< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NKolay Extra ile 1500 TL (58. sayfa)
-
-
Geçen ay 4 tane tamamlamıştım bu ay 500 ü aldım yine 4 tane extra yetiyor mu arkadaşlar yoksa illa 5 şart mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10000 tl dışında 4 şartı tamamlamanız yeterli hocam. 10000tl zorunlu zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de bu ay aynı sorun var. Her gün giriş yapmama rağmen ayın 1'inden beri, 10 gün giriş adımı işlememiş.
arkadaşlar kurallarda da yazıyor. önce 10.000 tl yi başka bir bankadan eft olarak gönderin o şart sağlanmadan diğerleri sağlanmıyor. şayet 10. 000 tl yi gönderdiğiniz halde 1 iş günü sonra ilk adımı tamamlamanız görünmüyorsa mh yi arayın
-
2 kullanıcı için de dün işledi
-
Havale yaptıysanız ondan olabilir EFT fast ile gelecek para
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar nkolay extralıyım da pastane harcaması yaptım qr la %10 iade gelmedi? %10 gelmesi için online mı harcamak lazım? 300tl harcadım qr la fiziki ama gelmedi
-
Şartları tamamladım 500 tl ne zaman yatıyor arkadaşlar?
bir de sanal kartta 10% indirim ile ilgili detaylara nerden ulasabilirim?
-
şubatın ilk 7-10 günü içinde 500 yatar.
-
Ayın başından beri her gün giriyorum, 10 kez giriş yap adımı hala tamamlanmadı. Teşekkürler Nkolay. :)
-
10 bin transfer sonrası sayılıyor ona dikkat ettiniz mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet, ayın birinde attım sonraki gün yansımıştı. Geçen ay da öyle oldu, en son gün bile saymamıştı ancak yeni aya geçtiğimde adımı tamamlamıştı neyse ki.
-
Sizin sistem biraz geriden geliyor sanırım yinede talep oluşturun dicem ama son ay zaten uğraşmaya değmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk işlemde 10.000tl ne kadar durmalı hesapta?
Yatırıp aynı gün çekebiliyor muyuz?
-
Durmasına gerek yok. En hızlı kaç saniyede başka bankaya transfer edebilirseniz o kadar durabilir. Transfer yaptıktan sonra da diğer işlemlerin sayılması için beklemenize gerek yok. Anında diğer işlemleri yapabilirsiniz.
Telefonla talep oluştururum, iki ay 500 TL aldım, bu ay da alayım zaten bitiyor. Telefonla arayınca hızlıca hallediyorlar ama sorundan çok sistem geriden geliyor. Mesela QR ile ödeme yaparken bazen iki kere yapmam gerekiyor ki saysın. Çok ilginç sistem. QR ile ödemeler sorunsuz ama QR ile çekim yaparken bazen konum hatası veriyor.
-
Durmasına gerek yok ama mutlaka EFT olmalı, havale sayılmıyor.
-
Havale nasıl olacak ki? N Kolay’da bir hesap oluyor zaten.
Adımlardan bir tanesi havale yapmayı içeriyor, belki o adımı da aynı anda tamamlamak için bir tanıdığınız üzerinden ödeme yapmak istersiniz diye düşündüm. Ben eşimin hesabından gönderiyordum da, sayılmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X