Şimdi Ara

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
3
Favori
55.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saolasin Osman. Oynadigimiz 10 macin 2si yabancilarlaydi 2sini de kazandik ( [POLO] ve Jack Officers klanlari ). Problem su ki yabancilarin cogu hardcore oynamak istemiyo, gamebattlestan ayarlamaya calistik 1-2 kere olmuyo adamlar saatleri degistiriyolar, iptal ediyolar maclari kafalarina göre. Temennimiz Turk klanlarinin cogalmasi ve aramizda lig gibi bi olay yapmak aslinda ama yetersiz durumda su an klanlar lig icin. Aktif olarak 4 klan var Turk olarak benim takip ettigim. Black Ops'a haksizlik ediliyo biraz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1903alper

quote:

Orijinalden alıntı: mcmaniac

Evet arkadaslar. Degisik bi geceydi. Bu gece sözlestigimiz gibi saat 00:30'u gösterdiginde [SoA] Soldiers Of Ataturk klaniyla karsilastik. Önce mac ayarlarken anlastigimiz kurallari istemediler. Daha sonra ilk oyunda durum 1-0 iken baslayan dunya uzerinde hicbir mac ayarlama sitesinde olmayan, esi benzeri görulmemis [Second Chance'leri cok kullaniyosunuz, kötu takimlar bunu yapar, böyle olmamasi lazim, 1 ay icinde adiniz duyulur kimse sizle mac yapmaz] gibi anlasilmamis, sacma yakinmalarda bulundular. Takimimizin kaptani Tagortian ve yardimcisi mcmaniac ilk raund sonunda oyunu birakip karsi tarafa gecip durumu sonuca baglamaya calissak da bizi [Second Chance'i cok iyi ve cok kullanmakla suclayip] bi sonuca vardirmayacaklarini görduk. Ya clan karsilasmalarinin yazili olmayan raconuna göre [Second Chance] Perk'i kullanmak yasak biz bilmiyoruz, ya da bu forumdaki ve butun forumlardaki arkadaslara [SoA] Soldiers of Ataturk klaniyla degil mac yapmak ayni partide bulunmanizi bile önermiyoruz.

Oynadigimiz maclar icinde problem yasayip da yarida birakilan tek clan maci da budur.

Hocam bugün de biz maç yaptık da , iyi küfür yedik . Adamlar 27 galibiyet 0 mağlubiyet filan demişler arkadaşıma maçtan önce . Sonuç olarak kaybettik . Ama yemin ederim sinirlerim çok bozuldu . Zor tuttum kendimi . Hele 12-13 yaşlarında bir çocuk vardı , resmen adamı katil ederdi . Öldürüyoruz adamı , adam ana bacı sövüyor (adamdan saymak da doğru olmaz) .

[SoA] konusunda butun forumu uyarmistik dostum. Keske bizi dinleseymissiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1903alper

quote:

Evet arkadaslar. Degisik bi geceydi. Bu gece sözlestigimiz gibi saat 00:30'u gösterdiginde [SoA] Soldiers Of Ataturk klaniyla karsilastik. Önce mac ayarlarken anlastigimiz kurallari istemediler. Daha sonra ilk oyunda durum 1-0 iken baslayan dunya uzerinde hicbir mac ayarlama sitesinde olmayan, esi benzeri görulmemis [Second Chance'leri cok kullaniyosunuz, kötu takimlar bunu yapar, böyle olmamasi lazim, 1 ay icinde adiniz duyulur kimse sizle mac yapmaz] gibi anlasilmamis, sacma yakinmalarda bulundular. Takimimizin kaptani Tagortian ve yardimcisi mcmaniac ilk raund sonunda oyunu birakip karsi tarafa gecip durumu sonuca baglamaya calissak da bizi [Second Chance'i cok iyi ve cok kullanmakla suclayip] bi sonuca vardirmayacaklarini görduk. Ya clan karsilasmalarinin yazili olmayan raconuna göre [Second Chance] Perk'i kullanmak yasak biz bilmiyoruz, ya da bu forumdaki ve butun forumlardaki arkadaslara [SoA] Soldiers of Ataturk klaniyla degil mac yapmak ayni partide bulunmanizi bile önermiyoruz.

