Şimdi Ara

NKolay Extra ile 1500 TL (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.195
Cevap
111
Favori
73.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ranteq

Dogru hocam karıştırdım.bu ay da yemek restoran cashback devam ediyor mu bilginiz vaar mı?
    Ediyor ama kampanya extralı olanlara özel oldu %20 ve kampanyaya ek %10 şeklinde devam ediyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt
    Gecen ay extralı olma gorevini tamamlamıstım bu ay henüz tamamlayamadim.kullanabilirim degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ranteq

Gecen ay extralı olma gorevini tamamlamıstım bu ay henüz tamamlayamadim.kullanabilirim degil mi?
    Tabii ki kullanabilirsin bu ayki görevleri gelecek ay extralı olmak için yapıyorsun extralısın yani bu ay

• Can851 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• selam şimdi nkolay lı olup extra görevlerini tamamlasak sadece 1 aylık 500 tl alabiliriz sonrasında kampanya bitecek degilmi acaba bitince bu tarz başka kampanya başlarmı beklesemmi ?

• alucardz kullanıcısına yanıt

Mı / mi ayrı hocam. Ayrıca ayırmaman gereken yeri de ayırmışsın, “nkolaylı” olacak o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 1 Ocak 2025; 23:35:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alucardz kullanıcısına yanıt
    hocam kimse bilemez ki bunu ama sanmıyorum ben. zaten yeteri kadar reklam yaptı nkolay ve baya da talep oldu gibi. bu ay alın garanti olsun bence olur da fırsat olursa ailenizden biri için de yaparsınız görevleri

• Arkadaşlar 3 defa 500 tl almıyoruz demi, ben aralıkta görevleri bitirdim extralı oldum, şimdi ocak da 500 tl yi alcam ve benim için bitecek, ocak ayında yine görevleri tamamlayıp şubat da 500 tl daha alamıcam

• dgknn89 kullanıcısına yanıt
    hayır bu ay da tamamlayınca alırsınız 500 daha. Kasım ayında başladı extra olayı. Kasım, Aralık, Ocak görev tamamlama Aralık, Ocak, Şubat ise ödülün yatacağı aylar.

• dun başka bir nkolay hesabına 2500 tl eft yaptım ama bugun baktıgımda extra gorevlerinde onu saymamış.

neden olabilir?

• xcode35 X kullanıcısına yanıt
    Başka bir nkolaya eft değil havale gider şart havale zaten ama ilk olarak hesaba 10k başka bankadan eft gelmesi lazım ondan sonra diğer adımlara geçebilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • redali kullanıcısına yanıt

pardon yanlış yazmışım dedigin gibi havale olacaktı.

aynen 10k yatırmadıgım için saymamış. ben geçen ay yaptıgım için gerek yok sanıyordum ama her ay gerekiyormuş 10k yatırmak.

• Ödüller henüz yatmadı değil mi ?

• nkolay kur makası düşük dendi kullanan arkadallar hakkaten bankalara nazaran daha mı düşük?

• Arondir kullanıcısına yanıt

dolar 35,171 - 35,351

euro 36,295 - 36,557 şu an nkolayda

korkmam derseniz doları bankadan almak yerine kripto para borsalarından usdt olarak almak daha mantıklı. binance'de dolara faiz de var hem

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Korkarım hocam yakınından bile geçmem.

• Geçen ayki extra 500₺ yatmış arkadaşlar
    🎉

• 500 lira erken gelmiş

Makası en düşük bankalardan biridir.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.