mp3 dinliyorum ve parça (diyelim ki)60 dakika.Ancak ben 40 dakika dinledikten sonra programı kapatmak zorunda kalıyorum.Ve program kapanınca da otomatik olarak parçayı tekrar açtığımda ilk saniyeden başlıyor.
Bu dinlediğim dosyayı şak diye 40. dakikadan açabilecek bir progam var mı?
Ultra mp3 ü denedim ,parçayı ileri alırken 10 ar saniyelik atlamalarla ilerliyor ama böyle 40 dakikayı ileri almak çok uzun sürer.
Bu işi yapabilecek bir programı bilen varmıdır?
Teşekkürler,saygılar...
Arkadaşlar lütfen bir fikir belirtin.
Hocam Sonradan yuqlenen mp3 playerların performansı cok kotu hatt berbat.En iyi mp3 u telin kendi programi calio. Ama tabi onun da cok eksik yonleri var.Hocam Ben realplayerin mp3 calan versiyonunu yuqlemıshtım o bıras daha ıyı ılerı sarıyordu ama ısınıze yararmı bılemem bırde telin kendi prosu kadar ii calmio maleseff...
bende uzun zaman mp3 player kullndim en iyi orjinal program tavsiyem parcayi bol oyl e at makinaya...
arkadaşım piyasadaki en iyi mp3 programı ultra mp3 o da anca 10ar s. ileri alabiliyor.daha iyisine ve daha ileri sarabilecek programa rastlamadım ve olduğunu zannetmiyorum
che'ye katiliyorum real one'nin son versiyonu gayet guzel... ama isteginize karsilik verirmi bilmem.. saygilar
quote:
Orjinalden alıntı: husobaba
Arkadaşlar sorunum şu:
mp3 dinliyorum ve parça (diyelim ki)60 dakika.Ancak ben 40 dakika dinledikten sonra programı kapatmak zorunda kalıyorum.Ve program kapanınca da otomatik olarak parçayı tekrar açtığımda ilk saniyeden başlıyor.
Bu dinlediğim dosyayı şak diye 40. dakikadan açabilecek bir progam var mı?
Ultra mp3 ü denedim ,parçayı ileri alırken 10 ar saniyelik atlamalarla ilerliyor ama böyle 40 dakikayı ileri almak çok uzun sürer.
Bu işi yapabilecek bir programı bilen varmıdır?
Teşekkürler,saygılar...
ultra mp3 yükleme. n-gage stereo mp3 çaldığı halde bu programla mono dinlersin çünkü program mono telefonlara göre yapılmış.