Şimdi Ara

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
3
Favori
55.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evarinli -- 4 Şubat 2011; 19:59:29 >
  • yeni bir logo çalışması daha
     [N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness  |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 6 Şubat 2011; 5:12:35 >
  • 5. Klan karsilasmamizi biraz önce tamamladik. Karsilastigimiz [COC] klanini 4-1 / 4-3 ve 0-4'luk skorlarla overallde 2-1 maglup ettik. Karsilasmada görev alan herkesi kutluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 6 Şubat 2011; 4:28:43 >
  • Selamlar beyler bu gece 1de maç olursa kimler katılabilir?
  • ben her akşam varım zaten katılırım
  • merhaba klan başvurusunda bulundum inşallah olumlu cevap gelir
  • Yalnız bırakmam Alper abi, gece 1 ' de burdayım :)
  • emrecan11, attığım pmlere acil bakarsan sevinirim.

Saygılar...
  • Rövans isteklerini olumlu karsiladigimiz BoR (Bullets Of Revenge) klaniyla bu aksam 2. kez karsilasip 6. resmi klan karsilasmamizi yaptik. 8-5 / 8-5 biten 2 raund sonunda geceyi overallde yeniden 2-0 galip tamamladik. Butun takim arkadaslarimi gösterdikleri performanstan dolayi yurekten kutluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 10 Şubat 2011; 3:03:57 >
  • Bende böylesine net ve güzel bir skor için takımımızı yürekten kutluyorum ayrıca maç sonunda galibiyetimizi tebrik etmesini bilen [BOR] klanınada nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum.
  • Dünkü karşılaşmada Second Chance ve haritayı ne kadar iyi kullandığınız gösterdiniz :) Tekrardan tebrik ve teşekkürlerimi size sunmak istiyorum .
  • Bu aksam 7. resmi klan macimizda [TurX] klaniyla karsilastik. 8-4 ve 8-7 biten 2 raund sonunda geceyi overallde 2-0 galip tamamladik. Guzel, zevkli bir macti. Butun takim arkadaslarimi gösterdikleri performansdan dolayi teker teker kutluyorum. TurX klanina da yeni maclarda görusmek uzere basarilar diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 11 Şubat 2011; 2:34:45 >
  • 8. resmi klan karsilasmamizi [xTx] klaniyla yaptik. 8-5 / 7-8 ve 8-1 biten 3 raund sonunda geceyi 2-1 galip tamamladik. Butun takim arkadaslarimi performanslarindan dolayi kutluyorum. [xTx] klanina da [N][K] clani olarak basarilar diliyoruz..!!
  • Ben form doldurmuştur hatırlarsanız e ne zaman katılacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doriondur

Ben form doldurmuştur hatırlarsanız e ne zaman katılacağım.

Seni önce denememiz gerekiyordu.Formda okul olmadığı her zaman online olduğunu söylemişsin ancak geceleri(12den sonra) online olduğunu hiç görmedim.
  • Bu aralar oynamıyorum ama yine sardı beni ne zaman isterseniz 12den sonra olur salı olmasın tekjeton var da :D
  • Cuma veya cumartesi deneyebiliriz ancak cuma büyük ihtimalle maç ayarlarız cumartesi olabilir bir aksilik olmazsa.Yalnız birşeyi açıkça belirtiyim klan kurallarındaki devamlılık koşullarını iyice oku özellikle maçlara düzenli katılım şartı var.
    quote:

Bu aralar oynamıyorum ama yine sardı
    lafı beni biraz düşündürüyor.

Saygılar...
  • Ya dediğim gibi türkler ile oynayınca eğlencesi daha iyi oluyor daha önce oynadım. O yüzden ne zaman olursa gelirim.
  • Cuma günü 00.30 da (yani 18.02.2011) SoA(Soldiers of Atatürk) klanı ile 6v6 maç var !

Saygılar...

edit:(Soldiers of Atatürk)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 15 Şubat 2011; 23:56:26 >
  • tamam ben katılırım maça yalnız 12.30 biraz erken bana bazen giremiyorum o saatte

doriondur sadece türklerle oynamak için katılıyosan hiç katılma kardeşim klana
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.