< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NKolay Extra ile 1500 TL (44. sayfa)
-
-
Hocam zaten market vs harcamasına %10 vermiyor. Geçerli olan bir kampanya da kullanırsanız extra %10 veriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ekstrali oldugum halde 5bin kolay nakit vermedigi icin sikayet kaydi actim, kisaca istedigimize veririrz diye cevap vermisler
-
Bilmiyordum, direkt %10 anlamışım. direkt restoran kamp en avantajlısı gibi. Pastane vb sayar mı deneyen varsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pos cihazının sektörüne bağlı. onlineda getir yemekte geçmiyor. migros yemek ve trendyol yemekte geçiyor
-
kopyala yapıştır aynı cevap bana da geldi. Pazartesi BDDK'a aldatıcı reklam/kampanya için şikayet yazacam.Bakalım artık
-
Nakit alınmazsa bi avantajı yokki harcama yapılan rakam için neden uğraşayım. Bu arada şahıs başına 1500 tl imiş toplamda illa kasım ayında başlama şartı yokmuş eşimdende yaptım bu yüzden 5 şart okeylendi bakalım.
evet... hem zaten normalde kolay nakiti istedigine veriyor, ekstrali olmaya gerek yok ki. o zaman bunu neden ekstrali olma kismina eklemisler, ekstra meselesinin reklamini yapmak icin normalde yaptigi seyi vaadediyor demek ki. kendilerini zeki saniyorlar
-
restoran harcaması da yaptık ona da vermedi extra % 10. Sanırım 100 tl iade ile sınırlı. öncesinde başka kampanyadan extra % 10 (100tl) iade aldık çünkü.
-
Hayır. Kolay nakit kalkmıştı ancak extralı olarak 5 bin tlye kadar veriyor artık.
Bu ay yok benim geçen ay aldığımı sayarsa o da iptal.
Online yemek%30 40 ekliyor restoranlar ondan pek sip geçmedim. (Kendileri komisyon diyor da dükkana gittiğinde yine ucuza çıkmıyor)
Önceki ay vermedikleri 10bin ekstralı olunca bu ay 5bin verdi , daha bu ayın görevleri bitmedi
bize de HAVA.
-
Bu yanıtı görmesem tam da mh ye yazacaktım nerede benim 500 diye, sonra bu yanıtı gördüm ve mutlu son, teşekkürler
Restorandaki %20 ile 500/100 ü aldık. Ekstra %10 ile de 67 tl falan aldık. Tekrar restoran alışverişi yaptığımızda sadece %10 indirim mi yansıyacak?
Arkadaşlar özetleyebilecek kimse var mı ? Ben şimdi hesaba 10.000 TL göndereceğim Aralık ayının 500 TL ödülü ne zaman yatacak ayrıca diğer şartlar nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bu kadar armut piş ağzıma düşte yapmayalım ya. Bu soruların cevaplarının hepsi uygulamada var onuda geçtim yukarılarda en az 100 kere yazılmıştır
Bir detay sorsanız tamam da bütün kampanyayı sormuşsunuz. Valla cevaplayasım gelmedi içimden kusura bakma
-
Çok haklısınız hocam. Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10000 TL gönderip geri çektim herhangi bir sayaç var mı nasıl anlayacağız kampanyanin geçerliliğini
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X