Ben atıp 3-5 dakika bekliyorum. Sonra geri çekiyorum. Bu şekilde sayıyor. |
NKolay Extra ile 1500 TL (50. sayfa)
-
-
anladım. peki tum kosulları 1 gunde yapsak sayar mı?
ben 10 dk once actım hesabı.
-
beyler, 5k cekmiştim kredi, 1 ocakta bunu ödemek icin hesaptan kendi mi alacak? benim girip öde mi demem gerek ?
-
ilk işlem 10k sonra ertesi gün sayac baslamaya sayıyor gecen ay böyleydi.
-
o zaman bugun 10bin tl yi yatırmam gereksiz olur degil mi yarın zaten sıfırlanacak yine
-
Normalde sayıyor. Ama önce 10K transferi yapmanız lazım. Artık bu ay bitti. Sizin yetişmez. O yüzden gelecek ay için yarın bunu yapabilirsiniz.
-
imkanınız varsa şansınızı deneyin
önce 10 bini atın sonrasında diğer işlemleri yapın
10 bini atıp diğer işlemleri de tamamlama şansın varsa bi ihtimal olabilir .
10 Bin atıp diğer işlemi de aynı gün yaptığından ertesi gün 2 side birlikte tamamlanmış görünüyordu .
-
qr code lu ödeme yapınca, hem sanal kart kullanma hem de qr code kullanma adımını sağlar mıyız yoksa ekstra online bir ödeme daha mı lazım?
Edit : Bunun cevabını, önceki girdilerde buldum. İki tiki birden tikliyor, denilmiş.
Peki 10.000 lira başkasının hesabından gelse oluyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siegfried -- 31 Aralık 2024; 17:8:9 > -
ikisine birden sayiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler, peki 10.000 lira başkasının hesabından gelse oluyor mu?
-
ondan emin degilim. ben kendi banka hesabimdan gondererek yapıyorum
hesapta para varsa otomatik öder. bana sms geliyor son 3 gün şeklinde bugün kapattım bakiyeyi.22:00 ye kadar hesapta para varsa kendide kapatıyor ancak işi şansa bırakmamak için kendim ödüyorum
-
Karşılıklı havale yapabileceğim bir üye var mı acaba?
-
Sayıyor eft gelmesi yeterli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sanal kart ile hepsipay bakiyesi yukleyemiyorum bi turlu.
Hepsipay "Para yükleme işlemini tamamlamak için kendine ait bir kart ile devam edebilirsin." bu hatayı veriyor.
nkolay hesabı da, hepsiburada hesabı da benim adıma kayıtlı.
iki taraftın musteri hizmetleriyle de konustum ikisi de diger taraftan kaynaklı diyor. anlamadım valla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 31 Aralık 2024; 18:40:17 > -
Sırasıyla 5 işlemi yaparsanız ertesi güne kampanyaya saymış olur bence, aynı gün 2 3 tik atıyor diğerlerinde çünkü
Çift hesap 5. işlemde takıldı 20 gündür. Nkolay a gir çık olan sayaç bir türlü ilerlemiyor. 1 hesaptan garanti olsun diye fatura ödeyeceğim. Diğerinden de kayıt açacağım ama kanıtlamakta zor. Benzer durumu yaşayan varsa fatura ödesin risk etmesin derim. Bende 1 adet var.
Yaptım bakalım olacak mı
500TL ne zaman yatıyor hesaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 31 Aralık 2024; 19:20:16 > -
Ayın 10unda
10 dan fazla girmeme rağmen sayaç ilerlemedi, kayıt açmak zorunda kalacağım gibi duruyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X