Şimdi Ara

NKolay Extra ile 1500 TL (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mest.best , tbskvk55 , pilavüstü@ Daha Az
3 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 7 Misafir - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.196
Cevap
111
Favori
73.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sayar.10 bin at,qr ile öde..24 saat sonra 3 işlemde sayaç işler.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle 13-14 kere girmişimdir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu kampanya hala geçerli mi? Nkolay hesabı açarsam 1500TL alabilir miyim?

• Kyletri K kullanıcısına yanıt
    Bu ay son. Gelecek ay için 500 alabilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Triplxt. kullanıcısına yanıt

migros yemekte 2 kere kullandım onu restoran olarak görüyor anında yatıyor iade

• 223 gün önce Nkolay uygulaması üzerinden hesap açmak istedim sistem görüntülü konuşmaya yönlendirmediği için BHS sözleşmem onaylanamadı uygulamaya asla giriş yapmadım.

Kuryenet 3 ay sonra sözleşmeyi getirebildi imzaladım sonra Nkolay sözleşmemi kaybetti. Aralık ayın da tekrar sözleşme geldi yine imzaladım kaybettiler. 223 gündür müşteri olmak için kırk takla attım yine olmadı.

Müşteri hizmetleri ben böyle bişey görmedim olağan dışı bir durum onlarca kayıt açmışsınız ama çözülememiş ama yetkimiz sınırlı sadeye yeni kayıt açabiliriz dedi.

Linkedin den Nkolay müşrteri deneyimi ve iletişimi müdürü ; Gamze Gürkan Numanoğlu” buldum. 1 hafta önce yılın en iyi müşteri iletişimi ödülünü paylaşmış. Altına yaşadığım sorunu yorum olarak attım.

25 dk sonra telefonum çaldı linkedindeki yorumunuz için arıyoruz , çok uzun süre beklemişsiniz sözleşmenizi bulduk bu akşam hesabınız açılacak merak etmeyin. Yaşadığınız mağduriyet için 500₺ hediye para vermek istiyoruz. Rica etsek linkedinden yorumunuz siler misiniz? Dedi.

• Merhaba arkadaşlar, geçen ayda qr ödemesi yapmıştım, sistem saymamış ve kazanım sağlayamadım. Bununla ilgili çağrı merkezini aradığımda bununla ilgili çalışma yapıldınığını ileri tarihte tekrar aramam söylendi. Bu ayda yine QR ödeme yaptım bir kaç işletmeden yine QR ödeme sayılmıyor, siz QR ödemesini nasıl yapıyorsunuzda bu sayılıyor, bir ipucu verebilirmisiniz?

• efilefil kullanıcısına yanıt
    Ben her seferinde Migros kioks kasadan yaptım sayıldı

Sayması lazım bu ay yapmadım ama hem sanal kart hem QR iki adım için tek alışveriş yeterli oluyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bu ay girişler de sayılmadı. Muhtemelen problem var o çalışmadan dolayı diğer maddelerde de

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt
    Silmeseydiniz hocam öyle saçmalık mı olur

• Yüzde 10 iade karekodla herhangi bir alışverişte geliyor mu?

• Ay başında 10k giriş ve aktifbank havale şartlarını sağladık. Sayaçta göründü ve 2 gün sonra hepsi uçtu. Hiçbir şey yapılmamış hibi5, başına gelen oldu mu arkadaşlar?

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt
    ben olsam silmem ama altına "ilgilendiler, sorunu çözdüler" vs diye bir yorum daha yazarım. trajikomik olay bunlar

• Sayaçlarda sorun yok işliyor. Bu sabah SMS ve bildirim gelmiş.

Tebrikler! N Kolay Extra'li oldun! Onumuzdeki ay itibariyla sana ozel birbirinden avantajli N Kolay Extra dunyasi icin artik hazirsin! Hemen nkolay://nkolay-ekstra tikla avantajlarini ogren! SMS iptali icin IZINYOK yaz 3525'e gonder.www.nkolay.com/form M:0225013653700015 B002

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.