Şimdi Ara

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
3
Favori
55.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadronun son durumu ne? Adnan oynayamadığına göre?
  • Olum siz neden varinizi yogunuzu afise ediyosunuz , Kadroya karar vermedik Tevfik, aksam konusuruz Alper'le karara varinca burdan yazariz
  • abi bana maç bu akşam 10 dediniz zar zor bi saat dil döktüm girdim oyuna bi osman abi var oda lbp oynuyo hani maç hani oyun yarınmı insan yazar zamanını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanado -- 8 Nisan 2011; 22:49:17 >
  • Stres yapma Adnancim Maci cumartesi diye konusmustuk fakat geri adim atti klan, iptal ettiler maci. Gamebattles olayini hallettik sayilir, aktif olmaya baslicaz yakinda. Bu arada Alper'le Crysis 2 oynadik biraz önce. Muhtesem olmus. Clan olarak oynayabilecegimiz guzel bi oyun. Tavsiye ederim, edinin
  • Son durum ne giriyomuyuz bugün
  • yok emre second c. kullanırsanız oynamayız demişler iptal edildi maç
  • O maç iptal oldu ama, GB'dan ayarlandi sanirim? Ben perklerimi tamamladim, hazirim yani maç falan sınır dinlemem :D
  • treyarch a email yollasınlar second chance'den rahatsız olan ezik klanlar
  • Osman abi, yerde 2 adam vuruyoruz diye ağlayan birsürü clan var, Treyarch'a yazık
  • En guzelini Osman söylemis

• inanılmaz bi video helal olsun adama süper bişe
  • herif harbi iyiymiş ama karşıdaki adamlar ciddi anlamda savunma yapma özürlü topa öyle basılır mı
  • Call of Duty gibi gözükümü süper yaa! Keşke gerçekte böyle olsa
  • GameBattles'da aktif olmuşuz, hayırlı olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tef-ox -- 11 Nisan 2011; 21:43:50 >
  • Bi gün hep berebar gta oynayalım.Sertan abide almış.Amcamda aldı.Hep beraber oynayalım
  • Beyler bu gece gamebattles dan maç ayarlıycam ona göre online olmaya çalışın.
  • abi saat kaçta ben dönem ödeviyle uğraşıyorum ona göre gelirim gelmem
  • Ben burdayım Alper abi.
  • Abi katılamam ben kusura bakmayın, başarılar size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tef-ox -- 12 Nisan 2011; 18:10:07 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.