Şimdi Ara

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
3
Favori
55.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaptanado

quote:

Orijinalden alıntı: muhammed.durgun

benide eklermisin headset var psnim imzamda yazıyor

başvuru formunu doldurman gerekiyor ilk önce imzalarımızdan veya ilk sayfadan ulaşabilirsin

ps_hero

teşekkür ederiz iyi dileklerin için

ya imza ekliyorum ama daha sonra imzanız hatalıdır diyor birkaç kere başıma geldi bu yüzden 1 uyarı puanı aldım
  • sürekli mw2 oynuyordum black opsa alıştım diyebilirim dün ard arda 3 maçta 22 kill 3 death yaptım lvl den dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

forumun en düzenli ve başarılı clanlarından bir NK clanı başarılar diliyorum

Sağol hocam elimizden geldiğince düzenli ve kaliteli bir klan olmaya çalışıyoruz.

dipnot:muhammed.durgun 'a gerekli pm atılmıştır.

Saygılar...
  • Dün gece ve bu gece buralardaydim. O degisik seyler cidden zevkli :D 1,2 saate gelirim devam ederiz. Tesekkürler bu arada.
  • Gelicegimi söylemistim ama babamin saglik durumu yüzünden hastanedeyim, kusura bakmayin abi.
  • geçmiş olsun tevfik ciddi birşey yoktur inşallah
  • Öyle şeyin kusuru mu olur Tevfik geçmiş olsun Osman hocam ın dediği gibi ciddi bişeyi yoktur inş.
  • Şimdilik yok gibi gözüküyor. Sağolun hepiniz.
  • FIFA 11 alıyım diyorum nası oyun sizce değermi normalde pes oynarım ama pes 11 bana göre değil
  • Ben al derim tabi bu oyunu seviceğin anlamına gelmez ben sana ne kadar oyun şöyle böyle desemde aldığında beyenmeyebilirsin bu tamamen sana bağlı.Ama şu yönden almanı öneriyorum klanda bildiğim kadarıyla 3 kişide oyun mevcut 4. olarak gelirsen alıştığın zaman 2vs2 maçlar bile yaparız

Bu arada klandaki herkesi psnden [N]aked [K]ing chat odasına davet ettim ps3 ünü açan herkes bundan sonra ona katılsın ordan konuşmak çok daha rahat olucak psn i yeni açan biri selam verdiğinde chat odasındaki herkese gitmiş olucak

Saygılar...
  • Öncelikle herkese selamlar özledim sizi canlarim Tevfikcim gecmis olsun kardesim, Izmir'deyim elimin yettigi bisey olursa aramaktan cekinme her turlu kosar gelirim. Adnan sakin FIFA 11 alma. Sadece daha fazla lisans var, yaz youtube'a 2sinin de ismini FIFA'nin PES yaninda cizgi film gibi kaldigini gorceksin. Ilk baslarda bana da cok zor geldi PES 11 fakat zamanla alisiyosun cok fazla oynanabilirlik modu var, Platinum'u caktim Turkiye'ye gelmeden Velhasilkelam 6 nisan'a kadar yokum. Ara ara burdan gelismeleri takip edicem. [N][K] Klani olarak ortaligi domine etmeye devam edin. Esen kalin

• Sertan abi eyvallah, her şey yerinde :)

Adnan, almanı kesinlikle tavsiye ediyorum. Fifa ' sı olmayana ps3 oyuncusu demem ben :D

Pes artık bilgisiyarda moda Sertan abi, Fifa'nın playstation'da neler yaptığını görüyoruz.

Bende , Alper ve Mehmet abide var. Sen de alırsan güzel maçlar olur :)
  • bırakın pes vs fifa tartışmasını haxball oyunu akar arada girip oynayalım tam zaman öldürmelik http://haxball.appspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 30 Mart 2011; 3:38:07 >
  • sertan abi haklısın ama pes te hiç arkadaşım yok bide hep sorun yaşarım onun online da fifa alıcam o yüzden

abi bide bu haxball beni sardı ya:D üyelik derdi yok direk oyuna başlıon
  • Haxball 10 numara oyundur ya, bütün yazımı aldı :D
  • Battlefield 3 çıksın diye gün sayıyorum valla, BFBC2 o tadı veremedi.
  • Pars'lar black ops oynamaya mi baslamislar ben mi yanlis gördum arkadaslar? Eger öyleyse bi karsilasma ayarlayalim onlarla
  • Klana katılmak istemiyorum ama kaliteli oyuncularsınız belliki Psn Eklerseniz sevinirim: mmbdb
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmaniac

Pars'lar black ops oynamaya mi baslamislar ben mi yanlis gördum arkadaslar? Eger öyleyse bi karsilasma ayarlayalim onlarla

yok sertan mw2den bahsediyorlar son olarakda mag a başlıycaklarmış muhabbet bunlardan ibaret zaten takımda bir yada iki kişide kaldı black ops

bu arada gel artık usta yaa 6 days ago falan yazıyor psnde alışık değiliz bukadar yokluğuna

quote:

Orijinalden alıntı: AppleBoy

Klana katılmak istemiyorum ama kaliteli oyuncularsınız belliki Psn Eklerseniz sevinirim: mmbdb

takımdaki kişilerin psnlerini sen eklersen daha rahat olur tabi herkesin kabul ediceğine söz veremem

Saygılar...

• Valla hepinizi ozledim la napicaz biz yazdan sonra bilmiyorum ben makinayi Polonya'ya sen de Kibris'a tasican bi sekilde heralde
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.