[cptn]N-GAGE 'in 8 tane oyununu memory kartla 60 euro ya satıyorlarmış bilgisi olan varmı[bandt]
nerde gordun yada duydun
?
ne gerek var yahu... netten beleş indirin kurun. ama ama bi dakika 8 oyun x 6 mb desek = 48 mb yapar 128 mb mmc kart 80 milyon... yok kardeş yine pahalıya geliyor meret...
oyunlar webte bedava ındırıyolarmıs bıldıgınız lınk varmı n-gba.tk harıç
http://www.csmaniacs.com/download.htm asus sanırım kuramadın oyunları yukarıdaki linkte de aynı dosyalar var yani yontem hep aynı ben farklı bi oyun dosyasına rastlamadım nette
oyunların 1(bir) adedini €60 ya satıyorlar ve oyunlar 2 ile 12 mb arası o zaman bu kartlar da bu kadardır
kabulls butun problem benım pc deymıs sımdı hersey tamamda n-gba.tk lınkı calısmıyo (gprs,kablo,dial) hepsınde denedım neyse verdıgın lınk ıcın saol tek anlamadıgım nokiagames.com sıtesınde 3650 ıcın olan prohramın ne ıse yaradıgı oyun ıcımı? yoksa multıplayer ıcın mı?
Pandemonium oyununda out of memory hatası alıyorum ve tamamı tıklayınca oyuna girmiyor ve menüden çıkıyor hafızam mmc 16 mb bundan kaynaklanıyor olabilirmi
kabullshttp://www.csmaniacs.com/download.htm bu lınkte kı butun gerekenleı yaptım programı memory e attım yukledım tel hafızasına sonra tomrıder ı hafıza ya attım ayrı ayrı kendısı pcsuıtten ayarladı nere atacagını oyun menude gozuktu fakaz acarken uygulama kapandı tomrıder yazıyo bunun nedenı ne eksık bısey mı yaptım
red faction ve 2004fifa nerden yuklenilir?
asus bu tel ler tipik bir pc gibi davranıyor bazen ac kapa yapmak ve tabiki tecrube gerekiyor.. oyun oynarken baska uygulama acık olmamasına dikkat et, (menu tusuna surekli basılı tutarsan o anda calısanları gorursun) bi de tel hafızasını mumkun aldugunca bos tut. mesela bendeki n-gage tanyhawk acılırken oyunu actıgımda ;once oyun gozukuyor sonra menu goruntuye geliyor sonra oyun tekrar acılıyor ok..
ek olarak tel hafızasının bos tutulmasının sebebi bu hafıza aynı zamanda RAM olarak kullanılıyor olması, bu oyun problemlerini acıklar sanırım
sanırım yanlıs yukleme olamaz dıyosun
nokia gameden ücretsiz oyunlar indirebilirsiniz ben indirdim mükemmel oyunlar var
csmaniacs , n-gba falan hepsi siteler kapanmış. bildiğiniz başka yer war mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme