Şimdi Ara

NKolay Extra ile 1500 TL (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ali AnılOkşar GVZ66 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.202
Cevap
112
Favori
73.577
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anladım, teşekkürler. Ben bireysel olarak düşündüğüm için başkasının N Kolay hesabından gelen parayı hesaplamamıştım. Kendi kendine havale yapmak isteyen biri var sandım.  QNB’nin başkasından gelen para transferleri sonucunda yaptığı kampanya iptalleri sebebiyle bu tarz kampanyalara dikkatli yaklaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antocio kullanıcısına yanıt

benim nkolaylar arası havaleler sayılıyor 10k atıyorum. tutarı atttırıp denediniz mi? alt limit 2k idi galiba

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

Havaleyi 10.000 TL'lik ilk adım için söylemiştim, diğer adımlar sayılıyor.

• 2 bin havaleyi yapmayan varsa yapalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 15 Ocak 2025; 13:15:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antocio kullanıcısına yanıt

Bende de aynı durum var ki 2 aydır sıkıntı olmuyordu. Bir işleyip bir işlemeyen durumları var. Geçen yine bir işlem işlememişti, MH aramıştım bana saçma sapan 5 tane görev tamamlamanız lazım diye cevap vermişlerdi maille, o yuzden bu adım için ararsam cozerler mi emin değilim.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Olur yapalım

• N Kolay'ı çok severek kullanıyorum ailemi ben müşteri yaptım ama geçen ay tüm görevleri tamamlamasına karşın kardeşimin 500 TL'si yatırılmadı, üstelik uygulamayı da sık kullanıyor. 2 kere kontrol ettiğimi hatırlıyorum, yazılımda yaptıkları değişiklikler görev sayacını sizlerde de olduğu gibi olumsuz etkilemiş, kayıt açtık yine de olumsuz geri dönüşte bulundular yeniden şansımızı deniyoruz şaşkınım...

• Sanal ya da qr alışveriş yapıp da yüzde 10 iadesi gelen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackerss1982 -- 16 Ocak 2025; 7:8:17 >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Ben de yatmayan %10'llar için kayıt açtım yazışmada zaten anlamıyorlar saçma sapan cevaplar veriyorlar yok restoran kampanyası bitti yok şu bu. telefonda tek tek izah ettim gelen cevap kampanyaya uygun alışverişiniz yoktur
    Ben pes ettim uğraşamayacağım artık ya anlamıyorlar çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 16 Ocak 2025; 8:3:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Havale için kendi Upt hesabımız geçerli oluyor mu?

• asarcik A kullanıcısına yanıt
    Evet. Önceki iki ay öyle yaptım. Parayı Uption'dan banka hesabına çıkarırken 5 lira işlem ücreti var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 16 Ocak 2025; 9:55:50 >
  • feedyourhead. F kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum hocam. Ücret içinde kampanya mesajı geliyor. 50 TL ye kadar EFT havale ücreti iade diye. Yeter ki geçerli olsun.

• Aralıkta nkolay extralı oldum ve Restoran %10 100 tl iade aldım bir kerelik mi bu yoksa her restorana %10 mu extralı olduğumuz için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • borbayrak B kullanıcısına yanıt
    %20 oran ile en fazla 100 tl iade var. Şimdilik bu oran extralıya özel

• 10.000 attım ve sanal kart harcadim , olanları sonraki gün gösteriyormu?

• texmo kullanıcısına yanıt

24 saat sonra işler

• Bu nkolay extralı 3. Ayım olacak ve toplam 1500 lük promosyonu almış olacağım sonrasında devam etme durumu yok demi dostlar 3 ay yapınca olay bitiyor yani yeni yıla filan geçtik şimdi haklar vs sıfırlanmış mıdır yoksa toplam 3 ay alınca olay bitiyor mu?

• novacropland kullanıcısına yanıt

kampanya 3 aylık,şubatta yatacak 500 ile bitecek.

• texmo kullanıcısına yanıt
    10.000 ertesi gün işledikten sonra diğerlerini saymaya başlıyor.10.000 ile aynı anda yaptığın diğer işlemi saymaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 10 girişi saymadı hâlâ

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.