Şimdi Ara

NKolay Extra ile 1500 TL (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.394
Cevap
111
Favori
85.910
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karşılıklı eft yapacak eski üyelerden varsa özelden yazabilir tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ay ilk defa 5 adımı tamamlayıp extra'lı oldum, gelecek 2 ay için de kampanya devam eder mi yoksa bitiyor mu geç mi kaldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azstek kullanıcısına yanıt
    Kasım aralık ocak. Ocak son ay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 29 Aralık 2024; 14:32:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    İlk sayfadan ve ilk mesajdan bir bilgi : Örneğin, N Kolay Extra kampanya dönemi olan ilk 3 ayda Extra’lı oldun, ilk ay 500 TL hediyeni alıp, sonraki kalan 2 ay daha üst üste Extra’lı olursan kalan hediyelerini alabilirsin. Aralık ayında Extra’lı oldun, Ocak ayında da yine Extra’lı oldun, toplam 1.000 TL hediye alabilirsin. Şubat ayında Extra’lı olamazsan 3 ay arka arkaya kuralı işlemediğinden kalan son 500 TL hediyeni alamazsın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LittleTalk kullanıcısına yanıt
    Mt bana bu şekilde söylemedi. Toplamda 3 ay alabilirsiniz üst üste olmak kaydı ile dedi. Mesela aralıkta girdin ocak ve şubatıda yaparsan 1500 alırsın. Aralıkta girdin ocağı yapmadın şubat -mart yapsanda sadece şubatı alırsın. Girdiğin aydan itibaren 3 ay üst üste yaparsan 1500 alırsın diğer aylarda yapmazsan alamazsın. Girdiğin ay önemli değil 3 ay üst üste alabilirsin dedi.

• arkadaşlar ben ilk defa hesap açacamda. goruntulu gorusme islemi ne kadar suruyor?

• xcode35 X kullanıcısına yanıt
    4-5 dakika

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt

Ben 3 hesaplardan yapiyorum bence sayac sorunlu sebebi ise. 1 tane pek kullanmadigim telefon digeri tabletten onlar bile ayin baslarinda 5 sartida doldurmustum . Bu sayac islemeyen telefonum ise surekli kullandigim telefon yani digerlerinde tamamlanmayip sadece kullandigimda tamamlansa ok ama tablettekinde bile ayin basinda tamamladim. O yuzden sayac sorunlu gibi. 1 saat once m.h. aradim suan kacinci islemde diye , o da goremiyoruz dedi. Eger tamamladiysaniz sonradan m.h. Arayip kayit olusturabilirsiniz dedi.

Coktan tamamladim sanki ama 27 sinde uygulamaya girince farkettim o zamandan beride yinede giriyorum bakim bugun ogleden sonra tamamlanacak mi. Normalde tamamlamis olmamamin imkani yok

• .Vip Üye. kullanıcısına yanıt

Evet 20 günde 50 kere girip cikmisimdir ancak ilerlemedi. Garanti olsun diye başka seçeneğe yoneleyim dedim ama fatura yoksa başka seçenekte yok

Yani var ya bu kampanya olmasada ben zaten uygulamaya girip cikiyordum baska seylerden dolayi. Umarim sorun cikartmazlar 500tl az degil ve kanit gosterilecek durumda yok

ekleme: suan baktim 5 taneside tamamlanmis gorunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Vip Üye. -- 30 Aralık 2024; 11:54:35 >
    ilk 10000 para gönder adımını çalıştırdın mı , o çalışınca giriş yap sayacı başlar , şartlarda yazana göre durum bu şekilde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben bugün tamamladım ilk kez 5 i 500₺ ödül ne zaman eklenir acaba

• SuperBlack S kullanıcısına yanıt

Eğer iyi bir çocuk olursanız, siz de bir gün şirinleri görebilirsiniz

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

NKolay Extra ile 1500 TL NKolay Extra ile 1500 TL NKolay Extra ile 1500 TL 

• Aktifbank karşılıklı para trensferi yapabileceğim eski üye varsa pm lütfen…

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt

Özel mesaj attım hocam

• File marketten karekod ödemesi yapacağım esnada böyle bir hata aldım. Sebebini bilen var mı?

NKolay Extra ile 1500 TL

• Uğraşılacak dert değil. En yakın zamanda sileceğim.

• SuperBlack S kullanıcısına yanıt
    10 ocağa kadar yatar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10bin tl hesapta bulunması şart mı yoksa anında yatır/çek yapabilir miyiz?

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.