< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NKolay Extra ile 1500 TL (46. sayfa)
-
-
neyden bahsettiğinizi anlamadım. hb pay kullanmadım bilmiyorum.
uygulama içerisinden ödemeler sekmesinden istanbulkart yüklemesi yaparsanız harcama şartına sayıyor, webden veya ist kart uygulamasından yükleyince komisyon kesiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 9 Aralık 2024; 16:15:24 > -
HB aynı hatayı bende de veriyor. Bende Amazon üzerinden 1 TL hediye kartı alarak alışverişi saydırıyorum. Eğer saymazsa bunu yapabilirsiniz. Sadece 1 saat civarı sürüyor.
-
Hocam çok teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hb cuzdan normal kredi- banka kartın dahi olsa cüzdana para yüklerken isim hatası verebiliyor. Özellikle sanal kartlarda.Nkolay kart onodemeli kart.Büyük olasilikla yüklememesinin asıl nedeni bu olabilir.
24. saate girdik hala saymadı ben de çektim. kişiye özel durum var gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaş ne kadar acelecisiniz ya 24. saat saymazsa 26. saat sayar. benim 4 görevi de saydı ertesi gün
-
Fatura kampanyası yattı mı
Restoran iadesi online Yemeksepeti harcamasında geçerli mi?
Geçerli
6 aralıkta su faturası ödedim extraya yansımadı henüz. Bugün müşteri hizmetlerini arayıp durumu aktardım kayıt açtılar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
umarım dönüş yaparlar. Benim 30-35 gün önceki kayda hala dönüş yok. Bu banka böyle
-
nkolay hesabımdan uption hesabıma atsam sayıyor mu
Evet.
Geçen ay 5 adımı da tamamlamıştım. 1500 tl 3 ay sonunda mı yatıyor, yoksa 500 500 olarak her ay mı yatıyor.
-
Her ay yatıyor, geçen ay almadıysanız kayıt açtırın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende fatura ödemiştim banada gelen giden yok , duruma göre bende kayıt açayım...
-
aradım. meğer karta yatıyormuş :) baktım kartta vardı 500 tl teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cawrash -- 16 Aralık 2024; 13:43:25 > -
Kayıt açtılar ama hala daha düzelme olmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X