Özelden bir arkadaş nkolay ibanını verebilir mi? Sembolik eft yapmak için... 1 adım kaldı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Özelden bir arkadaş nkolay ibanını verebilir mi? Sembolik eft yapmak için... 1 adım kaldı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Teşekkür ederim hocam bilmiyordum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben herşeye %10 yapacak sanmıştım. :( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2-3 kez başka kişiden Nkolay hesabına 2k atılmasına rağmen sayaç işlemiyor. Daha önce başına bu şekilde bir şey gelen var mı? Nkolay'ı arasak yardımcı oluyorlar mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
zaten 10 farklı günde giriş şartı vardı |
İlk çıktığı zaman tek günde tamamlamıştım o şartı. Şimdi 1 haftadır sayaç ilerlemedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Size mi atıyorlar siz mi onlara atıyorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 28 Aralık 2024; 21:4:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Olabilir belki ben karıştırıyorum yada sayaçta problem vardı. Bu ayda 15 gündür hergün gir çık yapmama rağmen 5. hedef olarak giriş çıkış sayacı işlemedi. Garip doğrusu. |
İşin kötü yanı faturada yok o şartın yerine başka getirebileceğim madde yok. Varmı bir alternatif kolay yol hocam. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 28 Aralık 2024; 22:0:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |