Şimdi Ara

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
3
Favori
55.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maç falan varmı gerçi gta oynaya oynaya codu unuttum bu ve yarın gece varım

bizde seni özledik abi gerçi hepinizi özledim kimseyle oynamıyorum 1 haftadır
  • Sertan baba bizii diskoya götür!

Abim dön artık valla ya, maçsız kaldık. Şu makineleri götürme işi çok mantıklı abi kapın gidin Ben seneye çok rahat ps3 açarım.

Adnan Emre de GTA almış, bu gece 3'lü çeviririz, şimdi MAG oynıyıcaz Emre'yle MAG fena sardı, gece toplanırsak oynarız kendi aramızda.
  • Kardeslerim benim GTA 4'ten bahsediyosunuz galiba dimi? Online napiyosunuz onda? Zevkliyse gelmeden ben de alayim bi tane. Klan olarak oynayabilecegimiz 2-3 alternatif oyun olsun
  • abi efsane bişe ya online çok eğlenceli al tabi 4 kişi takılırız 10 15 mod var zaten tüm haritada yan yana falan dolaşıyosun aynı arabada yarış deathmatch görevler falan filan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanado -- 1 Nisan 2011; 22:13:48 >
  • ulan gta4 ilk oyunumdu ilerleyen zamanlarda takasladım az oynamıyordum onu bu arada sixaxis i en sevdiğim oyunlardan biridir kolu aşağı yukarı sallıyarak şarjör değiştirmek beni çok etkilemişti hala daha etkiler.

Bende bu akşam crysis 2 yi aldım görüşlerimi sizinle paylaşırım.
  • Crysis 2 ne biliyim abi, param olsa bile almam :D

Param olsam çakıcam bi LittleBigPlanet2 ve Homefront.

Abi clan olarak FIFA 11 çok mantıklı bence

MAG kessssinlikle, şiddetle tavsiyem. 20 tl bi şey, aşırı zevkli olur clanca.

Battlefield Bad Company 2, alana benden vietnam! Clan olarak FIFA, MAG, BFBC2 mantıklı
  • cod dışı fps ye karşıyım oynayamıyorum bedava verseler almam homefront çok kötü yeğen lbp2 çocuk oyunu -7 yaş :D

bence gta cod ve fifa yeterlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanado -- 1 Nisan 2011; 23:06:15 >
  • olum lbp yi neye göre -7 yaptın onu anlamadım ozaman sen braid i görüncede -10 yaş falan dersin oyun sadece görüntüden ibaret değil braid i bitirdikten sonra bitek ben mi bukadar zorlandım acaba diyordum ki sonraki ay Level dergisinde "şuanki yeni nesil oyuncuların neredeyse hiçbirinin braid i bitiremiyeceğine eminim" gibi bir yazı gördüm o oyunu bitirirken kafayı yiyordum. Oyunu ilk görenler bune yaa mario gibi falan diycekler ancak oynayanlar anlar nedemek istediğimi
  • Alper ben de Crysis 2 siparis verdim yarin öglen geliyo kötu seyler yazma begenmesen bile Bi tane de Gta 4 edin sen de klan olarak saga sola salca olalim, harac keselim, racon keselim Bu arada tevfik sakin ucuz bulsan bile Homefront alma burda oynayanlari gördum rezalet oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 2 Nisan 2011; 0:00:34 >
  • LBP2 ' ye -7 diyen insanlar var mı ya hala aramızda?

Tamam Sertan abi, ben de araştırdım baya kötüymüş
  • Kaptanado, teF-ox, evarinli GTA'da racon kesiyoooor! Abi aşırı eğlenceli ya mutlaka gelin

• Sertan bu arada crysis benim baya hoşuma gitti usta online ıda oynatıyor kendini uzun süredir cod dan başka online oyun sevememiştim hee cod kadar uzun ömürlü olamaz ama klan için gayet zevkli bir oyun olur diye düşünüyorum

dipnot:gta yı klan için tekrar alabilirim ama şu sıralar oyun dünyasına fazla harcamalar yaptım

• tomahawkla uçak düşürdüm be varmı böle bişe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanado -- 3 Nisan 2011; 23:55:42 >
  • Alper ve Adnan 2nizi de tebrik ediyorum. Nerde enteresan killler var klanimiz orda GTA 4 Complete Edition siparisi verdim, yarin aliyorum haberiniz olsun. Carsamba aksami, en gec persembe aksami görusuruz. Esen kalin
  • Ado cidden tebrik ediyorum, süper olmuş Yalnız o uçak değil helikopter

Sertan abi, cuma - cumartesi GTA gecesi yapalım o zaman, racon keselim
  • beyler mutlaka izleyin bir futbol takımının gerçek hikayesi
  • Film guzelmis de allahin Thailerine yakismiyo top oynamak
  • İmzam nasıl olmuş
  • güzel olmuş emre nerden yaptın bide dh de yasak galiba onlar

abi maç 10 damı şimdi ben büyük ihtimal gelemicem o saatte akşam girerim
  •  [N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness  |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.)

yaptım bende iyimiş
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.