Şimdi Ara

n-gage format atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende ilk çıkan n- gaglerden var daha önce bir kaç defa format attım bir sorun çıkmadı
    şuan sistemmde nice clock diye program var nalet bi program sildim ama telefon hafızasının bi yerine yerleşdi gece yarısı 24 00 da alarm çalıo uzantılarını dosya yöneticiyle sildim ama yinede bir şekilde program oamatik alarm kuruyo *#7370île format atıyorum sadece saat resetlenio dil ingilizce oluyo ama başka bişi yok hard format atmayı denedim kalem tuşuaçma tuşunu basılı tutuom olmuo kalem tuşu 3 yes tuşuna basıom olmuo * 3 yes ve açma tuşuna basıom yine olmuo basılı tutuyom tüm tuşlar normal açılıo format yok ya lütfen yardım edin saat 6 30 da kalkıom bu salak telefon yüzünden hergün 12 de uyanmam gerekio kurtarın beni bu illetten

• arkdaşım ngage e sadece soft format atılabilir.Hard format ngage e atılamaz.Dosya yöneticisyle iyice sildim diyorsun eğer sildiysen gerçekten bütün uzantılarını yapmaması lazım.Programla istediğin dosya uzantısını silebilmek için imzamdaki adrese gir uzantılarını silebileceğin program bulabilirsin.Eğer olmazsa en kötü ihtimal versiyon ne is bir servise tekrar gidip yazılımı tekrar yükleteceksin.Başka yapacak bir şey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    n-gage oyunları ve apps
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.