Şimdi Ara

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
3
Favori
55.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an adamlarla konuşuyorum
  • geliyorum 5dk ya
  • 3. resmi klan karsilasmamizi forumda da aktif olan [BoR] Bullets Of Revenge klaniyla yaptik. 8-5 ve 8-6 biten maclar sonucu geceyi overallde 2-0 galip tamamladik. Yapilan oylamalar sonucu Tevfik gecenin Yildizi, Alper gecenin Ninjasi, Adnan gecenin Bombacisi, Emre gecenin Mata Hari'si, ben de gecenin Sihhiyesi secildim. Butun takim arkadaslarimi yurekten kutluyorum.
  • güzel maç oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evarinli -- 1 Şubat 2011; 18:49:25 >
  • Alper abi tek gözlü ninja :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tef-ox -- 1 Şubat 2011; 3:05:23 >
  • Selamlar,

Alper sormamda bir sakınca var mı bilmiyorum ama senin yaş kaç acaba?
  • TEBRİK EDERİM GÜZEL VE ÇEKİŞMELİ MAÇLARDI
  • Dünkü güzel galibiyet için bende tüm takımımızı yürekten kutluyorum.Buarada eline sağlık Sertan çok güzel özetlemişsin maçı

quote:

orjinalden alıntı: Archelot

Selamlar,

Selamlar,

doğum tarihim profilimde yazıyor hocam bende sakıncası yoksa nedenini sorabilirmiyim?
  • .

edit:aynı mesajı yanlışlıkla iki kez yazdığım için nokta yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 1 Şubat 2011; 19:21:36 >
  • 4. resmi klan macimizi JACK OFFicers klaniyla bu aksam gerceklestirdik. Enteresan clan maci anlayislarina karsi gelmeyerek, hardcore mode yerine onlarin istedigi kurallari kabul ettik ve sirasiyla Havana (Domination) - Launch (Capture The Flag) - Cracked (Demolition) oynadik. Hazirlikli olmamamiza ramen sadece 1 oyun kaybederek geceyi overallde 2-1 galip tamamladik. Agirbasliliklari ve herseye aninda uyum saglayabilme yetenekleri icin butun takimimizi kutluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 2 Şubat 2011; 3:45:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alr

Dünkü güzel galibiyet için bende tüm takımımızı yürekten kutluyorum.Buarada eline sağlık Sertan çok güzel özetlemişsin maçı

quote:

Selamlar,

Selamlar,

doğum tarihim profilimde yazıyor hocam bende sakıncası yoksa nedenini sorabilirmiyim?

Sizin clana başvurmayı düşünüyorum da daha küçük yaştaysanız uyum sağlayamam diye sordum.

• quote:

Sizin clana başvurmayı düşünüyorum da daha küçük yaştaysanız uyum sağlayamam diye sordum.

Başvuru formunu doldurduğunuzda özellikleriniz klanımıza uyuyorsa, şuan ki oturmuş takımımızla oyun anlayışınız da uyuyorsa tabiki aramıza katılabilirsiniz,zaten aramıza katılınca 15 yaşındaki arkadaşımızın bile nasıl olgun bir kişiliğe sahip olduğunu görüceksiniz.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 2 Şubat 2011; 17:35:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alr

quote:

Başvuru formunu doldurduğunuzda özellikleriniz klanımıza uyuyorsa, şuan ki oturmuş takımımızla oyun anlayışınız da uyuyorsa tabiki aramıza katılabilirsiniz,zaten aramıza katılınca 15 yaşındaki arkadaşımızın bile nasıl olgun bir kişiliğe sahip olduğunu görüceksiniz.

Saygılar...

Takip ediyorum zaten bir süredir. Öyle görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 2 Şubat 2011; 19:29:00 >

• . PS3 te boş zamanlarımda black ops oynuyorum. Forumda gezerken clan başvuru formunuz ilgimi çekti. Sizinle beraber oynamak isterim.

Saygılarımla Ahmet ULUSOY/ Bandırmadan
  • Klanımıza katılmak isteyenler başvuru formumuzu doldurmalıdırlar!

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmaniac

3. resmi klan karsilasmamizi forumda da aktif olan [BoR] Bullets Of Revenge klaniyla yaptik. 8-5 ve 8-6 biten maclar sonucu geceyi overallde 2-0 galip tamamladik. Yapilan oylamalar sonucu Tevfik gecenin Yildizi, Alper gecenin Ninjasi, Adnan gecenin Bombacisi, Emre gecenin Mata Hari'si, ben de gecenin Sihhiyesi secildim. Butun takim arkadaslarimi yurekten kutluyorum.

Gerçekten güzel bir maç olmuş 5v5 olması nedeniyle oynayamamıştım. Uygun olursanız bir rövanş maçı istiyoruz yakın zamanda. Klanınız gayet iyi gidiyor başarılarınızın devamını diliyorum.
  • iyi dileklerin için teşekkür ederiz şimdilik takımda eksiğimiz var toparlanınca seve seve yaparız
  • Yeni resmimiz hayırlı olsun umarım beyenilir.

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness  |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.)
  • Alper eline saglik cok kiyak olmus
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.