Şimdi Ara

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
3
Favori
55.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 00.30 çok iyi bi saat, ordayım.
  • bende gelirim
  • Karsilasacagimiz klan Soldiers of Ataturk'tur arkadaslar Sons of Anarchy degil, bu bilgiyi de ekleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmaniac

Karsilasacagimiz klan Soldiers of Ataturk'tur arkadaslar Sons of Anarchy degil, bu bilgiyi de ekleyelim

iyi söyledin sertan edit ledim bende mesajı
  • yeni bir çalışma daha

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness  |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 17 Şubat 2011; 17:03:40 >
  • Aga guzel olmus baya, nedenini bilmedigim bir sekilde bana bi Entourage havasi estirdi.

Bilmeyenler icin ;

http://www.youtube.com/watch?v=DdknrYdju1c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 18 Şubat 2011; 16:21:27 >
  • usta replik harbi andırıyor özellikle düblajı yapan elemanın bakışlar cuk oturmuş

dipnot:resmi kimbilir nerden kopyaladı diyenler olabilir diye fotonun ilk halini paylaşıyım
     [N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness  |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 18 Şubat 2011; 17:47:28 >

• Evet arkadaslar. Degisik bi geceydi. Bu gece sözlestigimiz gibi saat 00:30'u gösterdiginde [SoA] Soldiers Of Ataturk klaniyla karsilastik. Önce mac ayarlarken anlastigimiz kurallari istemediler. Daha sonra ilk oyunda durum 1-0 iken baslayan dunya uzerinde hicbir mac ayarlama sitesinde olmayan, esi benzeri görulmemis [Second Chance'leri cok kullaniyosunuz, kötu takimlar bunu yapar, böyle olmamasi lazim, 1 ay icinde adiniz duyulur kimse sizle mac yapmaz] gibi anlasilmamis, sacma yakinmalarda bulundular. Takimimizin kaptani Tagortian ve yardimcisi mcmaniac ilk raund sonunda oyunu birakip karsi tarafa gecip durumu sonuca baglamaya calissak da bizi [Second Chance'i cok iyi ve cok kullanmakla suclayip] bi sonuca vardirmayacaklarini görduk. Ya clan karsilasmalarinin yazili olmayan raconuna göre [Second Chance] Perk'i kullanmak yasak biz bilmiyoruz, ya da bu forumdaki ve butun forumlardaki arkadaslara [SoA] Soldiers of Ataturk klaniyla degil mac yapmak ayni partide bulunmanizi bile önermiyoruz.

Oynadigimiz maclar icinde problem yasayip da yarida birakilan tek clan maci da budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 19 Şubat 2011; 1:29:28 >

• Emre'den haber alan var mi? Kayiplara karisti adam
  • Bu aksam 9. resmi klan macimizda [xTx] klaniyla karsilastik. 8-2 ve 8-0 biten 2 raund sonunda geceyi overallde 2-0 galip tamamladik. Butun takim arkadaslarimi gösterdikleri performansdan dolayi teker teker kutluyorum. [xTx] klanina da yeni maclarda görusmek uzere basarilar diliyorum
  • aranıza katılmak için formunuzu doldurdum.
    herkese iyi oyunlar..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antrim -- 26 Şubat 2011; 15:41:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRECAN11

Soa klanı tamamiyle zavalli bı klan o klanın ismini bile bizden özendiler alayı şerefsiz onların.

kaptan yardımcımız maçtan dolayı oluşan izlenimlerimizi yazdı kimseye hakaret etmeye gerek yok özelliklede klan sayfamızda hakaret istemiyorum

senden ricam hakaret kısmını editlemen.

edit:Sağol emrecan

quote:

Orijinalden alıntı: mmert87

aranıza katılmak için formunuzu doldurdum.
    herkese iyi oyunlar..

gerekli bilgileri içeren pm atılmıştır.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 26 Şubat 2011; 18:40:52 >

• herkesden özür diliyorum biraz işlerim vardı artık online olabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: evarinli

herkesden özür diliyorum biraz işlerim vardı artık online olabiliyorum

Tamamdır emre ancak işin olduğunda beni yada sertan abini bilgilendirirsen iyi olur.Yanlış anlaşılmaları engellemiş oluruz.
  • Bugün kaptanımız Tagortian'ın doğumgünü.

Kendisinin doğum gününü kutluyor, hep beraber nice Black Ops'lu senelere diyoruz.

İyi ki doğdun kaptan :)
  • Daha tanışamasakta doğum gününü kutluyorum : ) Nice mutlu senelere..
  • doğum günün kutlu olsun kaptannn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanado -- 3 Mart 2011; 17:22:13 >
  • bo dlc arıyorum alıcak olan varsa parası neyse veririm paylaşabilirmi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.