi Ara

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
3
Favori
55.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben akşam online ım usta uyar bana 11 den sonra..
  • Beyler dün akşam biraz geç girdim kusura bakmayın zaten takımı başka bir lige taşıdım tekrar.Artık hc maçlar yapabilicez gb de size yolladığım davetleri kabul ederseniz sevinirim.
  • 9'da maç mı var? GameBattles'da öyle gözüküyo?
  • 11. Resmi klan karsilasmamizi [RED*] klaniyla yaptik. 4-2 / 4-1 biten 2 raund sonunda geceyi overallde 2-0 galip tamamladik. Butun takim arkadaslarimi kutluyorum
  • Gamebattles sitesinde aktifleşmemizle birlikte yavaş yavaş maçlar yapmaya başladık.12. klan karşılaşmamızı No [Pain] No Gain adlı klanla 4v4 şeklinde yaptık.Maçı Hanoi:3-4 Firingrange:0-4 olmak üzere genelde 0-2 kaybettik.Maçı kaybettik ancak özellikle rakip takımın yaptığı bazı çocukça hareketler sinirlerimizi altüst etti.Takımımızdan ilerki maçlarda minimum sayıda yenilgi alması dileğiyle başarılar diliyorum.

Saygılar...
  • Abi cok ayip ya. Yani bu bir oyun sonucta böyle sadece sitede 'Win' yazicak diye koca mac boyunca absurd yerlerde yatislar, falan fistik. Taktik de bi yere kadar, bu oyunun zevk alma amacli oldugunu unutuyo insanlar
  • 13. karsilasmamizda Los Galacticos [GAL*] klaniyla karsilastik. Kural hatasi yapilan macta sonuc olarak hakemlerin aldigi kararla maglup sayildik. Gamebattles'te böyle seyler olucak demek ki. Neyse bu da bizim 2. maglubiyetimizdi. Yine de macta görev alan butun arkadaslarimi kutluyorum. Bu arada artik Second Chance hakkinda konusan su clanlarla muhattap bile olmamayi öneriyorum. Nitekim herkesin kompedan kabul ettigi GAMEBATTLES.NET'te Second Chance'i disable etme secenegi bile yok. Cocuk olmayin, oyundan zevk almaya bakin
  • 14. macimizi [CKI] [Can Kill Instantly] klaniyla yaptik. 4-0 ve 4-3 biten 2 raund sonunda maci overallde 2-0 galip tamamladik. Butun arkadaslarimi kutluyorum..
  • Rambo girişimlerimin olduğu bi maç oldu son maç ama olsun. Adeta " return of the NK " oldu 3-0'dan 4-3'e çevirince
  • 15. macimizi [Spräng Skiten] klaniyla yaptik. 1-4 , 4-1, 3-4 biten 3 raund sonunda overallde maci 1-2 maglup tamamladik. Butun takim arkadaslarimi performanslarindan dolayi kutlarim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 18 Nisan 2011; 2:38:59 >
  • Beyler ben ps3 umu yeni aldığım için black ops u da bugün alacağım oyunların demolarının filan indirdim ve kendimi gamepad e alıştırmaya başladım hala klanınıza katılabilirmiyim. Yeni arkadaşlıklar ve aynı zamanda oyundan zevk almak istiyorumda o yuzden. Klan başvuru formunu oyunu alınca dolduracağım.
  • Formu doldurdum umarım olumlu karşılarsınız ....
  • abi şu gamebattles taki 3v3 maçlara bi katılamadım zaten kaç maçtan birini kazandık zarardayız 22.30 daki maçada gelemicem

SpaceHunTeR

oynayışın,özelliklerin klanımıza uygunsa tabikide olumlu karşılarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanado

abi şu gamebattles taki 3v3 maçlara bi katılamadım zaten kaç maçtan birini kazandık zarardayız 22.30 daki maçada gelemicem

SpaceHunTeR

oynayışın,özelliklerin klanımıza uygunsa tabikide olumlu karşılarız

Ben formu doldurdum ne zaman cevap gelir ?
  • 16. karsilasmamizi [Anomaly] klaniyla yaptik. 4-0 / 4-0 biten 2 raund sonunda maci 2-0 galip tamamladik. Görev alan butun arkadaslarimi kutluyorum..

Ps: Spacehunter, benim ve kaptanin Psn'lerini ekle seni uygun zamanda deneyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 18 Nisan 2011; 23:27:17 >
  • 17. karsilasmamizda 2. kez [Spräng Skiten] takimiyla bu sefer 5v5 olarak karsilastik. 2-4 / 4-2 / 1-4 biten 3 raund sonunda maci 1-2 maglup tamamladik. Görev alan herkese tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 19 Nisan 2011; 1:35:55 >
  • 18. karsilasmamizda [*FAR] klaniyla karsilastik. 4-2 / 4-2 biten 2 raund sonunda maci 2-0 kazandik. Görev alan butun arkadaslarima tebrikler..
  • Bugün maç yapalım, buralardayım.
  • 19. karsilasmamizda [Devil Gaming] klaniyla karsilastik. Hostun rezaletligi yuzunde pixel pixel oynadigimiz maci yarida birakip video kaydi alip rapor ettik ama Gamebattles enteresan bi site vesselam. Uzun lafin kisasi hukmen maglup sayildik, kamuoyunun bilgisine..
  • Bende bu gece varım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.