Oynadigimiz maclar icinde problem yasayip da yarida birakilan tek clan maci da budur.

Hocam bugün de biz maç yaptık da , iyi küfür yedik . Adamlar 27 galibiyet 0 mağlubiyet filan demişler arkadaşıma maçtan önce . Sonuç olarak kaybettik . Ama yemin ederim sinirlerim çok bozuldu . Zor tuttum kendimi . Hele 12-13 yaşlarında bir çocuk vardı , resmen adamı katil ederdi . Öldürüyoruz adamı , adam ana bacı sövüyor (adamdan saymak da doğru olmaz) .

[SoA] konusunda butun forumu uyarmistik dostum. Keske bizi dinleseymissiniz

Hocam arkadaşım ayarladı maçı . Bir daha maç yapmam onlarla . Yabancılarla maç yapıyorlarsa eğer , Atatürk'ün adını kirletiyorlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAVID GILMOUR -- 13 Mart 2011; 19:00:10 >

• O arkadaslarin cok övundukleri 27 galibiyet 0 maglubiyet almalarinin sebebi de muhtemelen bize yaptiklari gibi kaybetmek uzere olduklari maclari sorun cikararak yarida biraktirmalaridir.
  • Ben onlara artık klan falan demiyorum isterlerse 9743497912719 galibiyet 0 mağlubiyet olsun.Ondan önce karşılarındaki insanlara,klanlara insan gibi davranmasını bilsinler sonra çıkıp biz klanız desinler.Artık isimlerini gereksiz yere kullanıp klan sayfamızı kirletmeyelim

Bu arada Sertan nerelerdesin usta sen ya? Merak ettirdin kendini alışkın değiliz yokluğuna bi sorun falan yok dimi?
  • Aga sana yaziyorum msnden surekli bikac gundur de ya benim yazdiklarim sana gelmiyo ya da senin verdigin cevaplar bana gelmiyo. Bi mallik var msnde de dur bakalim. Buralardayim ya sadece siz olmayinca girmiyorum Cod'a, haberlesemedigimiz icin de gelmiceginizi varsayarak girmedim
  • usta sen msnde online bile gözükmüyorsun ki bende senin msn e bi ayar çekmen gerek
  • Hayata ciplak bakin super haha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strongiron

Hayata ciplak bakin super haha

eyv hocam

Beyler buarada yeni bir kulaklık siparişi verdim inş. klanımız için oyunlarda yararı olur Turtle Beach Ear Force DPX21 PS3 Headset and 5.1/7.1 Channel Dolby Surround Sound

• Kaptanım güle güle kullan..
    Sen bi dene de duruma göre bende düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmert87

Kaptanım güle güle kullan..
    Sen bi dene de duruma göre bende düşünüyorum..

eyv usta 1 hafta içinde falan gelicek.Geldiği gibi görüşlerimi yazarım dört gözle bekliyorum
  • Sevgili [N][K] klaninin tum uyeleri, bir maruzatimi son kez dile getiriyorum lutfen herkes dikkatle dinlesin. Cagirildiginiz resmi klan maclarina geldiginiz surece herhangi bir sekilde Black Ops'la ilgili bir problem yasamazsiniz lakin Playstation Network'te online oldugunuz anda normal olarak o anda BLACK OPS oynayan takim arkadaslariniz sizi party halinde bekliyolar. Demem odur ki girdiginiz anda kapta, kaptan yardimcisi veya herhangi bi uyeyi gördugunuz zaman BLACK OPS oynamayacaksaniz bile bir selam verip oynamayacaginiz belirtirseniz takim icinde yasanan yanlis anlasilmalari engellemis oluruz. [N][K] klaninin nasil bir klan oldugunun herkes farkinda, lutfen uyesi oldugunuzun klanin ismine yakisir davranin. Herkese iyi oyunlar..
  • Abi yarin sabah Istanbul ben. 3 gün falan psnde yokum, kusura bakmayin.
  • Alper'le ben de yokuz pazartesiye kadar Tevfik önemli degil
  • Herkese selamlar beyler, 15 mart da amazondan sipariş verdiğim kulaklık tam söz verdikleri gibi(18 Mart da) bu sabah saat 10:00 civarı elime ulaştı ve asıl ilginci kapıda hiç bir taşıma ücreti almadılar diyeceğim şu ki eğer yabancı bir siteden ürün almayı düşünüyorsanız bunun amazon olmasını öneririm türkiyeden bile ürün aldığınızda sorunlar yaşayabiliyorsunuz.Adamlar amerikadan yolamalarına rağmen 3 günde hiç bir aksama olmadan geldi gerçekten helal olsun amazon a

Bu arada bugüne kadar ses falan duymuyormuşum ben onuda öğrenmiş oldum :D:D böyle bir ses olayı hayatımda hiç yaşamadım kulaklığı taktığınız anda sesleri o mekanda siz varmışsınız gibi duyuyorsunuz.Stereo ve surround arasındaki farkı acayip hissettim.Kulaklık alacaklara şiddetle tavsiye ediyorum.Sadece black ops için değil diğer bütün dolby digital sound destekli oyunlardaki farklarda beni benden almaya yetti Oyunlarda daha önce hiç duyamadığınız arka plan seslerini bile duyuyorsunuz
    Tüm gerekli ses ayarlarını (volume,chat,bass,expander(ses genişletici) ) hassas şekilde kulaklığa bağlı parçadan ayarlayabiliyorsunuz.Eğer dolby digital sound u sevmediyseniz tek tuşla dolby yi stereo ya çevirebiliyorsunuz.

Kulaklığı düşünen olursa daha ayrıntılı şekilde resimli olarak gösteririm kulaklığı!

Şimdiden herkese iyi hafta sonları.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 18 Mart 2011; 13:25:05 >

• kimse yok bu akşam tek başıma takılıyorum bi cuma cumartesi var siz yoksunuz
  • ben bu gece giricem adnan orda ol
  • tamam ordayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alr

Herkese selamlar beyler, 15 mart da amazondan sipariş verdiğim kulaklık tam söz verdikleri gibi(18 Mart da) bu sabah saat 10:00 civarı elime ulaştı ve asıl ilginci kapıda hiç bir taşıma ücreti almadılar diyeceğim şu ki eğer yabancı bir siteden ürün almayı düşünüyorsanız bunun amazon olmasını öneririm türkiyeden bile ürün aldığınızda sorunlar yaşayabiliyorsunuz.Adamlar amerikadan yolamalarına rağmen 3 günde hiç bir aksama olmadan geldi gerçekten helal olsun amazon a

Bu arada bugüne kadar ses falan duymuyormuşum ben onuda öğrenmiş oldum :D:D böyle bir ses olayı hayatımda hiç yaşamadım kulaklığı taktığınız anda sesleri o mekanda siz varmışsınız gibi duyuyorsunuz.Stereo ve surround arasındaki farkı acayip hissettim.Kulaklık alacaklara şiddetle tavsiye ediyorum.Sadece black ops için değil diğer bütün dolby digital sound destekli oyunlardaki farklarda beni benden almaya yetti Oyunlarda daha önce hiç duyamadığınız arka plan seslerini bile duyuyorsunuz
    Tüm gerekli ses ayarlarını (volume,chat,bass,expander(ses genişletici) ) hassas şekilde kulaklığa bağlı parçadan ayarlayabiliyorsunuz.Eğer dolby digital sound u sevmediyseniz tek tuşla dolby yi stereo ya çevirebiliyorsunuz.

Kulaklığı düşünen olursa daha ayrıntılı şekilde resimli olarak gösteririm kulaklığı!

Şimdiden herkese iyi hafta sonları.

Saygılar...
    abi kulaklık kaça bide şu kulaklıgı resimli gösterirsen sewinirim

• Aşağıdaki linkte kulaklığın ayrıntılı şekilde incelemesini yaptım Ali Kemal ordan her türlü bilgiyi bulabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_47645498/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47645498

Fiyatı: 138.99 dolar ürünün fiyatı
    ............24.98 dolarda ulaştırma ücreti tabi bu ücret bence hiç birşey çünkü ürün amerikadan 3 günde elime ulaştı.
    .........+_________
    Total: 163.97 dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 21 Mart 2011; 16:48:13 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.